|
![]() |
#691 | ||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Što se mene tiče, možemo ja i SU otvorit temu i nadopunjavati je. Problem je isto kod njega jer vjerujem da radi all time. |
||||
![]() |
![]() |
#692 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
a jbg pa radim i ja ko konj al svako po malo i da vidis ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo ja doso nakon 48h s posla ![]() EDIT: zaboravio sam nadopisati da put od odabira hardvera do vrlo funkcionalnog Hackintosha nije jedna noc ili jedno popodne, vidim da neki ocekuju da ce to sve srediti u par sati. Nema nista bez metode pokusaja i pogresaka, pogotovo ako netko to radi prvi put. Dajte si malo vise volje, vremena, truda i isplatit ce vam se garantirano ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Unistio mi disk utility iz ideneba 3 diska, 2pata ( i to tako da vise nisu butabilni) a jedan sata ( koji je izgubio smart i 320 gb) vindowsi vide 8GB. Eto toliko,koliko sam shvatio ima 3 mbr-a; guid,apple-risc i mbr-dos. Katastrofa. Ima li tko firmware za st3320613as, pretpostavljam da je zbrisan dio frmware-a koji se nalazi na disku. Uzas! |
![]() |
![]() |
#695 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#696 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() imam pet diskova u stroju (ukupno osam particija) i nikad mi ništa nije syebao kak ti disk utility može zbrisat firm?
![]() |
#697 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ne vjerujem da si oštetio disk, provjeri iz win xp disk managementa ili s nekim live cd-om... vjerojatno si samo pogubio particije, a i to se da vratiti s hiren s boot cd-om...
![]() |
#698 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
#699 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
|
seatools mu nepomaze,,kontam da mi treba firmware da ga stavim...ili elektronika...ako je samo na njoj firmware.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A sad, što se OSX86 guidea tiče... Zaista se slažem da OSX nije za svakog, ne misleći pritom ništa loše. Ovdje se hrpa ljudi zapali kad vidi neki zanimljiv screenshot ili pročitaju nekaj, a poslije skuže da to njima baš i ne treba, ili imaju problema s instalacijom ili ih ne zanima ili nešto četvrto... Ako netko želi instalirati OSX ''fore radi'', brzo će se razočarati jer će naići na probleme i s gotovo potpuno kompatibilnim hardwareom. Ovo je za one koji žele naučiti nešto novo i spremni su zaista učiti i puuuuno čitati, ili pak onima koji žele isprobati neke programe za OSX u ''realnijem'' okruženju od emulacije. Aklo mislite da ćete ovime dobiti Meca za badave, baš i nije tak ![]() Tutorial zaista nema smisla pisati, stvari se mienjaju brzinom munje, a s druge strane, svaka konfiguracija je priča za sebe i traži pripremu i poznavanje vlastitog hardwarea prije same instalacije. Ako netko želi ući u ovu priču, predlažem da prvo pročita ovo: http://forum.insanelymac.com/index.p...dpost&p=835760 Nakon toga, neke osnovne informacije upute vezane uz OSX86 (ne step by step guide) može se naći ovdje: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=127677 Ako ste nakon čitanja ovog i dalje zainteresirani, onda treba pročitati i Hardware Compatibility Lists ovdje: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page Hardware Compatibility Lists nije najažurniji, ali možete steći detaljnije informacije ili okvirrni uvid o podržanosti vašeg hardwarea. Ako ste i dalje ZA OSX86, nakon toga možete potražiti pojedinačne upute za vaš hardware na gore navedenim mjestima i krenuti u avanturu ![]() I nemojte misliti da je to poput isprobavanja nekih novih windowsa, jer nije (mada winsi sve više liče na OSX ![]() Da ne bi poslije bilo pitanja gdje je My Computer, gdje je task manager, zašto mi ne radi ctrl+alt+del, kakav je to BSOD i sl. ![]() I za kraj, moram citirati Hagara s IM-a (iz onog prvog linka gore): Citiraj:
![]()
![]() |
#702 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#703 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Jel si napravio low level format? Ak nisi najlakše i najbrže možeš s wd windlg koji provjereno radi sa svim diskovima bez obzira na proizvođača normalno s pretpostavkom da ga pokrečeš s drugog diska. Nakon tog formata izgubit češ ama baš sve na disku pa če biti ko kad ga doneseš iz trgovine(dobro ne baš svake ima i tu bisera). Disk utility ti nije mogao izbrisati firmware,a pogotovo ne djelomično. |
|
![]() |
![]() |
#704 | |
Premium
|
Citiraj:
jesam i dalje isto pise.. Radeon X700 PRO (PCIE): Chipset Model: Radeon X700 PRO (PCIE) Type: Display Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 128 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x5e4b Revision ID: 0x0000 Displays: Color LCD: Resolution: 1440 x 900 @ 60 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Software Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Not Supported QuartzGL: Supported |
|
![]() |
![]() |
#705 |
Banned
|
Budi zadovoljan da si uopće uspio upogonit taj šrot, ja sam dobio za sitnu lovu 8400GS koja radi out of box ![]() Ako se ipak hoćeš natezat. http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=21182 http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/ATI_Install http://wiki.osx86project.org/wiki/in...&printable=yes ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#707 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
skini ukelele |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
U Disk Utility pri instalaciji mi se ne pojavljuje nijedna particija, kako fixovati to? |
![]() |
![]() |
#709 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.12.2008. u 23:25. Razlog: LAcy :grrrrr: |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
|
To je Zephyroth ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
|
Probao sam iAtkos za amd ali nije dosao do instalera, problem sa SAM Multimedia: Read or Write Failed ASC=0x11 ASCQ=0x05 Imam leo4All v4.1 ali nije na dvd-u... |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
kako da promijenim kernel... tu itamo mi se zna desiti da mi se smrzne stroj,ono zatamni pa kaze na nekoliko jezika da ubijem stroj, dali je to do kernela?? i dali mogu instalirati onaj security update na idenebu 3.1 koji imam preko update,a da neskrsim stroj? |
![]() |
![]() |
#716 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nabavio sam iAtkos 10.5.5, i ovo je DEFINITIVNO najbolja distibucija meni, sve mi se iz prve instaliralo, pokrenuo osx, odmah grafička radi te se postavilo samo u nativnu rezu monitora, zvuk mi radi, divota. Ostao sam zapanjen. svakako preporuka svima |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#718 | ||
Banned
|
Imaš pri startupu, tučeš F8 pa imaš za help. Neznam napamet ali ide ime kernela disk, i druge opcije. Ako zapneš javi pogledat ću. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#720 |
Banned
|
Pa valjda ti je jasno da ni mi neznamo, jer se radi o mirornim razlikama u HWu i već dolazi do nekompatibilnosti ![]() Zato uzmi par DVDova, nekoliko sati na InsanelyMac forumu i provjeri tko ima sličnu konfu i koja mu distra najbolje paše. Po netu kruže glasine da Leo4All najbolje ide na AMD pa probaj ![]() Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 07.12.2008. u 15:36. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|