|
![]() |
#2851 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
kod mene je isto gibanica = strudla ...a strudla moze biti s cim god hoces...sa sirom, jabukama, visnjama, orasima, makom, i stajaznam s cim jos... ![]() ...upravo doruckujem kruhic sa sjemenkama namazan s putricem i pekmezicem od visanja...i pijem kavu... :clap: ...i sad idem strajkat u skolu ![]()
![]() |
#2852 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2853 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
hint: krumpac rezite na ploske ,ne deblje od 4-5 mm da se jednoliko zapece i ne ostane sirova kakva debela ploska,mozete prvih10-15 minuta pokriti protvanj sa alu folijom da napravite efekt dinstanja, onda maknete da se fino zapesu krumpaci odozgor, kad su vec lijepi res laganini dodate narezane krakice i marinadu po tome.... to je izvedenica jednog origigi recepta by Mitz i ne tangiram komentare , mozes ovo ,mozes ono..... ![]() ![]() moji se nikdar nisu bunili, osim kad je Junior u brzini narezal 1 cm ploske krumpaca pak je ostal polusirof a mi gladni....Bozja kazna! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
mrzi zimu
|
mitzek...meni sad idu sline : nuts : ...zvuci jako dobro... ![]()
![]() |
#2855 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Našao ja sinoć ovo na Iskonu, pokazao zlatu svome a ona šuti ![]() http://www.iskon.hr/webkuhinja/page/...7/0019006.html Zove ona mene danas...ajd kad se vraćaš doma kupi sve kaj treba ![]() Jeeee.... ![]() ![]() ![]() Vrganje sam namočio, repove kozica stavio da se odlede. Htio sam stavit i malo šarf kobase ali sam je požderao...tijesto se fino diže-jedva čekam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Štrudla = Gibanica , ako je štrudla kuhana onda su štrukli. Od dizanog tijesta se radi Orehnjača, Makovnjača može sa Rogačem ili od Sira, ali i Jabuke. Ak' se dizano tijesto tanko razvalja, znači tanje od Orehnjače onda se to isto u nekim krajevima ljepe Naše zove gibanica. ![]()
![]() |
![]() |
#2857 |
Super Moderators
|
Mislim da ću danas razbiti monotoniju nedeljnih mesina i krumpača i maznut kakve špagaće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2860 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Danas moja draga žempca ima odmor - mamica kuha ručak ![]() Pire krumpir, zagrebački, zelena salata - moje omiljeno ( samo da je abšmalcani bažul tu umijesto krumpira.... ). Na sve to ledeni PAN - nakrkaj dan .... mmmm |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2861 |
Super Moderators
|
Svi bi mi izgleda jedan dobar skup Žderonja...sam ne znam kaj bumo sa Mitzekom. Danas ga spopala moja žena da kad bu više te Žderonje da se malo odmori na miru-a Mitzek odmah skočio na noge lagane i fijuuuu... ![]() ![]() ![]() Ode:burn: Izgleda da ga je Tanja opet spičkala na dijetu ![]() ![]() ![]() bdw-na žalost sve sam krvavice davno riješio pa danas uz krumpač na kockice i dinstano zelje sa suhim mesom idu samo pečene kranjske... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dijeta???????? da, al ne pri meni...hehehe,Jelc tera vodu na svoj mlin jel mu njegva draga nece vise oblizeke spremati, zato ga tera da brzo slazemo Party Zderonski...problem je u mom poslu, a ne u meni i mojoj zelji, pak i sami znate da se navek lacen i gladen,da nema tog dana u koji ja gladan ne osvanem, ustvari , kaj da vam vise govorim kad moje trbusne obline govore same za sebe-dijeta? jok!!! ![]() ![]() daklem, of vikend su Brijuni pak sam se moral malcice psihofizicki pripremat, da moje jadno tijelo izdrzi teeske napore kusajucui delicije shefa kuhinje i Valsabbiona u puli.... ![]() ![]() ![]() moze miting vu drugi petek?ha? ![]() ![]() eh, evo vam malcice za misliti , kak mi je tesko delati ... ![]() ![]() ![]() http://www.valsabion.com/restaurant_hr.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 | |
Premium
|
Re: koja crna dijeta, koji bakraci...
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2864 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Baka je porucila da je spolirala Tanjur za Kotlovinu(TM)..... ![]() ![]() ![]() ajmo sad jedno cist demokracko laganini glasofanje za Zderačinuuu???? ![]() ![]() ![]() Petak24 06. od 15-1600 pa nadalje? sa Bela turnirom pod brezama i hljadnom ŽUJOM (TM) ko prirodnim hlađenjem? ajde prije nek se svi ko Rakova deca ne rayijdemo po morima i pljaninama... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Premium
|
broj me, to mi je zadnja postena zderacina prije 16-te, sto je 25.6 ![]()
![]() |
#2867 |
Super Moderators
|
Pa, baš bi i mogli nekaj prigrist ![]() Popit koju hladnu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
eh...da bar mogu doći, to bi mi bas pasalo, bio bi to lijep i potpun vikend, dobra žderačina u petak...rođendan u nedjelju.....al kaje tu je, bit ce jos takvih mitinga siguran sam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Super Moderators
|
Prvo svi kukaju kak već dugo nismo napravili skup Žderonja-a sad nema nigdje nikoga...ccc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam tu, spreman i gladan, a bome i zedan.
![]() |
#2871 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ja jos moram biti malo dobar prema svojoj "boljoj" polovici pa dodjem ![]() Tj ici cu ziher ![]()
![]() |
#2872 |
driver
|
Ako nisam na putu, dolazim sigurno.
![]() |
#2873 |
Headbangig Grunf!
|
Ok sad samo kakve pripreme treba obaviti opcija a) dijeta do 24.6 b) hrandibene pripreme nakon kratkog i neopseđnog razmišljanja odlučio sam primjeniti opciju b. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Da mi se ne baci-na kockice idu unutra dva teleća krmića kaj su ostali od sinoć ![]() ![]() ![]() Već se hladi pol vure, još pol i to je to ![]() Sutra imam...nešto... Ne znam kak bi to nazvao:confused: Ono-nit je snijeg, nit su labudovi ![]() Komad krmića sa kožicom gore. Za odojak je preveliko, za dobrog starog pu-ajceka premalo. Po mom stručnom oku bilo je oko 50-60-tak žive vage max... Nema veze-već sam ga sad nasolio i stavio u hladnjak, još me samo muči dal bi pečeni krumpač sa tim ili mlince... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
driver
|
Bolje ti je deti uz to mlince, jer je maščoba od takvog pajceka k'o stvorena za mlince a krumpač je bolji uz maloljetnika...
![]() |
#2876 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
dragi moji drugovi ja dolazim 200%' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali ne bude ni ovo loše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Headbangig Grunf!
|
iako krumpači zrezani na četvrtine i frknut u ror skup z ovim : nuts :. tak da zvana budu fino zlatno žuti, i da se tope na jeziku mmmh... A kak panorama veli mlinčeki su isto jako jako fini kad ih fino zvaljaš u maščobu kaj ti ona mesina pusti. Uf.. Idem ja nekaj prigricnut ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2880 |
mrzi zimu
|
mitzek, jelc ili vec netko od nadleznih ![]() horza, beren i ja dolazimo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|