|
![]() |
#27992 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27994 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.03.2013. u 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27998 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#28000 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28001 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bio veceras kod frenda na nekakvom "otvorenju sezone". Salata od hobotnice sa povrcem Sipa sa bobom Riblja pasteta (pre-dobra) Domaci istarski prsut Pecorino Biftek tartar Bobići Crni rizoto od sipe Top svega ovog je bila sipa sa bobom ![]() Normalno da sam 6x isao do svedskog stola, a i zena takodjer. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28002 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
počastio se danas jer mi se tako nešto jelo... rođendanska salatica. tricolore kanfanar tjestenina (crnilo sipe, kurkuma, paradajz, normala), tuna, slane srdele, kapare, čeri paradajzi, masline, mozzarela, potočarka, domaće mlado maslinovo, balzamični otac, svježi i suhi bosiljak, sol, papar. troje ljudi pojelo 500g tjestenine i još tko zna koliko ovih dodataka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28003 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas se kuha brudet od somića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28004 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
-->
Citiraj:
![]() ![]() Jučerašnji roštilj: ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 29.03.2013. u 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28005 |
Super Moderators
|
![]() |
#28011 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kuhana šunka, pečena šunka, kobasica, jaja, mladi luk, rotkvice, hren (sjeckam ga nožem u kolutiće), neki umak od sira i kajmaka sa sitno nasjeckanim percima mladog luka i rotkvicama, francuska salata. To je bilo za doručak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28014 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#28015 |
Super Moderators
|
![]() |
#28016 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Danas ručak počeli s šunkom, mladim lukom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28017 |
Guest
|
Neki dan radio pizzu za sebe i eto. Sve fino napravim, naribam šunku, sve stavim i skužim da nemam sira (ni šampinjona, ali to sam znal). LOL ![]() ![]() ![]() Fotke današnjeg ručka nisam stavio jerbo, nisam imao vremena između nom nom nom nom :P EDIT: Danas janjetinu sa bobom i njokama. Neš tipa ovo ![]() http://www.coolinarika.com/recept/ja...-mladim-bobom/ Namjerno prekjučer napravili više tako da ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 01.04.2013. u 23:27. |
![]() |
![]() |
#28018 |
Moderator
|
đuka zaboravio napomenuti da ovo zgleda MRAK ![]() nego... back to me ![]() ![]() ubijte me ali je vrećica juhe od vrganja, hebga tako je ispalo te me dočekalo. neka, uzeo ja šaku sušenih vrganja i malo otopit u vreloj vodi, ocijedio i narezao pa u juhu. ovo gore je saft od rezane lignje, krakova lignjuna, baza je bila maslinovo, češnjak, kapare, inćuni, peprončini, sol, papar, poriluk sitno rezan, pelati, bosiljak, vino. salata je lolo rosica, matovilac, kristalka, puterica, mladi radič, bučino, domaće maslinovo i jabučni. sretan mi veliki ponedeljak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28019 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Aaaa vidi čokolade u pozadini, mmmm ![]() Ja sam radila jučer slane muffine sa sirom pa to imam danas za gablec i naravno šunkicu ![]() Jbt kak je teško nakon godišnjeg ić ranom zorom na posel.....
![]() |
#28020 |
Moderator
|
baka i mater počastila... jedna je whole nuts, druga bademi, nuts, cvebe, rum i ona crvena je metar od riže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|