|
![]() |
#27001 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Upravo se spremam sflajšat dvije kile srnetine, kilu i pol veprića i kilu i pol lopatice dobrog starog puajceka ![]() Jebomepes ak si danas od dijela mesa ne napravim pikantni bolognese ![]()
![]() |
#27002 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel bumo mi uskoro jeli skupno il? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27003 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() jesi čuo za krumpir "na suho" sa maslacem, ružmarinom i soli? isto iz protvana. to mi je stara dovukla jednom na kućni prag sa mora ako se dobro sjećam i bilo je jako fajn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27005 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Za ručak pečena pastrva uvaljana u domaćem kuruznom brašnu i uz to kuhani krumpir s maslacem, peršinom i češnjakom. Za desert štrudla s vanilijom i šumskim voćem, od Leda ![]() @panorama kak radiš taj soparnik?
![]() |
#27006 |
Super Moderators
|
![]() |
#27007 |
Registered User
|
![]() |
#27008 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#27009 |
Super Moderators
|
![]() |
#27010 |
Moderator
|
napravio ovaj kvazi pekarski krumpir... imao pleh već sa masnoćom od pola neki dan, pa u posudu stavio kocke luka, paradajza, zelene paprike, krumpira i mekšeg špeka, sve zalio sa uljem, sol i papar i dobro promiješao. stavio u pleh i opet sve promiješao sa tim slojem donje maščobe i eno sad se cvrlji na 180c. desno je kuhano vino povodom 7c vanjske temperature ![]() ![]() btw. evo i videjo uradak chef noža kako devastira krumpač ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27011 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
lijepo zaoštreno ![]() Ja imam neke jeftikaner za jednokratnu uporabu već 6-7 godina i ne moš se više posjeć na njih. Gotovo u dvojbi da uzmem mesarske solingen što mi ostali od starog, korišteni samo na svinjokoljama. Al stra me da u kuhinji nemamo prizore s kirurgije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27017 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Svaki nož je oštar dok je nov. Pitat ću te ja Syssa za godinu dana jel će rezat krumpir ili će ostati naboden. ![]() Evo kako majstor brusi noževe: Trgovina sa dobrim kamenom: ![]() http://www.bladegallery.com/shopdisp...FUON3god5FgAzw
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 02.11.2012. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27018 |
Registered User
|
Ne volim celer ![]() Nego panorama kak radiš soparnik? našla sam neke recepte na coolinariki, pa me zanima jel po nekom od tih? Ponavljam pitanje, pošto me danas nitko baš ne doživljava ![]()
![]() |
#27020 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dođi kod mene da ti pokažem jedno 50setak noževa. Ima tu svašta. Ogromni noževi rađeni kod kovača od federplate (lisnate opruge), više liče na mačete. Ima tu i ručno rađenih noževa od rostfreja na koje je navarena oštrica od krom-vanadij čelika (nož od tokarskog stroja). Opaka stvar, cepa beton. ![]() Imam tu i kvalitetnih Zepter noževa, pa do nekih srednjih Solingen do šrot noževa koje prodaju naše manjine ![]() Za koji tjedan (29.11.) svi će izaći na svijetlo dana. ![]()
![]() |
#27021 |
Moderator
|
uf pogledo ovog ludog japaneza... strašna je to nauka priznajem ![]() ne znam sastav onog noža tokarskog stroja, ali ako je tako - kapa dolje, to stvarno cepa sve... možda će nam svarmiša koju o tome moći reć ![]() sad me ovaj japanac poljuljao sa dužinom oštrine majku mu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27023 | |
driver
|
Citiraj:
Ja sam radil s pol kile blitve i jednom velikom glavicom luka. Tijesto se zamijesi i počiva pol sata, razvuče na tanko, nafila i speče u pećnici na 180 C. Ako ista ne peče neravnomjerno treba zaštititi gornju stranu s papirom ( meni je malo zagorilo odozgo ). Kad se ohladi namazati s maslinovim i sitno kosanim češnjakom.
![]() |
![]() |
#27024 |
Super Moderators
|
Makaršta blitva ![]() To jedem iskjlučivo kao prilog i to onak "na špinat" kad delamo krumpač i carsko u pećnici ![]() Danas se radi-sarma ![]() Samo se bojim da mi se meso ne raskuha, bilmez je zaboravil na pac koji je bio u malom frižideru u drugoj sobi pa je tak stajalo sedam dana i meso je tak mekano da ga možeš sa povećalom napravit...jučer mi je bolognese bil gotov za pol vremena manje nego inače.
![]() |
#27025 |
Registered User
|
Dragi je danas jeo pečenog šarana uz to kuhani krumpir (isti način kao i jučer ![]() a ja sam si radila soparnik, ali kao male pitice....predobro ![]()
![]() |
#27026 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo sam opekla jezik vrućom štrudlom od jabuka ![]()
![]() |
#27028 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Napravio i ljami malo junk fooda. ![]() Pomfač i hrenovke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27029 |
driver
|
![]() |
#27030 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|