|
![]() |
#2611 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a ja poznam konobaricu pri streki i porucil sam joj da navek mora imeti jen stol fraj, tak da ak bu klizno radno vrijeme doticnoga, da ih ne iznenadimo , pak da nimaju stola za uvijek gladne.... ![]() ahh, Paske.... a liepe sam mu rekel da bu zglajzal, al neee, di bi on... kulike se pustis, tulike ti zeme..... pa sem i ja sam tak nagrajsal!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: opet bume jeli,opet bume piliiii
Citiraj:
S druge strane gledajući, zato i jesi Predsjednik Žderonja. Nego, kad si se pomiril s Bakom, mogao bi onu bagru koja planira okupljanje okupiti kod Bake. Ionak se plaču da nemaju kam. Medvedgrad je bučan a i klopa je bolja kod Bake.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2613 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2614 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: opet bume jeli,opet bume piliiii
Citiraj:
da, jesam, Zderonja, jedan i jedini zanavek.. a ko im brani? samo nek se prebroje i nek se jave, ostavil sam tu na forumu broj moba bar 15000x ..... btw, ipak smo mi nostalgicari, kaj ne? teske je, o kak teske kad zadisi iz Bakine kuhinje ostati dosljedan...... ![]() ![]() ![]() a i sam velis, zato i jesam Precjednik, koristim i dobre i zle sile.. sam da se klope docepam!!>>>>: nuts : : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je, neki dan ja idem sa placa u Zaprasiću, nazovem Paskea da idemo na cugu a on kao dela, te ovo, te ono...bil sam tak šokiran da je jedan prigorec odbil besplatnu pijaču da sam skoro sletil s ceste ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Prigorec po defaultu
|
![]() je, kad mu zenica tolerira WoW, drugo je moral otkantat...... ma. ugasili se budeju i ti vrazji serveri jenput, same neznam jel ga se bume uopce vec setili kdo je i ciji je i kulike more pojesti....cccc, vis ti to o Najveci... kak zlohuda posast OnLajna pogubno utjece na Visoko clanstvo Zderonja, a i zgubili smo uzor u muljanju sa kutijama od HW..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Super Moderators
|
Re: heh?
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Prigorec po defaultu
|
![]() kaj? da ga malcice mucimo , prije nego plati klopu..?? il da ga napijemo kak ofcu i nafutramo z smolom i perjem poradi veleizdaje??? znaaam, on bu drzal stup na Truloj Kobili.... ![]() ![]() ![]() i pricali bumo u daalekim istocnim zemljama Prigorskim o jednom malom,pokvarenom ,prevrtljivom, skrtom G......, oh da ... bume mu dali jos kakvu samsu da se sam prijavi i prihvati odgovornost da nahrani Precjednistvo, o Najveci???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Od sutra počnem delat popodne vu Podsusedu tak da nam DOTIČNI nemre zbrisat prema istoku. ![]() Jelc bu pazil granicu prema Sloveniji, a Micek bu pazil prema Zagorju. Jedinu odstupnicu mu ostavljamo da pliva prek Save prema Samoboru. ![]() Čak sam primjetil da DOTIČNI malo zaobilazi žderonje. Mitzek, daj pitaj Baku kad mi budu stigle hlače, 115 cm u struku, one kaj sam podrapal na klupi. Obećala je nove. ![]()
![]() |
#2620 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Evo ovako draga gospodo ![]() Evo sada iscrpnog izvjestaja okrivljenika koji bi trebali doci. bude sky trek fleks masni vga killer rendula catkiller sam fischer dr tom panorama miato amd chuby i moja malenkost. Tako da bi molio zderonje da ozbiljno razmisle o svom dolasku ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2621 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2622 |
bycod
|
Pa ja sam mislio da ce nas veliki presjednik izvuci cjenik iz rukava pa ce reci sto se jede pije itd ![]() ![]()
![]() |
#2623 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2624 |
Prigorec po defaultu
|
![]() tak da... ak se mislite okuplat.. heto vam , pa se dogovarajte sa Bakom.. 01/6168455--sifra, -:mi smo potencijalni clanovi Zderonja, i kaj bi mogli male trenirati pri vami????? a onda je sve laganini.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Bolje mu je da se sam dotepe do štreke... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
bycod
|
Nego panorama ja sam napisao samo ljude koji su se dopisali u onom bivsem topicu ![]() Evo par izmjena bude sky trek fleks masni vga killer rendula catkiller sam fischer dr tom panorama miato amd chuby costa hojza mental i moja malenkost Valjda ce nas onda rak uzeti pod svoje okrilje jer je ipak on doprecjednik ![]()
![]() |
#2627 |
Super Moderators
|
Codiac-ako mislite kod bake, trebate se prije dogovoriti za radno vrijeme. Ak bum u Zagrebu možda navrnem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
driver
|
Sad se idem napucat bažula debelca na šalatu s bučinim uljem. To je bažul, koji kad je kuhan ima zrno veliko kao pola palca !
![]() |
#2629 |
driver
|
foto rajc !
Da ne bi zmanjkalo uz bažul šalatu, nudilo se i nekaj ovakvoga : stoje s lijeva na desno : dimljeni sušeni nojevi želuček, jeger classic, dimljena šunkica - spljoštena bez kosti tzv. ribica, špekec pisani i domaća salama. ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.04.2005. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
driver
|
Nekaj sam zeznul kod postanja. Evo slike.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.02.2006. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ mitzek - slike s rostiljade su kod horze i berena na kompu... ![]() ![]() ![]() ...i kad ce biti to okupljanje? ...klopala sam kelj i fasirance...i bilo je fino ![]()
![]() |
#2632 |
sto da napisem ?!
|
ma daj Flare to tvoje jelo nije sigurno bilo bolje od mojeg ljutog slavonskog čorbanca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2634 |
driver
|
Je, stavil sam ja u poruci ispred i iza ovoga što se vidi [img] ali neznam zakaj neće. Taj [img] se vidi kad idem editirat poruku.
![]() |
#2635 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
upravo sam se ustala i skuhala sam si kavu...i uz kavu klopam pecivo s visnjom ![]()
![]() |
![]() |
#2636 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: opet bume jeli,opet bume piliiii
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2639 |
driver
|
Ok, ne radi IMG code, ali uz dio bažula od jučer s dinstanim faširanim mesom, jako ljuto idu i ove limenke, nešto rijeđe u našim krajevima.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.02.2006. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
DOTIČNI još uvjek nije uhvaćen jer se je sakril u mišju rupu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|