|
![]() |
#2401 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Dok se jelo, ljudi su se došaptavali......ma od nekud mi je poznat taj konobar al se nemrem setit...
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.02.2006. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
driver
|
zakaj ima tolko pive pred Paskeom i otkud crveni odraz na licu...? Odsjaj izaziva fleš kod okidanja a reflektira se od crvene etikete Karlovačkog i tuče konzumentu ravno u lice; moral bum promijenit fotkač...
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.02.2006. u 18:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2403 |
driver
|
Bolje smotat jedan ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Usput sam malo popravio boje, kontrast i maknuo vampirske oci ![]() Galerija: http://img92.exs.cx/gal.php?g=bakinakuhinja3ev.jpg
![]() |
![]() |
#2405 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma to sam treku rekao. Sorry, nisam quotal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() @Jelc: Pa ne trebam ti valjda objasnjavati zakaj se to desilo. Slikaj malo pa bus vecc skuzil ![]() BTW jel netko primjetil kak su se ovi s jakim foticima zajebali kaj nisu blic ukljucili ![]()
![]() |
![]() |
#2409 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
odlično je bilo...srećom danas je grah na meniju pa će se "očistiti" ovo kaj se zaljepilo ![]() ![]() ekipa sa istoka ![]() ![]() ![]() tko nije bio nek mu bude krivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Od ta tri blica se zjenice automatski suze pa se onda ni ne vide oči krvave ![]() Ma može i bez blica ak je dobra automatika, ako nije treba ručno poštelati postavke a ljudima se to uglavnom neda... Pa one slike koje je Mitzek vješao su sa Minolte. Ma nema veze kakav je fotić ak je novi, bolji od starog i tvoj. Ko da ne znaš da te samo zezamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2411 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() @Jelc: Znam ali moram i ja malo ![]()
![]() |
![]() |
#2413 |
driver
|
Ma j..eš tehniku ak' neznaš narihtat...još nisam proučil manual od 120 stranica, no do roštiljade kod Mitzeka sve bu mi jasno. Možda bu i asfalta do hiže.
![]() |
#2415 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Onaj trekov fotič mi je zakon (malo je glasan - op.ur. FKT-a). Stane u svaki đep... Evo opet malo prije jeo čevape... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
daklen, ja se evo vratio sa smucanja pa isao vidjet ima sta novog na forumu. ono konacno slike komplet gore (konacano i ja na kojoj), ali opet vidim da se prevec igralo need for speed pa tak imamo fotke i sa specijalinim efektom motion blura ![]() ![]() ![]() @ kosta sad si se iskupil za fotke sa "onog" meetinga (znas ti kojeg) ![]()
![]() |
#2417 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Super Moderators
|
Ufff...konačno sam dočekao i juhicu ![]() Lijevom piskaram, u desnoj je šnita raženog namazanog sa srži iz kosti...mljac. Onda juha, pa pire i govedina i paradajz-sos ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
driver
|
posjeta dragog gosta
Kao Costinog učenika, zapala me teška dužnost ugostiti našeg dragog gosta i zadržati ga u ugodnom razgovoru. Srećom da je bilo odvažnih i spremnih fotografa da ovjekovječe tu raritetnu sliku. Gost je, nakon što je podmirio račun za cijelu ekipu, otišao put Selnice, gdje je prenoćio kod prijatelja....
![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: posjeta dragog gosta
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 |
Moderator
|
Hehe my pal Billy Boy ![]() ![]()
![]() |
#2423 |
Super Moderators
|
Ah Žderonje, dolazi mi najdraža punica u posjet, na moju veliku sreću napomenula je da već dugo nismo jeli fileke ![]() Pa sam brže-bolje dovukao doma dvije kile. Pripremio špek, feferonček, parmezan...jaooo.... A sve si nekaj razmišljam da bi skratio vrijeme do navečer juhicom od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i malo kopra gore ![]() Uzeo sam kad sam kupovao fileke i pol kile friških bukovača-nema smisla da propadnu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
driver
|
Ja sam si danas složil jeger gulaš s ljutom paprikom i na kraju malo octa nutra, tipična hrana za petak, kao uvertira za vikend žderanje. Mislil sam da bu opet sjevnula pacana vratina u subotu al' moram ići u Opatiju na hotelsku hranu tak da bum opet dobil zatvor, bar dva dana...
![]() |
#2425 |
JDM
|
Evo baš pojel 3 tanjura graha sa rebricama. Polak naravno lukec fini i kukuruzni kruh i zalil jednim Haprom (poznavaoci irske pive bu znali, hint: proizvodi gines). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2426 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
1:42 u noći. cijeli dan nekaj šljakam, da ne spominjem da su mi i sudili. nisam ništa jeo. cijeli dan. osim malo fete, par maslinki, goude, jednog trokutića čardaša i šnite mavrovića. sad idem nešto pojest... brijem da ću ubit eno 4-5 jaja, na oko, pečenih obostrano sa goudom pečenom naravno onak da se razlije po jajima i fino to sve s poštenom komadinom mavrovića, feferonima (domaćim, ukiseljenim, uber-ljutim) i majonezom. i onda pisat cijelu noć, spavat, probudit se, oprat suđe, otuširat se i u noćnu šetnju bespućima jaruna. primjetite da nemam namjeru sutra klopat. uopće.
![]() |
#2427 |
driver
|
Pa dost' ti je, treba malo i na duh mislit'.
![]() |
#2428 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...danas sam bila jaako gladna kad sam dosla doma...i tako sam se prejela da mi je sad malo slabo... ![]() pojela sam pun tanjur juhe od paradajza...i onda dva tanjura tijesta s bolonjezom i parmezanom...i uz to sam jela ciklu na salatu... i onda nakon toga skoro cijelu cokoladu....i popila sam jedno litru cedevite... @horza...ti da nemas namjeru klopat uopce? : roller : ..i ajde...papao si nesto prek vikenda.oke, morao si malo duze cekati na klopu ![]() ![]()
![]() |
#2430 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Gljive nisu završile kako je bilo rečeno jer nije bilo vremena nego danas na saft sa puretinom ![]() Onak fino na gusto, puretina, bukovače, i malo kiselih krastavaca, nešto kao struganov... I riža sa strane. ![]() A one fileke nisu preživjele ni 20-ak minuta kad smo punica i ja zajedničkim snagama navalili na papicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|