|
![]() |
#2221 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
okej... ajd pretpostavite kaj se desi kad cimer ode na lumtu a ja prije spavanja zaboravim da sam zakračuno vrata iznutra tak da se nemogu otvoriti izvana... desi se slušam budalu kak drobi u beskonačnost o nekoj trebici od tam koja mu je kakti super, al (vidi čuda) nije dobiu (pretpostavljam ni tražio) njen broj, niti je ona sad ovdje, niti apsolutno ništa. osim kaj ga je u ogromnom izlijevu strasti zalila pivom. kak je to super. i sad fino sjedim pred kompom u deset_do_četri ujutro i sa ječdnom velkom šampitom i jednom velkom kremšnitom za riješit dok slušam.
![]() |
#2222 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Sad sam čistil snjeg. Neznam kad sam zadnji put bil tak gladan. Idem jaja peč (10komada + špek + mladi luk + sir) btw.. za tvoj sig samo jos fali na kraju : budi ZDERONJA!!: nuts : Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 22.02.2005. u 10:43. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2224 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Precjednistvo se okupilo na Velikom vijecanju pri babici i zakljucno sa temama i dnevnim redom predlozili skupZderonja i svih simpatizera,a bogme i PCExpertofaca vu PETEK,25.02. leta gospodnjega, normalne pri Babici, sa pocetkom u 1600 na dalje, ko kak dojde...nekak si mislim da ak bi steli kaj prigristi da dojdete prije 1700, dok je Babica jos pri volji, tak da nebu bilo nismo znali.. nekaj smo najavili, pa nas (valjda !) nebuju sterali ko zadnji put! ![]() chip za klopu+piva ,sok ili nesto cca 50,00 krznatih ili , uf , kulike ono 25 sekela..? ![]() ![]() ajmo ,zaintereserani i ini clanovi nase male kolonije, izjasnite se ovdje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Čini se da si je mitzek spil koju kupicu preveć da tak postove duplicira. ![]() Ja bum valjda došel, ali prosim da se od mene ne očekuju prevelike stvari (što se tiče popit i pojest, jelte). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Feldwebel
|
Od tebe se ni ne očekuju velike stvari. Mi bumo to nadoknadili, tako da se babica ne bi našla uvrijeđena ak ostane nešto na tanjuru. Normalno da sam tamo, a i flare je obvezatna za dojti. Inaće bu dobila nogu v ritnjak zbog nepoštivanja Žderonja i njihovog djelovanja i rada na području održavanja zdravog duha i tijela. Samo da predsjednik najavi skup kod babice i naruči frišku klopu.
![]() |
#2227 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znaš tko je luđi, Mitzek ili Keti...pa rekli smo DRUGI petak jebemumater ![]() Ja sam već ufatio Keti da bude normalna klopa tipa neko mješano,gljive, krumpač i sl. a ne da nam prodaje fore tipa bečkog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Prigorec po defaultu
|
![]() hmm, Jeltz je prical, ja nis slusal.... hijao...ajde da vidimo kakav nam je prijavak za ovaj petak, ak nema previse intereseneta radi kraja mjeseca, da slet prebacimo na 04.03.??? hjebiga ,nevalja nam meeting bez trifrtalja clanova... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Prigorec po defaultu
|
![]() bi ti malo morgen prolazil sa sicom kad se racun placa, al kak nas (mene)obozava , obicnio nekaj preskoci.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 |
Feldwebel
|
Bum te moral oplindrat i za onu moju ploču koja je kod tebe i penziju zaslužila. Kak da ja platim tvoju klopu? Trebal bi mi fizikalac samo da nosi lovu. Radije ti kupim odjelo. Ima materijala za to na lučkom valjda dovoljno. Srušim jednom pri doskoku i eto ti za kapu. A dalje polako.
![]() |
#2232 |
Prigorec po defaultu
|
![]() kaj te je draga z mokrom krpom prek bulje opalila?samo ak se rijesis one meme s kata u moju korist, onda bum ti morti otprl i drugi sobicak s (novijim!)HW.....: flyingey uff,sad mi je lakse.. ![]() ![]() btw, Flare se mora izjasniti jel bu dosla, jel ak bu, onda mi je bolje da bezeciram cijelu BK.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
dakle da ne prekinem niz uzastopnih dolazaka, dolazim ziher u pitak a i ak bu odgodjeno i u onaj drugi, dakle meni je svejedno. znaci donacije su 50kn ?
![]() |
#2235 |
Super Moderators
|
Mene u petak najvjerovatnije niti nema u ZG-u tak da ja ne bum došel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
a da se to ipak odgodi za iduci tjedan jel ono ekipa ima samo dva dana da si proba splanirat.
![]() |
#2237 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2238 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
budem i ja došel ,ali u 20h najkasnije moram begat....skya i vga najvjerojatnije isto nagovorim isus valjda bude došao,ali mi je nekaj spominjal redovnu nabavku HW sa dalekog sjevera ,al neznam kad je to BD i ovčice sa istoka su obavještene ![]() ...bilo je i vrijeme da se okupimo P.S. Tko nosi fotić ???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Prigorec po defaultu
|
![]() meeting je onda u PETAK,04.03.2005..jel to vredu nakraju..??? ![]() ak ko ima penez i za of petek i drugi, nihce mu ne brani da se okuplja.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2241 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
dosat se tu jos nis javljal kaj ne bi kakva skoda bila provzrocena... al sat kat vidim da se pri babici skuplate i da mi i suset mentalni samoubojica dolazi... sve si mislim kaj bi se i ja prijavil... mda... i da... nosim sonyja tak da ke se fotodokumentiranja tice to ne bu greda... ![]()
![]() |
#2243 |
JDM
|
Znači za 9 dana. OCkey. Al nemrem prije 6.10 krenut iz škole. OČE ko doč po mene. Platim pivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: daklem..
Citiraj:
![]() Ima života i izvan WOW-a --- OMG ![]() Deca dolazim i ja - izbjeglica iz klana Žderonja ..... da vas malko vidim i popijem koju ![]() ![]() BTW - ljubilarna 150. stranica Žderonja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja dolazim pa makar morao pobjeć od doma jer sam od jučer pod ključem nakon informacija u školi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dolazim pa makar i tunel morao prokopavati, a bome nosim i fotic ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|