|
![]() |
#20761 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Crkni ![]()
![]() |
#20762 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Domača sušena šunkica, domaći sir, domaće vrhnje, domaći paradajz i domaći luk. ![]() UF! Zdebljao sam se dve kile. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20763 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20764 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20767 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#20768 |
Super Moderators
|
Pfff, pa imal sam i ja sa 18 68 kila na 184 visine. A viđe me sad ![]()
![]() |
#20769 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Ako se hočeš popunit, kreći se ultra malo, jedi nezdravu i brzu hranu i pij puno gazarinog. Zagarantirano ti je debljanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20770 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20771 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
na cca 175cm imam 75-80kg...i tako vec 3 godine, samo varira...preko zime nakupim, po ljeti smrsavim (od vrucine mi se neda nist delati, a kamoli jesti 3 put dnevno ![]() btw. danas ko i jucer i prekjucer sarma, jebes menze dok cimer donese sarmu ![]() i da, prekjucer sam bil u menzi na savi, uzmem ja pohano, dobil par mm debelo i hrskavo meso, da su manji komadi, uzel bi vise jel ko cips ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20772 | ||
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Evo sa wikipedie, tri osnovne vrste građe tijela... Citiraj:
Ti si očito ektomorf većim dijelom (većina ljudi je kombinacija ovih triju). Ja sam pretežno endomorf (širok svuda ![]() Masu relativno lako natučem ali neizbježno sa njom dolazi i mast ![]() Na 184 cm imam zadnjih dana između 107 i 108 kila, i manje više se dobro nosim sa njima. Da mi otkinu 15 kila sala, izgleda bi mršavo... Zadnjih pola godine idem u teretanu (iša sam i prošle godine isto toliko), nikako da uvatim kontinuitet. Problem je što radim jako malo aerobnih vježbi, nastojim radit manje ponavljanja sa većim kilažama, na balun sa ekipom nisam zaigra odavno, jedino katkad volim prošetat na zraku. Da ne budemo offtopic - U podne ipo ness sa mlikom i burek od sira, u 1 sat tanjur blitve zalivene maslinovim uljem+kajgana (5 jaja). Prije uru vrimena 5-6 mandarina. Još uvik jedva dišem. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20774 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20775 |
Super Moderators
|
![]() |
#20776 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20781 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
12 kila sam dobio od kad sam presto pusit prije pol godine....uzas haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#20784 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj da cammeo dođe, platit ću jeftinije drndanje do doma sa njim nego 1 rundu kod bake ![]() Sad pojeo kajganu (valjda se tak zove) sa špekom i kiselim krastavcima. Stara je neki dan stavila 2 kanturine zelja kiselit, e sad treba dočekat 3 tjedna da se skiseli ![]()
![]() |
#20785 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#20786 |
Super Moderators
|
Žuljba, zelje, suho meso i kobase. Dan drugi ![]() Vidio ja da je vrag došel po svoje i da nebum ozdravil od niškoristi hrane, još sam i bocu šljive iz špajza iskopal pa nategnem prije svakog obroka-tek je drugi dan takve "terapije" a već ide na bolje ![]()
![]() |
#20789 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas su bili nokleci s junetinom i graškom + hladni Pramen
![]() |
#20790 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Krvavice u Zelenjaku.... još nisam gladan ![]() |