|
![]() |
#13111 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Evo ti kak je to nekad znalo biti u punom broju: http://www.imagesforme.com/show.php/...10034Large.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/...10013Large.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13112 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
e kad budem dolazio u zgb a cesto sam tamo morat cemo nekaj organizirat heheh ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13113 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pogledaj album Zderonje - Bakina kuhinja 01.09.2006. http://my.opera.com/Amdejac/albums/i...=&perscreen=20 Prisutni: PCEkspert Forum i Links Forum, OGame Cro Fire Klan i CoD2You. Bilo je preko 50 ljudi. To su bile najveće žderonje do sad.
![]() |
#13114 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
@vuco prosle godine je sezona na vanjskim bazenima otvorena 29.4 sa time da se smrznes ko picka ako je temp zraka izmjedju 22-28! jer se vanjski bazeni ne griju,tj voda je HLADNA!
![]() |
#13115 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
uz doručak koji je bio sendvič od mortadele pao je i mali desert http://img.w3dizajn.net/images/DSC00004kpye.jpg http://img.w3dizajn.net/images/DSC00008i5ce.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13116 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Minuta sutnje za pokojni jutarnji burek i litru jogurta...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13119 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
jucer od kuma kćerka imala prvu pričest. od 8h do 22h samo žderanje, lokanje. isss pun sam i sad. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13120 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13121 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, slikica bažuleka malog, uz šalatu kristalku, nek' se najde za pod zub...posvećeno Jelcu i njegovoj organizaciji Žderonja, baš onda kad sam u Monacu.
![]() |
#13122 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Po zimi sam isto bio i nagovorio par dalmoša s faksa da odu van probat vodu u bazenu pored. Oni mislili da se isto grije i zaletili se tamo i umočili noge. Brzinom svjetlosti su se vratili na toplo. A da ne bude OT, čak dobre hamburgere i ćevape rade vani u onoj kućici.
![]() |
![]() |
#13123 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Jebiga ![]() Nemam blage kaj bum jel danas...jeboslikusvoju ak budem tri dana za redom Žderal sarmu ![]() Brijem da bude pol lizike sa mortadelom i ostatak sira i vrhnja...
![]() |
![]() |
#13124 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja danas moram dokrajčiti onog morskog psa od jučer. Ostala 2-3 komada, taman za lagani ručak danas ![]() Za desert kiflice koje je baka napravila i odlične su. Sa sirom i salamom unutra (gledala je večeru za 5 valjda ![]()
![]() |
#13125 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sad kuham kiselu repu z bažulom i suhim špekom. Žena je još jučer spekla domaći kukuruzni kruh. I u friškaću ima još malo manje od pol protvana kremšnita. ![]() Mislim da je to čist OK ručak. Ja si budem prije toga još pojel tanjur ajgemahteca kaj je ostal od jučerašnjeg ručka. A krmić na pariški si čuvam za večeru. ![]()
![]() |
![]() |
#13126 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Pratim Žderonje otkad sam na forumu,"omiljena tema na svaštari".... ,,, pa eto mog prvog posta , pošto žena kaže da radim "mrak" Pizze.(eto nino, imaš konkurenciju ![]() Upravo sam si je napravio , da zamezim nešto prije posla.
![]() |
#13128 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
#13129 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A organ dobro veli za žene i hvalu, potpisujem ![]() Danas je odmor od nakuhavanja i pala je hrana na brzaka-špek, malo suhog mesa i par kolutića kobase, dva mlada luka i pet jaja...sve to na masti malog pu-ajceka uz mješani kuruzni ![]()
![]() |
![]() |
#13131 |
Super Moderators
|
Debeli, nemoj bit ljubomoran ![]() Ono je slika stara dvije godine...
![]() |
#13132 |
mrzi zimu
|
meni sam nije jasno kak mozete jest te šampinjone iz konzerve...fuj ![]() meni su ti šampinjoni iz konzerve grozni i ako nema svjezih radije cu napraviti pizzu bez sampinjona nego staviti to gore...bljuv ![]() btw, danas sam si opet za doručak spohala kruh - za gablec, tijesto s piletinom u umaku od šampinjona (svježih ![]()
![]() |
#13133 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
#13134 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13135 |
Super Moderators
|
Eh Zrinka...da si ikad vidjela u živo kako izgledaju ti aditivi za kruh koji si pohala-vidjela bi kaj je ![]() ![]()
![]() |
#13136 |
________
|
Piletina sa povrcem u voku, prilog - liiizaaa ![]() mmmm, nakon toga malo ubit oko i spremit case za testove ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13137 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovak sam danas jel ćevape ![]() http://img362.imageshack.us/img362/4...chevapiyl4.jpg Bilo je davanje krvi pa je lokalna pečenjara slučajno ostala bez lepinja (dobije se bon za jelo kod njih).
![]() |
#13139 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ujutro smazao par komada pohanog kruhovlja, za rucak pohani oslic s pomfrijem i tartarom i lepinjom, veceru preskacem naustrb gazione u SKG keksima ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13140 |
Moderator
|
Došao sa show-a na trgu, smazao kebab od onog u Tkalči. Odličan je bil ![]() Sad me sve nekaj napuhava ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|