|
![]() |
#12991 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() To smo frendu kupili za rođendan i čekali pravu priliku da ga popijemo ko ljudi. U međuvremenu smo zaboravili na njega i sjetili ga se tek za novu godinu, otvorili ga, nasuli u čašu i razočarali se. Isteko mu rok.
![]() |
![]() |
#12992 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dok vi laprdate pravi Žderonja se je zaletio do dućana. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=7315667 Edit. Za večeru ću iznenaditi ženu sa pravom domaćom Bučnicom. Tijesto sam već zamjesio i sad mora još mirovati cca sat vremena. Pomješao sam naribane buče sa 1 kg sira i vrhnjem, stavio jaja i posolio. Kad bu gotovo budu i slikice. Ipak ima od mene koristi dok sam na bolovanju. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 14.05.2008. u 18:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12993 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ova slika s ćevapima prije... di je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12994 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Hmm to je tad proizvedeno koliko se sjećam kad samo pili to nekad, ako je to ta pifa na koju ja mislim ![]() ![]() bio maloprije u gradu na pizzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12995 |
Moderator
|
![]() |
#12996 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#12998 |
Moderator
|
Bučnica je gotova i već fali pol protvana. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=530914 Goli kuhar je Goli k..... za mene. ![]()
![]() |
#13000 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Bugica ba ostavila onog bulju koj nezna ni jajca spec i preselila u bistru... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13001 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13002 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13003 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
bučnica ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13004 |
Moderator
|
Nažalost nema više. ![]() Ali sam vidio u škrinji smrznute višnje i trešnje pa bi mogao uskoro napraviti štrudlu od višanja i trešanja.. Za doručak ću si napraviti jedno strinsko jelo koje se zove "Rulena kašica". ![]() Za ručak kuham kiselu repu s grahom i domaćim suhim rebricama, a ženi ću napraviti još safta za tortilje.
![]() |
#13005 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
dobar si amd nema kaj za dodat ![]() ![]() Btw da te pitam koliko si platio hanekkena cag jer ja vidio cjenu od 100kn pa mi je malo cudno konto da se zabunio..... evo spagete bolonjez papao i malo kresnio sladoleda uff dobar je onaj quattro od leda 40kn 1600ml ko bog.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13006 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Preključer došli prekasno doma, odledio saft od lopatice dobrog starog pu-ajceka, napravio domaći pomfač od mladog roza krumpača (saft i pečeni krumpač je mrak kombinacija). Raženi. Hladna Žuja. I kristalka sa mladim češnjakom iz vrta ![]() Jučer komadić carskog ( oko dvije kile. nasolio ga dan prije i kožu zarezao na kockice), pored krumpač i sa strane 1/2kg špinata ![]() Nisam mogel disat...
![]() |
#13007 |
Moderator
|
Pa i nisam baš neki Pero Ždero. Bio prije 6 mjeseci, ali prošla baba s kolačima. Kao što kaže Rols Rojs Tko je jamio jamio je. ![]() Hajniken sam platio 114 kn bačvicu od 5 litara Danas sam jeo poriluk i kobasice sa senfom i friško pečeni kukuruzni kruh. Sad dinstam luk za 2 kg faširane lopatice pa ću od toga napraviti saftić za tortilje. Kad se ohladi metnem u čašice i smrznem. A u škrinji već imam smrznute tortilja palačinke. A Hamm mi je dao ideju jutros i nisam mogao odoljeti. Izvadio sam višnje, tijesto je gotovo. Hamm ako stigneš navrati na štrudlu od višanja.
![]() |
#13009 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja imam do trga 5 ulica. Ilica-Aleja Bologne-Donji Jarek-Stubička i iz Stubičke ide moja ulica. ![]()
![]() |
![]() |
#13010 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kuvaju mi se bobici. njamiiii ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13012 |
Moderator
|
Ja sam se malo zaigrao sa Štrudlom od Višanja. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=531432 Žena će me ubit kad dođe doma, ako pojedem više od pola. ![]()
![]() |
#13013 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw sto jos delas od kolaca??? hehe podjeli sa gladnom ruljom neki dobar recept ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13015 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13016 |
Moderator
|
![]() |
#13017 |
Super Moderators
|
Danas smo se našli na laganom međuobroku matori admin i ja, poŽderali platu mješanog, mrknuli po pivkana i svako na svoju stranu ![]() ![]()
![]() |
#13019 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@Jeltz ![]() ![]() dajte mi posaljite vase adrese, znam ja neke decke gore u metropoli na hitnoj pa ako vam treba veza poslije "nemrem dihat poslije Zderanja .... " ![]() ![]() ![]() @edit ono znate vec, cijevi, ispumpavanja i tako to .... ![]()
![]() |
#13020 |
Super Moderators
|
Eh, dvije stvari: Ne želimo da moraš bježati sa posla zbog nas ![]() Druga stvar, još važnija: Budući da se radilo o hrpi luka, pomfača, carskog mesa, kobasa, vratine, krmića, piletine, čevapa i pljeskavice ![]() ![]() Zippo-uspjeli smo preživit (jedva) zahvaljujući samo nakumuliranom iskustvu :-)))
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|