|
![]() |
#1141 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: ali......
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nagrada Žderonja, koja je sama po sebi poticaj, biti će još veći ako se možeš od nje pristojno prežderati. Zapo sa oduševljenjem čekam primiti nagradu. Dati ću vama ja jastoga po glavi. Niste niti pristupnicu potpisali a već se bunite. Kak bu ti prijem izgledal. Morali buste pokazati jako veliku volju za radom u Žderonjama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
MA trebale bi biti ovakve nagrade: 1. besplatno mršavljenje uz Cindy Craford (il kak se več piše ) i njezinu gimnastiku ( svi ti programi ljepo na 10 DVD-a)= 2. 100kg makrobiotik hrane 3.Besplatni tretmani za mršvaljenje pomoču akupunkture - utješne nagrade : sobni bicikli , utegi , i razne druge spravice za vježbanje ( uz napomenu da svaka na sebi ima barem 200 kg teške utege) ![]() ...baš me zanimaju reakcije na ovo ... ![]()
![]() |
#1146 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
4) vezanje za stolicu i maraton "Dr. Quin - Žena Vrač" Bundy style. kakvo mršavljenje? pravi Žderonja i žderonja se ponosi svojom škembom bez obzira kolika ona bila. Ako je (kao moja) tek u razvoju to treba gledat sa svijetle strane... ima se potencijala.
![]() |
![]() |
#1147 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Feldwebel
|
Ono tvoje se ne bi moglo nazvati embrij od škembe. Ne trebaju ti nikakve instrukcije. Biti Žderonja je životna filozofija a zasniva se na pozitivnim prehrambenim navikama. Ne mogu dovoljno jesti da mi škemba ne može biti veća. Horza ima antiškembu. To je savinuto prema unutra. Sva sreća da kuži važnost muškog ponosa. Valjda će jednog dana biti nalik na nas. Zato i je Žderonja.
![]() |
#1149 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!! e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje....... ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo?? da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice?? eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!! zivjele Zderonjeeeeeeeeeeeeee!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: akhmmmm.....
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1151 | |
Treba kaj skurit??
|
Re: akhmmmm.....
Citiraj:
Živjele ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
btw,denes je zuljba z klobasom vu"Kalimeru"!!!!! Raaaaaak? Jelc je vezan,Amdejac na dijeti,Paske je izrod,....... huh!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ili da podmladimo snage???:confused: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ahhhh....rok...podrig... ![]() Mene je jučer punica obišla i dovukla punu rajnglu srnećeg, uffff...i još je napravila domaće žgance ![]() Mljac. A preksinoć sam se opet ubio sa onom istom papicom kojom sam i otvorio Žderonje. Moram brže-bolje ozdravit jer ak ovak nastavim ne bu dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Headbangig Grunf!
|
jelc pa moras skupit snage za oporavak neb ti noga zacelila od zraka, treba sorganizmu dat ono kaj trazi.. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sad bu i tebi počel "žulj" rasti ![]() Nisam ni ja imal špek do negdje 25-e, a onda je počelo ![]() A i žuja pripomaže ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Feldwebel
|
Baš uspještno. ![]() Imaš žulj kao i onaj s kojim sheras nick. Još izgledate ko brača blizanci. Jedino što postoji određena razlika u godištu.
![]() |
#1158 |
Headbangig Grunf!
|
onom koji me kopira ![]() To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!! Gablec po 20 kuna,ihahaj,domaca kuhinja,sefica ,bivsa ragbijasica od cca120 kila..da se vidi da je kuhinja provjerena... ![]() ![]() Btw,danas smo DR Rak i moja malenkost "vubili" Zagrebacki(ON) i Becki(io)vani na terasi........khe,khe......pokle sam ga moral peljati nazaj vu Velku Goricu skup z biciklinom,jel jednostavno vise ni mogel vojziti,pocel se je plakat da kad bu doma dosel...pak sem mu se smiloval i resil ga briga i problema... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Super Moderators
|
Re: cek,cek....
Citiraj:
![]() Ima i dostava sa tim imenom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Treba kaj skurit??
|
Re: cek,cek....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: cek,cek....
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Kak sam se jucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Americanac i Horza, jer mi je gosn. dr. RAK posudil keksic ( ne Petitt Buerre) memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK izprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?" Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisam boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo. ![]() ![]() Inace RAK mi je posudil - jos jednom FALA, keks "Vdata" PC2700 512MB i RAM ide bolje od mog starog Samsunga, odmah se dignuo na 400MHz uz 2,6V napon kaj i 3.0-3-3-9 kaj je kod Samsunga bilo nezamilsivo. Jedino kaj bum moral naljepnicu menjat tak da kad se vrne bude 433 odnosno 400. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 31.03.2004. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Moderator
|
Re: Prica o Frodi
Citiraj:
![]() Ovo ne budem sam tak zaboravil. Dobil bude on svoju porciju zajebavanja ![]()
![]() |
![]() |
#1167 | |
Feldwebel
|
Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1168 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Moderator
|
Re: Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
Znam ali sutim kao zaliven ![]() : cheers2
![]() |
![]() |
#1170 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|