Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2004., 15:01   #1141
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: ali......

Citiraj:
Originally posted by mitzek
ajmo prijedlozi za godisnju nagradu!!!
Pa za treču i utješnu nagradu šiš sa kajmakom i pomfritom u Čingaču na Vukomercu sa jednom malom pivom,kao druga nit utješna nit pobjedonosna nagrada 3 metra kobasa kod savskog mamuta na Vrbanima sa 2 velike pive i upotrebom čačkalice i kao prva i pobjedonosna nagrada neograničena količina zagrebačkih sa montažom pivske pipe na samom stolu i priključkom u obliku cjevčice za oralnu projekciju pive kod lovačkog kutiča ribić. Nagrada za umjetnički dojam : piva kod Verice u zagorju sa grijanjem koljena od strane Verice. Nagrada publike: putni komplet u sastavu:20 deka podriguše,frtalj kruha i velka žuja. Sve pive navedene u ovom tekstu su flaširane a ne konzervirane!
Jozha je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2004., 21:43   #1142
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Nagrada Žderonja, koja je sama po sebi poticaj, biti će još veći ako se možeš od nje pristojno prežderati. Zapo sa oduševljenjem čekam primiti nagradu.

Dati ću vama ja jastoga po glavi. Niste niti pristupnicu potpisali a već se bunite. Kak bu ti prijem izgledal. Morali buste pokazati jako veliku volju za radom u Žderonjama.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.03.2004., 21:51   #1143
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
MA trebale bi biti ovakve nagrade:
1. besplatno mršavljenje uz Cindy Craford (il kak se več piše ) i njezinu gimnastiku ( svi ti programi ljepo na 10 DVD-a)=
2. 100kg makrobiotik hrane
3.Besplatni tretmani za mršvaljenje pomoču akupunkture

- utješne nagrade : sobni bicikli , utegi , i razne druge spravice za vježbanje ( uz napomenu da svaka na sebi ima barem 200 kg teške utege)

...baš me zanimaju reakcije na ovo ...

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2004., 21:53   #1144
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

kaj ti je dosadno na forumu pa izazivaš da te se bana?
Elegantan kao leopard

Staro 29.03.2004., 22:01   #1145
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
:mad:

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2004., 22:25   #1146
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
:mad:
na listu pod
4) vezanje za stolicu i maraton "Dr. Quin - Žena Vrač" Bundy style. kakvo mršavljenje? pravi Žderonja i žderonja se ponosi svojom škembom bez obzira kolika ona bila. Ako je (kao moja) tek u razvoju to treba gledat sa svijetle strane... ima se potencijala.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2004., 22:34   #1147
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2004., 00:54   #1148
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Ono tvoje se ne bi moglo nazvati embrij od škembe. Ne trebaju ti nikakve instrukcije. Biti Žderonja je životna filozofija a zasniva se na pozitivnim prehrambenim navikama. Ne mogu dovoljno jesti da mi škemba ne može biti veća.

Horza ima antiškembu. To je savinuto prema unutra. Sva sreća da kuži važnost muškog ponosa. Valjda će jednog dana biti nalik na nas. Zato i je Žderonja.
Elegantan kao leopard

Staro 30.03.2004., 10:02   #1149
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking akhmmmm.....

Citiraj:
Originally posted by vga killer
Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije.
slusaj sine,to nejde same z instrukcijami,to je zivotna filozofija,uz koju lijezes/uz koju se budis...svaki dan kad te probude milozvucni zvuci iz tvoje utrobe koji predu:dajjjj,guzdaaa,daj mazni koji sendvic,picu,odrescic...sad zali z malo pifice...dajjj,pljiz....roarrr-groarrrr....e onda ti bude jasnije,kad nahranis zver u utrobi,ona se primiri i lagano prede..ti same podljevas s pificom i smisljas kaj da joj novo i fino serviras......
prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!!

e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje.......

ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo??
da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice??

eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!!
zivjele Zderonjeeeeeeeeeeeeee!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2004., 10:16   #1150
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: akhmmmm.....

Citiraj:
slusaj sine,to nejde same z instrukcijami,to je zivotna filozofija,uz koju lijezes/uz koju se budis...svaki dan kad te probude milozvucni zvuci iz tvoje utrobe koji predu:dajjjj,guzdaaa,daj mazni koji sendvic,picu,odrescic...sad zali z malo pifice...dajjj,pljiz....roarrr-groarrrr....e onda ti bude jasnije,kad nahranis zver u utrobi,ona se primiri i lagano prede..ti same podljevas s pificom i smisljas kaj da joj novo i fino serviras......
prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!!

e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje.......

ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo??
da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice??

eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!!
Eh da mi je sad koji komad divljaci ala vild, z krumpir policama i jedno dve litre hladnog psenicnog iz Medvedgrada i velka struca pravog razenog kruha. MLJAC!!! :slin:
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 30.03.2004., 10:39   #1151
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Re: akhmmmm.....

Citiraj:

A kaj misliš da jedem cijele dane, meso, meso, meso i meso. Ja ne znam za zelenjavu.

Živjele
Staro 30.03.2004., 10:44   #1152
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking Re: Re: akhmmmm.....

Citiraj:
Originally posted by Isus
Eh da mi je sad koji komad divljaci ala vild, z krumpir policama i jedno dve litre hladnog psenicnog iz Medvedgrada i velka struca pravog razenog kruha. MLJAC!!! :slin:
tako je.....mladi vjezbenice za buduceg viteza od Zderonja!feel the force!
btw,denes je zuljba z klobasom vu"Kalimeru"!!!!! Raaaaaak?
Jelc je vezan,Amdejac na dijeti,Paske je izrod,.......
huh!!! poglec ti ovo,rusi mi se poredak sam od sebe....
ah,moral bum pothitni skinuti hrdu sa rostilja!!

ili da podmladimo snage???:confused:

Staro 30.03.2004., 13:08   #1153
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ahhhh....rok...podrig...
Mene je jučer punica obišla i dovukla punu rajnglu srnećeg, uffff...i još je napravila domaće žgance
Mljac.
A preksinoć sam se opet ubio sa onom istom papicom kojom sam i otvorio Žderonje.

Moram brže-bolje ozdravit jer ak ovak nastavim ne bu dobro...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2004., 13:23   #1154
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

jelc pa moras skupit snage za oporavak neb ti noga zacelila od zraka, treba sorganizmu dat ono kaj trazi..
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 30.03.2004., 13:32   #1155
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
jelc pa moras skupit snage za oporavak neb ti noga zacelila od zraka, treba sorganizmu dat ono kaj trazi..
A i sav saft sam pobral sa raženim i zalio žujom
Sad bu i tebi počel "žulj" rasti
Nisam ni ja imal špek do negdje 25-e, a onda je počelo

A i žuja pripomaže
Staro 30.03.2004., 14:19   #1156
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jelc
A i sav saft sam pobral sa raženim i zalio žujom
Sad bu i tebi počel "žulj" rasti
Nisam ni ja imal špek do negdje 25-e, a onda je počelo

A i žuja pripomaže
Ja ga vec nekoliko godina uspjesno uzgajam.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 30.03.2004., 15:04   #1157
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Baš uspještno.

Imaš žulj kao i onaj s kojim sheras nick. Još izgledate ko brača blizanci. Jedino što postoji određena razlika u godištu.
Elegantan kao leopard

Staro 30.03.2004., 15:27   #1158
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

onom koji me kopira nemres zamjerit covjek ipak ima prek 2000 godina pa se malo posusil.
To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 30.03.2004., 16:46   #1159
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Lightbulb cek,cek....

Citiraj:
onom koji me kopira nemres zamjerit covjek ipak ima prek 2000 godina pa se malo posusil.
To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:
koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!! Gablec po 20 kuna,ihahaj,domaca kuhinja,sefica ,bivsa ragbijasica od cca120 kila..da se vidi da je kuhinja provjerena...

Btw,danas smo DR Rak i moja malenkost "vubili" Zagrebacki(ON) i Becki(io)vani na terasi........khe,khe......pokle sam ga moral peljati nazaj vu Velku Goricu skup z biciklinom,jel jednostavno vise ni mogel vojziti,pocel se je plakat da kad bu doma dosel...pak sem mu se smiloval i resil ga briga i problema... ovaj put nije bilo 1790 po Gorickoj,ali nije ni bele puno majnse.......Rak se je same cvste drzal i stenjal od muke svaki put kad bi biciklin otraga zaskripal taruci se o stjenke dok sam ja vozil slalom!!

Staro 30.03.2004., 17:17   #1160
Jelc
Super Moderators

Re: cek,cek....

Citiraj:
[B]koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
Pa nije to jedini Kalimero...ima ih još
Ima i dostava sa tim imenom...
Staro 30.03.2004., 18:23   #1161
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Jozha je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2004., 19:42   #1162
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Jozha
Mitzek kaj je ovo? : http://www.iskrica.com/profiles.php?id=55898

Pa i ne liče mi baš
tor je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2004., 21:08   #1163
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Re: cek,cek....

Citiraj:
koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!!
Pa dajte zovite kad idete tam, dve minute od doma, da vam pokažem kak se jede, tj. ždere .
Staro 30.03.2004., 23:01   #1164
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Re: Re: cek,cek....

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Pa nije to jedini Kalimero...ima ih još
Ima i dostava sa tim imenom...
Dostava Kalimero ima bazu u Ivana Lučića 1. tj. taj Kalimero sam kaj mi je posel u okviru njohove Catering podružnice. Sad se vlasnik onog Kalimera promijenil i sad je to "Bakina Kuhinja" al to je bil taj Kalimero čije ime nosim na špeku.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 31.03.2004., 10:14   #1165
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Talking Prica o Frodi

Kak sam se jucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Americanac i Horza, jer mi je gosn. dr. RAK posudil keksic ( ne Petitt Buerre) memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK izprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?"

Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisam boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo.

Inace RAK mi je posudil - jos jednom FALA, keks "Vdata" PC2700 512MB i RAM ide bolje od mog starog Samsunga, odmah se dignuo na 400MHz uz 2,6V napon kaj i 3.0-3-3-9 kaj je kod Samsunga bilo nezamilsivo. Jedino kaj bum moral naljepnicu menjat tak da kad se vrne bude 433 odnosno 400.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 31.03.2004. u 11:00.
Staro 31.03.2004., 10:32   #1166
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Re: Prica o Frodi

Citiraj:
Kak sma s ejucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Ameriöanac i Horza, je rmi je gosn. dr. RAK posudil keksic memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK sprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?"
Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisma boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo.
Fro... ovaj Horza of the Shire
Ovo ne budem sam tak zaboravil. Dobil bude on svoju porciju zajebavanja
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2004., 15:03   #1167
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:
Originally posted by Costa
Fro... ovaj Horza of the Shire
Ovo ne budem sam tak zaboravil. Dobil bude on svoju porciju zajebavanja
Navodno ti znaš od kuda je nadimak Horza. Mi bi to svakako htjeli saznati. Ne daj se omesti s njegove strane jer Žderonje su sigurno teže od njega i ne može te istuči.
Elegantan kao leopard

Staro 31.03.2004., 15:18   #1168
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:
Originally posted by RAK
Navodno ti znaš od kuda je nadimak Horza. Mi bi to svakako htjeli saznati. Ne daj se omesti s njegove strane jer Žderonje su sigurno teže od njega i ne može te istuči.
Tako Zderónje imaju kapciteta zastiti te. Potrebne su takve informacije.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 31.03.2004., 15:29   #1169
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:
Originally posted by RAK
A kao bez vas me moze. Pregazim ga s bikeom kad se sjetim : roller :

Znam ali sutim kao zaliven (sve dok se ne spomenu neke cifre, naravno)

: cheers2
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2004., 15:31   #1170
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Re: Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:
Originally posted by Costa
A kao bez vas me moze. Pregazim ga s bikeom kad se sjetim : roller :

Znam ali sutim kao zaliven (sve dok se ne spomenu neke cifre, naravno)

: cheers2
094654 evo ti neke cifre : lol2 : : cheers2
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno