|
![]() |
#11521 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim da sam propustio dobre žderonje ![]() ***iga, ja sam bio drugi na usmenom i bio sam brzo gotov (iako je i sam usmeni bio pomaknut za kasnije), tak da sam otišao ravno mado. A dobro, bit će još žderonja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
loooooooooooool Men Syss se ZVJERSKI zapio (a ja nisam imala niš s time)- osim incidenta s električnim podizačem prozora, PREslatko je bilo kad je nekoj deci u autu pokazivao di je house, a ono pokazuje im put za Route66 lolz S bakom sam dogovorila priređivanje momačke zabave Daddy je gore opaskom samo pokazao ogorčenost jer mu nisam pokazala gdje sam se zdebljala Koliko god Buljo u autu nije pipkao, toliko Syss jest..... :/ Danas sma jela lasagne s mesom, te salatu s piletinom i krastavcima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11523 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dobro jutro. Evo sad su sve slike na jednom mjestu (moje i od flexa) u rezoluciji 1600x1200. @Flex Ako imaš još slika daj mi pošalji na mail: amdejac(makni ovo)@gmail.com pa ću i te staviti gore.
![]() |
#11525 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#11526 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#11527 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() @AMD: Evo saljem ti cim rijesim zasto mi neradi stranica od gmaila, logitecha i google slike... jel ima jos netko mozda te probleme? IM mi isto zeza... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11530 |
Strichek Moderator
|
Sa ili bez bugice sisa i dalje daje znakove kronične bolesti/ovisnosti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11532 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11534 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
bagro drago mi je kaj sam vas vidio. Neke sam popamtio neke nisam.... ***ga morao sam rano otić, imam pun q jahanja do doma.... Next time ostajem do kraja (naravno ak me primate u zdere..)
![]() |
#11535 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Drugi put budeš pametniji pa se nebuš upisival za Ždere zadnji dan ![]() Ona pica RAK se nije bio pojavio-mogao si i ti Žderat sa nama, samo kaj sam ja bio zabavljen tamanjenjem vajn-gulaša pa nisam ni skužio... ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11537 |
JDM
|
Hezus i marija kolko sam se ja nasmijao za nasim stolom, ajme meni majko mila ![]() Koje su to provale bile, prestrasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11538 |
Moderator
|
vjeruj mi to nije bilo niš kak smo se smijali kasnije al kaj je je....trbuh me još boli od smijanja...amosfera je bila odlična btw baš me zanima dal je jadan bor ispred fsb-a preživio sisino "zalijevanje" ![]()
![]() |
#11541 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, sinoć sam se ukrmio sendvičima od lizike..žena me ničim izazvana odvukla u Bilu pa sam si uzeo lizike, nekakvu mortadelu sa pršutom i ementaler sa chilijem i paprikom. Na prvu loptu ne izgleda ljut-ali malo kasnije... ![]() Danas patka, krupač i šalata od matovilca ![]()
![]() |
#11542 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
danas sam imao fijasko.. budim se u 12h i idem si raditi rucak..imam vec gotove njoke i ja budala ih stavim u hladnu vodu..a njoke su bile zaleđene..naravno da je ispala kaša! i onda stavim prerano vrhnje za kuhanje na mesinu koju sam pripremao..i to ispadne crap...sve u svemu...danas sam jeo sendviće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11544 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jučer se uhvatio posla... ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...04514.JPG.html Teletina u rolu s krumpirima,mrkvicom,graškom i domaćim kobasicama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11545 |
Moderator
|
![]() |
#11547 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma nisu ![]() nego sam u subotu navečer s curom čekao bus za samobor do 00:10 a trebao je doći u 23:15...ni prvi ni zadnji put da se ne pojavljuju/kasne bez pardona a pošteno nalačuju svoje usluge (radnički pokaz 400kn+, studentski i đački cca 190kn i to je mjesečno). tak da sam doma bio u 01:00 zaspao i probudio se u 7..zujao do 9..digao vistu 64bitnu i servere 2k...maknuo vistu ![]() ![]() onda sam odlučio spavati od 9-11..to sam naravno prespavao i probudio sam se u cca 12:30 i odmah sam išao kuhati...a kada se probudim ja sam jako mutav ![]() jedva čekam da se izgradi pruga prema samoboru i da samoborček bus propadne...taj dan ću proslaviti roštiljem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11548 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam jucer za rucak naumila raditi punjena teleća prsa no nije bilo mesa kod mesara pa sma morala kupiti snicle ...njih sam pohala (bili su mekani kao putar ![]() ![]() jutros sam za dorucak maznula jednu krafnu i ![]()
![]() |
#11550 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|