|
![]() |
#721 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: nes ti dusebriznika.....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: nes ti dusebriznika.....
Citiraj:
![]() Jeo sam ih i sa rižom, rizi-bizijem, njokima(mljac), čak i sa pomfačem ![]() Uvijek su super... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#723 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
SARMAAAAA!!!
Pala je prva sarma sezone!MLJAC!!! Dojdem ja doma nakon kaj sam bil na rođenadun od frenda, fin vani uz kojih 15litri vina vatrica+ svako malo odlaženje u obližnju šimu po drva. Tak sam se nadihal dima kak da sam dimljena šuka a i tak mi obleka miriši... ( mmmm dimljena šunka), dojdem ja doma a stara išla delat sarme otvorim vrata i zapljusne me miris dinstanog zelja. Kaj bum napravil ko i svake godine v kuhinju i prvo odklopit jednu rajnglu i našnjofat se tog divnog mirisa, nakon tog odklopit drugu rajnglu i našnjofat se mirisa iz druge rajngle. Nakon šnjofanja slijedi vilica kojom napikavaš vratinu i zelej pa žlica z kojom srčeš saft od zelja da bi nakoncu jedna sarmica završila na tanjuru i pala ko žrtva predbožićnog ugođaja, da neznam da sarmi ne bu bilo za božić dovoljnjo ( tj. da ih ne bi bilo) bi sad imal rajnglu pred sobom i tamanil, al kak znam da ih onda nebu bilo se rađe suzdržim. Jednino kaj mam za reć je Sarma,nešto kao sarma, jelo pravo sarma... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Moderator
|
Re: SARMAAAAA!!!
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#725 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ........................kaj bu sad bile zderanja!!!!!! purica od 5.5 kila je uz bok z frtalj malega puajceka,2 kile zuljbe se namace za grah salatu,povrce za francusku isto,,35-40 sarmica ceka da zakipe i da se krckaju,vince da se popije.....kak sem ja glaaadeeen!!!! cijeloj ekipi sve najbolje,da provedu Bozicne i Novogodisnje praznike u miru i veselju ,te da im se ispune sve zelje zeli Mitzek uz poruku:use-nase i podase!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: ALOHAAAA
Citiraj:
Za Božić Vam želim da se dobro napapate, manje napijete i da se oporavite do Silvestrovog. Tada kreće nova tura. Samo ne znam kako preživiti Štefanje i Ivanje. Bumo mi nekak. Cijelu se godinu na to pripremamo.
![]() |
![]() |
#727 |
Super Moderators
|
Svim Žderonjama, koliko vas već ima, Sretan Božić ![]() Fino se provedite,dobro se napapajte. A tko mora voziti...ha...tko mu je kriv ![]() Joj...već se unaprijed veselim mlinčekima ![]() Pekli smo gore za staru frtalj malog pu-ajceka, pa mi je lijepo u protvanu ostalo fine maščobice sa onim finim crnim i slanim...mljac. ..tak jasno da bum u to milince uvalio... Pa nebumo valjda za Božić dijetno jeli ![]() ![]() ![]() Purica je valjda dijetna hrana-ne moraju biti i mlinci... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo ja još uvijek osjećam poslijedice ubijanja u lignjama i tartaru. bilo je prva liga.... majka zna speć bolje od bilo kojeg restaća. sad čekam do ujutro za odojak.. nije da postim (danas sam se gazil keksima i dalmatinom) al ono... malo treba pazit da se ne pretjera, ne? NE! Sretan Božić svim ljudima dobre volje, i onima koji ga ne slave želim sve najbolje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
SRETAN BOŽIĆ
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sem se ubil kaj majka ![]() Ž! Sretan Božić svima a ne samo njima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Moderator
|
Blasgoslovljen Božić svima!
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
SLAVA SVIM NA VISINI I NA ZEMLJI MIR LJIDIMA DOBRE VOLJE www.hennessy.com & www.grolsch.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Sa zakašnjenjem čestitam svima Božić. Predivno sam ga proveo. Za badnjak sam imao temperaturu 37,8. Najveću u zadnjih 15 godina. U Božić sam krenuo sa 38,2. U Božično jutro sam ušao sa 38,5 Naveće 38,7. Štefanje je počelo sa istom vrijednosti. Naveće je bilo 39,2. Šlag je bio odlazak na Hitnu. Sada se liječim od posljedica. Kičma me toliko je.. da se jedva mogu kretati a boli me i kada kašljem. Jedino se nadam da je još nešto kopanje ostalo za mene. Ovi moji jedu ko vrabci. U francusku ne stavljaju jaja da se ne pokvari prebrzo. KAKO JE TO MOGUĆE? U mojoj se to familiji za zaje... radi u lavoru a za nešto ozbiljnije u kadi.
![]() |
#736 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Trebal si se liječit s kuhanim vinom ili kuhanom rakijom. Jer da si se otroval od alkohola nebi dobil gripu. ![]() Ja se uvijek rađe liječim od mamurluka nego od gripe. ![]() ![]() ![]() Sad si sigurno misliš:"Lako se je tebi zaje.....", ali sam ja jučer popil zadnju turu tableleta (nešto forte), tjedan dana me je boljela svaka koščica i kašljal sam ko konj (neznam kaj će mi ono KO). ![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jebate pa svi smo nekaj betežni, svaki drugi je ispred onog trećeg ![]() Ja se tu kljukam s nekim MUKOLEN-ima, Voltarenima, Neo-Anginima te najboljim lijekom do sada mlakom zasoljenom vodom. Valjda bu sve bilo dobro do STARE Godine, nebi mi opće bilo žal da sam se razbolil kak spada nego sam se razbolil svaki puta nakon poveće konzumacije alkohola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Headbangig Grunf!
|
Tko ti krif kad se nisi naviknul! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Ekspert iz sjene ...
|
Jeste mi u kurcu ![]() Svi ste nekaj bubini, samo se MItzek ne javlja - valjda ga draga primila za jajca, pa sad pijeva soprano ![]() Ne draga - nebum si kupil 85% Linksovog lagera za Božić ![]() Ja sam osobno degustiral razne delicije - uključujući i mlade vepriće + fazan na lovački ![]() Pijuckal razna vina ![]() Ma kaj da vam velim ... mrak mrakova + 6 dana kaj sam bil pošteđen posleka ![]() Ma mislim ... prestrašno kak sam se fino nakrkal kak živina i odvrano odmoril. Kao kruna ovih blagdana - Balašević THA LEGENDA. Koncert od 20:00 do 00:30 - strahota kak je dobro bilo ![]() Mah - ko vam je kriv ak vam ni bilo dobro kak meni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Super Moderators
|
I dok se pošteni ljudi oblokavaju u toplini doma svoga-ja ko govno na cesti ![]() ![]() Odmah sam očerupao kožicu sa pu-ajceka,i umočil friški kruh u protvan u kojem se je pekao ![]() ![]() ![]() Pa otvorio žuju.... Toooo..... ![]() ![]() ![]() I jučer i danas za volanom, usta suha..... Kiša pada, nadudanih po cesti koliko hoćeš(morao sam napravit turu Zagreb-Stubica-Zaprasić-Sv.Križx2)...pa sam ih se nagledal... Iz kućice više ne-i-dem. Niti dabi. Kolege Žderonje-lijepo se provedite za Novu,nemojte se poubijat od alkohola,tak jasno fino se napapajte...i tako to.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
SN 2004 Zadnje izmijenjeno od: Dragutin. 08.02.2007. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa prije se bude pokvarila majoneza ili kuhani krumpir nego tvrdo kuhana jaja. Ah...mi imamo jedan lijepi malo veći lavor samo za tu prigodu ![]() Najlakše je izmješati. A ove godine mi je francuska baš legla ![]() I još je ispala onak fina "blaga", ne jako slana, a budući da u zadnjih deset dana balansiram na temu da li je bolje biti ukočen ili da mi je muka ![]() ![]() Nadam se da su Žderonje uspjeli pregurati zdravo i debelo ova blagdanska prežderavanja, ja jesam više-manje... Vražju gripu sam imal samo jedamput u životu, nadam se da će me i opet zaobići. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovako: Ni moji ne stavljaju u francusku jaja (fala Bogu, ni jabuke). A što se tiče kvarenja majoneze, pa ne pomiješaš sve odmah. To je najveća glupost. Napraviš francusku bez majoneze i pospremiš. Kad neko hoće ić jest, fino si izvadi majenozu iz drižidera, uzme francusku sa balkona ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Jer-ako napraviš bez majoneze, nema šanse da se sastojci ne počnu sušiti ili mjenjati boju... Najgore kaj ti se može dogoditi je to da majoneza promjeni farbu na površini, da onak malo požuti...pa to hitiš. Ili kupiš one posude za vakumiranje i nemaš beda. ![]() Ja sam čisto bio popizdio prije par godina kad je žena to kupila, nije baš bilo jeftino ali sad mi nije žao ni lipe... Kaje...maknul si duge uši i cice,hitil macho nick-i odmah na Žderonje ![]() ![]() ![]() Poćela škemba rast...ha...??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() A škemba već duže raste. Jedna od novogodišnjih odluka (to j)e ono kad se napiješ na novu, pa melješ bezveze ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() A škemba već duže raste. Jedna od novogodišnjih odluka to je ono kad se napiješ na novu, pa melješ bezveze ![]() Zadnje izmijenjeno od: Elven. 02.01.2004. u 20:01. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|