|
![]() |
#6842 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A šta je nabolje, na after party-ju nismo popili ni upola kao kod Bake, tako da, neki misle da je to ubitaćina do đigerice, a nije... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6843 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa ne, mi smo pristojni dečki, to je samo da nastavimo konverzaciju, jelte... E da, jučer sam vidio Ozy-a, i pozdravlja svih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6846 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Atha - ak daš zeca onda ti možemo složit prijevoz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6847 |
Ex-Gastarbajter
|
gledaj atha, mogu ja vozit nije bed, meni ionako piće nije potrebno, ali ako nas policija zaustavi, potrebna je jedna stvar koja se zove zamjena suvozaca i vozaca, jer meni ne pase da dobijem 2 godine zabrane polaganja... stvar funkcionira, u golfu je jos lakse... pa ako os... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6848 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 |
Ex-Gastarbajter
|
ne, nego se changeamo kad stanemo, ako je koordinirano, može se ![]() pica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6851 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Šaljem vam sliku Lovskog zrezka koji sam jeo u Bovecu u Deželi prije par dana ![]() http://www.imagesforme.com/images/8107IMG_3463.JPG
![]() |
#6853 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pa kako ga nije sramota slikat kosti i stavljat na Žderonje. Pa kaj on misli da smo mi PESI. Ako nebudeš ti ja bum sutra tražil moderatorske ovlasti da takvi dobe po : bonker2 stanovnika
![]() |
![]() |
#6855 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6856 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ljudi, more pomoć u maloj nedoumici? Naime, stavio sam sebe i curu na popis za one koji će cugati samo zato što ne znam kad počinje serviranje klope jer prvi put dolazim na Žderonje! Radim do 16, cura do 17 sati i glupo je ak dođemo u sred žderačine, tak da me zanima da li se to da korigirati? : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6860 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6861 |
Premium
|
Kad je zadnji rok za promjenu odluke? (Ako se prebacim na klopu?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6862 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Prvo ju dobro pripremi za ono sta ce vidjeti na Zderonjama. Kada klopa dojde hrpa uglednih i suzdrzanih ljudi podivlja, meso leti na sve strane... uzas, renesis vec 2 mjeseca posjecuje psihologa zbog jednog odlaska na Zderonje(mada neki kazu da je to zbog voznje s athom iz Rijeke). ![]() Ladybug je jedina žena koja je bila tamo i cijelu vecer je morala gledati "neciji" (necemo o imenima ![]() Imas srece da ja ne dolazim pa je mozes dovesti jer bi mi bilo neugodno preoteti curu svome suborcu, ali ja nisam kriv, one samo tako padaju ![]() ![]()
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 28.08.2006. u 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 |
Ex-Gastarbajter
|
tako su i nama rekli klopa u 17:30, a tada se već debelo graba ![]() ja sam se napokon riješio noćnih mora, a na ove žderonje dolazim sa ubojitim arsenalom, hladnim trbuhom i riba-repelentom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ja se vratio iz zagorja zelenog! bilo ok..... raspored:u subotu dosli oko 12:30 pa jeli pa pricali,pa jeli pa se spremali za van pa dosli oko 7:00 pa jeli i otisli spavat,pa se probudili oko 15h pa jeli pa otisli na festu di su se kobasice prodavale na metre,1m 15kn!!: nuts : a o cugi da ne pricam! uglavnom obisao sam brege zelene i najeo se! bili u tropicu u bedekovcini,vidio dom boraca NOB(imam slike) i tako slike slijede kasnije sad idem jest!(brijem da sam 5kg natuko u dva dana!! ![]()
![]() |
#6867 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#6868 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije namjerno, vec su lijeni pogledati koji post nakon. a sve netom veliki pc eksperti, jos niti c/p nisu savladali. ![]() Ako sam koga izostavio, to je samo vasom krivicom. Paske Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz MisterM Gemmy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga)
![]() |
#6869 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Paske Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz MisterM Gemmy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) Newbie Pro (žicanje softvera i tehnička podrška) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|