|
![]() |
#6632 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ovak: Pretprošle (Raj i iza) nisu ziher. Prošle nisam bio na velikoj-samo na maloj i nije bilo voline. Ove godine nisam bio-opet idem samo na malu... Kaj se tiče šetnje po Stenjevcu-ja sam tamo dolazio kad je bio samo Zelendvor, Dragec, Raj, pa do Sertića ništa ![]() Ali-mogli bi na malu Gospu napraviti jedne mini Žderonje, Uzet koju kilu malog pu-ajceka, bačvu točenog pa se proveseliti...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6633 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ak se ne varam, na zadnjim Žderonjama je bilo riječ o nekakvom roštiljanju na Bundeku, bu kaj iz toga ? Sutra idem na ranč pa da stavim u bunker roštilj ( 50 x 37 cm ). Ako bude dogovora, treba isplanirati i spacati nekaj mesine ( vratina, rebrica ili nekaj takvoga ). ja mogu donirati roštilj, tikvice, grah šalatu i participirati u trošku mesine a mogu i napacati doma. Treba samo vidjeti ima li zainteresiranih. Sve za hranu, hranu za niš !
![]() |
#6634 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Btw, okrivite moju staru, ona mi je rekla da se svake godine vol okreće ![]() Ja sam samo za ovu apsloutno siguran ![]() @ AMD ja sam ti na samoborskoj, tako da ja znam onaj stenjevec oko crkve, onaj preko avenije baš i ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6635 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6636 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Joj, nemoj mi to groblje spominjat. Slavil sam jednu novu godinu tamo, mislim da je to DVD, bivša mi tamo trenirala stolni tenis, i jednom smo slavil novu, napil sam se ko deva i usro sam se kad sam se probudil nasred groblja...Budale me odnesle tamo ili sam se ja odšetal. Uglavnom, strava... @Jelc Žderonje više nemreju biti mini, davno su prošla ta vremena. A i većina se sada vratila sa mora, tako da, ni M od mini...
![]() |
#6639 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja i Željac smo iz stenjvca i doniramu jednu škrinju za pohranu mesa i resetke za rostilj ![]() Bas sam danas bio sam panoramixom na kafi i bas smo razgovarali da bi bio red da se organizira nekej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6641 |
driver
|
Jel' se sjećaš onog starčića s grbom i dugom bradom kaj je žical pred dućanom za pivicu... to je bil on na tajnom zadatku i mislil je da nitko ne kuži kak' se dobro prerušil, samo ga je odal memory stick koji mu je bil na privjesku s otvaračem za pivo : cheers2
![]() |
#6642 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
danas u novinama pishe da je bil vol... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6643 |
Super Moderators
|
![]() |
#6644 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma koje iznajmljivanje naložite vatru pa onda stavite gradele i malo oslića ili zubaca ali i lignje pa uživate i malo vina |
![]() |
![]() |
![]() |
#6645 |
M.U.P.
|
E jel zna neko dobar recept za kuruzni kruh?
![]() |
#6647 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nije bilo niti jedne zgrade, a na Malešnici nije bilo 70% zgrada koje su tamo izgrađene. Na A.T. Mimare su bile rupe i na jednom šahtu sam otrgnul karter.
![]() |
![]() |
#6648 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nista domace, samo ovi recepti sa neta.... http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=493 http://www.gurmanoteka.com/showRecipe.php?recipe_id=593 http://www.posluh.hr/predah/kuharica/kukruh1.htm
![]() |
#6649 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ljudi ce biti sta od zderonjaaa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6650 |
zippo61_junior
|
Neka budu neke mini va Riki |
![]() |
![]() |
![]() |
#6651 |
Guest
|
Dosta je bilo, idemo pohod na bundek! Moze? To se ne smije, jer skuris podloga i kad otidjes od tamo, onda ostaje crno na zemlji, a zbog toga nahebu cuvari poslije, ako te nisu vidjeli da to radis. Ako te vide, oni ce ti to reci. 20 kuna za rostilj nije puno. |
![]() |
![]() |
#6652 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() http://img144.imageshack.us/img144/5774/oradicamw5.jpg Sasvim neocekivano, na parangalu, iza 9 sati (Brna, Korcula). Prvo sam mislio da je mali pesek ili zubatac, kad ono orada! ~4.5kg, taman za fete pa na gradele... ![]()
![]() |
![]() |
#6653 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
upravo doruckujem: dvije snite kruha sa suncokretom namazane sirom i na tome zimska i paprika...uz to , naravno, kava ![]() a za rucak sam mislila peci ona pileca prsa i krumpire sto je netko stavio tu nedavno ali se ne mogu tocno sjetiti recepta pa bih molila da ako se netko sjeca da me podsjeti plz ![]()
![]() |
#6654 |
JDM
|
Idem po čevape za 20min ![]() @Bubba: Mrzim te ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6655 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Moj otac je covjek od ribe,pa tako i ja,mislim na ribolov,dobar komad,ali imam se i ja s cim pohvalit ![]() ![]() fish Najukusnija riba ![]()
![]() |
![]() |
#6657 |
Super Moderators
|
Danas špageti i mljeveno. Sa tri vrste naribanog sira za gospođu ženu ![]() Ovo mi je zadnji gotovi bolonjez iz škrinje, morat ću brzo napraviti novu zalihu...to mi je super stvar-kupim 3-4 kile mesa, sflajšam doma "na ruke". Napravim bolonjez, podjelim u posudice po 35-40 dkg i kad se nema vremena začas je gotov ručak. ![]()
![]() |
#6659 |
Moderator
|
Ja sam delal tortilje, a sebio sam odvoio dio safta dok je još bio bolonez i skuhal špagete. A ženi sam onda metnul kuruzu i ostale mirodije. Nafilal tortilje, posipal naribanim sirom i zapekel u rolu.
![]() |
#6660 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|