|
![]() |
#6481 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() OT : Daj vidim da u SIG-u pod software imaš River Raid,e pa to je igra moje djete mladosti bila...pa ako imaš kakvu emuliranu verziju za pc,ili ti to stvarno na ovom ZX-u igrash...? ![]() Eh da,mi smo sinoć pekli na gradelama lignje - i to jadranske,velike...mmmm njammm! ![]() ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6482 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
radim rostilj..danas je meni i dragoj 2.g veze ![]() meso se paca, pive se hlade, dere irish music..sve je savrseno..sada ce i ona doci..tako da...vidimo se sutra ujutro hiihihihihi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6483 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
@ Ozy : Nisam napisal tehn. detalje, peče se na granitu a ispod kuriš s drvima ( ušteda na drv. ugljenu a i nema kapanja masti po žaru i sve ono o čemu nam doktori pričaju uz to ). Tako se fino uz meso može ispeći i krumpir na ploške, tikvice, paprika, patliđani i šampinjoni. Granitna ploča bi po pravilu trebala bit' u vagu tj. idealno ravno postavljena. Ja je namjerno malo podignem ( par mm ) na jednoj strani, tako da se sok od pečenja cijedi i podlijeva gore navedeno povrće ! Ako si zainteresiran mogu postati tehn. detalje. Spectrum nažalost više nemam a JSW mi je također bila prva igra, tamo negdje početkom osamdesetih. Pokušao sam s neta skinuti emulator i igricu ali je uvijek nešto zapinjalo (ili ja to nisam znao podesiti ).
![]() |
#6484 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
E pa onda za roštilj svaka ti čast,odlična ideja... ![]() ![]() Nije da zidam išta,pa mi ne trebaju teh. detalji;ali ako bude trebalo tako neshto znam kome se obratitit... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6485 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Orade stari dela na roštilju. A meni se bas neka mesina jede ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6486 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pih, Jelc reče: odi pogledaj gay roštilj. Dođoh, vidjeh - *ebote. Stvarno, Ciganović negdje prste liže (i ne samo to- ![]() Tjah, kad ufatim vremena budem poslikao svoju mrcinu. Roštilj, ražanj, peka - s mjestima za odlaganje žuje, mesine i ostalog. I da, kako su se neki ovdje hvalili da budu došli kod mene u raciju mogu samo konstatirati da sam postavio par niskopoteznih protutenkovskih (zbog težine Žderonja) na strateški raspoređenim točkama unutar i oko kuće tak da se ne budu dobro proveli. I da, ove zdjelice kod Panoramixa su nekako male. Pa tu ne stane ni kost, a ne komad mesine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6487 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() A ti si još cijeli sljedeći tjedan doma.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6488 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo par slikica iz sarajeva. Otic u Sarajevo a ne pojest cevape... http://www.slibe.com/image/4d90f8bc-chevapi-jpg/ nisam pojeo puno cevapa jer sam noc prije toga najeo se ko lud (2 porcije pilecih fileta na zaru, 2x pomfri, neki medaljoni...sta li vec...meso u umaku od gljiva i 2xsalata ![]() I evo sta mi se vidi sa balkona u SA http://www.slibe.com/image/b40c69df-pogled_s_balkona/
![]() |
#6489 |
Administrator
|
Joj, kad se sjetim prošle nove godine u Sarajevu i cevapa kod Želje...otišao bih dolje samo da se nažderem. Jeli smo cevape za doručak, ručak i večeru. I međuobroke, i nakon sexa, i nakon tuširanja. Najbolji cevapi na kugli zemaljskoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 |
Super Moderators
|
Danas nema kuhanja, pohanci od jučer i krastavci/rajčica/paprika šalata sa naribanom fetom gore... Lubenica. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6492 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Bilo je odlichno. Jeli smo chevape u Zhelji naravno i to josh s kajmakom kao prilogom. Burek sam takodjer degustirao kao i sve pite na koje sam naletio ![]() ![]() Evo par slika prirode, hranu sam ipak jeo ![]() Pogled iz bakinog dvorishta, pogled s planine, na vrhu ima i snijega, ja u jezercu na 1655m, borachko jezero, neretva... milina : goood :
![]() |
#6493 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() To si sa baciklom potegnul do BiH??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6494 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Chevapi, burek i pite, kolachi Kaj se bacikla tiche chak i planiram nesh slichno : goood :
![]() |
![]() |
#6495 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ufff, sad bi mi baš fino legao jedan takav burek sa sirom+hladni jogurt ili kefir: nuts : Mislim-ne bih se ni na ćevape žalio ![]() Odmah mi se apetit otvorio, bit će noćas harača po frću... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6497 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja uzasno tesko podnosim ove vrucine i nisam ni za sto , a kamoli za kuhanje ![]() tako da ovih dana uglavnom jedemo nesto suho, ili vani ![]()
![]() |
#6498 |
prcknedl
|
zderonje, red je da vam ja preporucim podravka konzervu svinjskog hashea, a otac, velki smeker za fileke, odravka konzervu fileka. s ledo njokima...MLJAC! edit:costa, meni je ono zensko 100%...NHF! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Erdinger + pivske kobasice + paradajz + pivsko pecivo = zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako ne još se bum brćkal tjedan dana.
![]() |
![]() |
#6501 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#6502 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
.. mislim da bi ovo bilo idealno mesto za okupljanje žderonja ... ![]()
![]() |
![]() |
#6503 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma to je meka svih žderonja.
![]() |
#6504 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
To naravno ne znači da mi nećemo navratiti i isprazniti škrinju i špajzu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.07.2006. u 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6505 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6506 |
prcknedl
|
bio sam do utorka i cesto sam ti se kroz selnicu i psarjevo vozil ![]() i opet cu negde oko 16. ili 17. 8. ![]() hint: trazi 24" mtb bez amrtizera, sprijeda limun zuti, straga plavi ko moje modano kuciste, ima gepek al nema blatobrane! pa gazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6507 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ili posebno pa se pomfač umače u haše... Fileki iz konzerve samo u krajnjoj nuždi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6509 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja i frend radili rostilj ![]() http://www.imagesforme.com/viewer.ph...64DSC03044.JPG Btw,kad smo vec kod imagesforme.com => http://www.imagesforme.com/images/ Samo gledajte slike koje su uploadane,ja sam vidio par zanimljivih ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|