|
![]() |
#6421 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6422 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6423 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
vjeruj mi, "nizozemska" kuhinja je isto takva... ![]() ...no sad smo ponovo doma i uzivamo u domacim paradjazima i paprikama, šunkici ![]()
![]() |
#6424 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dečki, kad sam nakon 3 tjedna se vratio iz Engleske, prva stvar koju sam napravio je zdravoseljački se najeo kod strica u Dalamaciji: domaći kruh ispod peke, domaći svježi sir, domaći pršut i tona domaćih paradajza. Pod domaći mislim iz vlastite režije, ekološki uzgajano, overkill okusa i mirisa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6425 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
bio sam u londonu 2x po 20 dana,hrana je uzasno skupa i odvratna,jedino sto mi je bilo ok je pizza u jednoj talijanskoj pizzeriji...kao i spageti itd,tamo sam najcesce jeo... Probao sam tu piletinu i meni je ok,da ne kazem super... McZakon je takodjer spasavao situaciju Je bio tko u Svedskoj?Bio sam u Malmo-u 4 dana,tamo je hrana bog bogova,gdje god sam jeo!Da ne pricam o dorucku u hotelu,i veceri u McDonaldsu ![]() Bio sam u jednoj firmi (vidi sig,link) boblbee bags,dogovorit suradnju,uvoz i distribuciju...oni tamo svi rade 6 sati dnevno i placa je oko 3000 eura prosjecna,skuplje je sve za cca 2-3 kn,hrana,roba,ljekovi...nekretnine su cak jeftinije!!No to nije bitno,poslije posla svi zaposlenici iz svih firmi idu u ogromnu halu gdje SVI jedu i piju (rucak),onda idu kuci...naravno nista ne plate,vjerovatno plate za cijeli mjesec...uglavnom,nema cega nema,i to ODLICNE hrane,stvarno ni domace nisam tako dobro jeo : nuts : : nuts :
![]() |
#6426 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Uprafo sam smazao 30 dkg prezvušta (tlačenice), pol kruha i popio pivu. Sad ću puno sretniji na spavanje. Evo kako teku pripreme za namakanje kurjih očiju u slanoj vodi: 6 kg carskog mesa. Koristit će se za roštilj i za na naglo u tavici. Kao pravi Žderonja za cca 15 dana nosim nešto manje od 20 kg mesa (krmići, vratina, šnicli od lopatice i buta, carsko meso, ražnjići, gril kobasice, piletina, puretina, salame i paštete ne računam) i pola špajze. ![]()
![]() |
#6427 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Tucen po jegermajsteru i bijelom marlboru. Nije hrana, al prodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6428 | |
Guest
|
Citiraj:
Meni najbolja pizzeria, tamo iza FER-a. www.pizzeria-strossmayer.hr/ Dvije stvari koje si narucim cesto su Pizza 30 Kn. LOVAČKA - rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, jeger, feferoni, ajvar, luk Lasagne 30 Kn. GAVRANOVE LASAGNE - rajčica, sir, mljev. juneće meso, bešamel, kulen, špek __ + feferoni |
|
![]() |
![]() |
#6429 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne bu ti pre-malo??? ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6430 |
Moderator
|
Ojjjjjj
Evo Žderonje da se oprostim od Vas. Idem za 4 sata na put tak da stignem na 1. trajekt u 06:00 prije kamiona za opskrbu da slučajno ne zvisim. Već bum u 09:00 namakal kurje oči u slanoj vodi i najvjerojatnije zaspal na plaži (nebude mi prvi put da dobim kožicu ko odojak). A popodne je rezervirano za roštilj : nuts : , nedjelja za kotlovinu : nuts : jer treba i nekaj jušnatoga pojest. ![]() Prvom prilikom vam budem postal slike, čim se domognem interneta. Za nepovjerovat je da na susjednom otoku Ugljanu imaju 2 internet caffea, a sreća da je sa Pašmanom povezan mostom. Pozdraff ljudofi do 02.08. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#6431 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
I ja se oprashtam. Idem u BIH na tjedan dana. Bit che puno chevapa, bureka i raznih slastica ![]() Okinut chu i nekaj slika, ajd uzhivajte ![]()
![]() |
#6433 |
Super Moderators
|
Žderonje-fino se odmorite i ne zaboravite da Žderanje treba vježbati i na godišnjem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6434 |
JDM
|
Mrzim vas sve koji idete na more. Samo tolko. Izgleda da ove godine nista. Nisam upao na fax i moram strebati za 9 mjesec ak ostane mjesta.... Jos jedanput. Mrzim vas. I necu podijelit ovu milku koju sad jedem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6435 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() @Fleks Baš mi te je žal, ali budem opral noge i za tebe.
![]() |
![]() |
#6436 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak je ![]() Fleks-kakva crna milka...ja si spremam dva sendviča, jedan namazan sirom sa šampinjonima i talijanskom finom šarf salamom, drugog sa majonezom i prešanom šunkom ![]() I za desert maline... Budi pravi Žderonja a ne jest samo slatkiše i krast mački whiskas.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6437 |
JDM
|
Joj baš ste kolegijlni do boli. Frižider mi je prazan. Sretan sam kaj mi stari nije lan kabel precvikal ![]() Sad sam tak gladan. Isao pjeske do jaruna i nazad sa drustvom. Idem skopat zadnju konzervu kitekata mački. Valjda nebu ljuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6438 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6440 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6442 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6444 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa, jedino se i može brčkati...čim izgmilji na kopno škvadra iz Greenpeacea ga brže-bolje odvuče natrag u vodu... ![]() ![]() ![]() Osim toga-mislim da on (budući da mu je istisnina preko limita) ni ne smije prići obali na više od 500 metara ![]() Jedino ako se honorarno ne zaposli kao bova:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6445 |
JDM
|
LOOOOOOOL ![]() ![]() ![]() ![]() Kad pročita ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6446 |
Super Moderators
|
Danas -juha. Hrpa mesine (govedina, junetina, pileća jetrica i želučeki...) Puno mrkve... Domaći rezanci. bdw-sutra idem na plac po OGROMNU lubenicu...baš sam se zaželio naŽderati hladne lubenice... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6447 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas sam na ranču zavrtil dve kile vratine napacane, kilu rebrica, kilu šampinjona i dvije tikvice. Sve na grillu uz luk i hladni Beck's, srećom danas nije bilo tak' vruće i puhal je nekakav osvježavajući povjetarac... VRATINA RULES
![]() |
#6448 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sa Balkancem kontam idući mjesec praviti roštilj, zidani, za peku a i da se moze presići okretati, a i jagnjad također. Peku sam već dobio, tako da jedva čekam, janjetinu u saću, lignja pod pekom, sve s puno krumpira i povrća, mekano fino, mmmmm, njam.
![]() |
#6450 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|