|
![]() |
#6301 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Eto još jednom samo da napišem da je bilo super. Newbie hvala na lijepim željama,budem ja možda već next time - ako je na jesen,bez shtaka... ![]() Zahvale još kolegi Vučku koji je bio vrijedan i donio mi cugu za stol. Također kolega Gabre zaslužuje pohvalu jer je meni naročito žednome žeđ pokušao ugasiti sa kriglom točene... ![]() ![]() ![]() Atha hvala,što si nas žive i zdrave dovezao,jest da sam čovjeku malo zamjerao šta slabo cuga,ali ipak je vozio pa je to sasvim razumljivo. ![]() Her E.T. i Renesis su također bili solidni,čak štoviše dobri,ali eto malo razočarenja da me nisu sustigli,i da nitko od nas nije zatražio da se stane da rigamo... : lol2 : Na kraju,nadam se da ekipa - ovi iz parka naravno (Bude,Masni,Vučko,Wolv,Renesis i svi ostali),ne zamjere na eventualnom zagnjavljenju,jednostavno nemoš ostat trijezan uz one silne pivčine šta sam porokao,pa san tako malo pripit "na trenutke" možda bio dosadan.,.. ![]() @Gabre - care,drugi put je cuga na mene,stavi onu fotku šta smo se slikali. Također bio sam od želje kupit još koju pivu da se počastimo u parku svi skupa i zajedno,ali kad ono smeće od kioska nije više sljakalo - bar ste mi vi tako rekli,ja do kioska nisam vishe ni vidio... Eto,ali vidio sam i kako neki pametno ponesu cuge sa sobom (čitaj RAK,čitaj Bud...);pa bih ako budem sa svojim prometalom sljdeći put i ja mogao spremiti pive,makar za početak;a konačno one park solucije mi se jako sviđaju. Eto kako se nisam ni prejako napio za prvi put,sljedeći put nema srama da se zalijem još poštenije... ![]() Ekipa iz parka,jedan veliki plus za vas,čak i za Athu i Wolv koji su đus-kali jer su vozili,ali bit će drugi puta još bolje! Živjeli ŽDERONJE... ![]() EDIT : Kolega Tor,drago mi je da smo se upoznali,eto ako drugi put ne budesh šljakao pa nam se priključiš na docuganju. Pa možda stignemo i malo više popričat,i o ozbiljnijim stvarima - to dok sam trezveniji onako. Kolegi Jelc-u hvala na informacijama za Patriot,neću to uzimat sigurno,ima punooo boljih mema onda. Da,kolegi Wolv-u hvala na sata kabelima,zahvali i Daddy-u u moje ime,poslužit će jedan odmah,drugi kad dođe još neki hard disk u moje skromno kućishte. Konačno,kolega Buljo me malko razočarao,nije se dovoljno socijalizirao samnom (znam da ima on neke druge draže ljude...D:],ali i da je sok popio,a nije ništa alkoholno...ali kako i on sam reče,nije bio od nekog raspoloženja,drugi put ćeš valjda biti u elementu. Eto ako sam još koga izostavio,ja ga nadopišem,stavrno nas je dosta bilo pa se ne mogu svih ni sjetiti.
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6302 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() A za pivo, ako Bog da, bit će još prilike, meni je gušt sa dobrim društvom popit pivo dva, zafrkancija i nemoš bolje tražit. ![]() štedi nogu, lagano, čuvaj se! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6303 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ma ja nisam bio uopće raspoložen (koliko god djelovao nekima tako) jer mi je deda umro dan prije žderonja, tako da nisam imao baš previše volje.. Next time će bit bolje. ![]() EDIT: Hvala Sky.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 01.07.2006. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, jučer je bilo dobro, jedino mi je žao što sam propustio feeding frenzy u 6:15... A i malo sam prerano otišao, ali obaveze zovu. Pozdrav svima, pogotovo ekipi iz Osijeka i Rijeke što su potegnuli u Zg. ![]() edit : ajme, moja sućut, buljo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6305 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas juha, mješana šalata (krastavci, paprika, paradajz), pečeni pureći zabatak i mladi krumpač. Voćni kolač.: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6307 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
sad se tek javljam... drago mi je da sam doshao makar na pol sata (trazhio 30min bakinu koohinju :mad ![]() ![]() upoznao se s nekima..super ste..iako se nisam uspio puno socijalizirat jer sam bio kratko ![]() al nema veze, i iduchi put cu se potrudit zbrisat pa dojdem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6308 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Trebao si kad si došao dreknut nick sa foruma da svi znamo tko je došao-a ne da dumamo pol vure... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6310 |
Guest
|
Ma kaj imaš šutit, vidiš da na Žderonjama ne možeš ni samog sebe čut. ![]() Inače, moram priznati da sam ugodno iznenađen. Na forumu se doimaš stariji nego u RL. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6313 |
Guest
|
Khm, khm, Crash, sam se ti zej*bavaj, kad dobiješ sljedeći tjedan uz onaj CD malu kutijicu koja ide tika-taka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6314 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
eto drago mi je da sam upoznao koga sam sve upoznao, fino jedno druženje. zule fala na velikoj seobi naroda u audiju na relaciji bakina kuća -> route66 ![]() p.s. hamm jesam te možda vidio u route66 nakon žderonja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6315 |
Guest
|
Route 66? Jel to tamo u Brdovcu kod Las Vegasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6317 |
Guest
|
Ček, ti tamo živiš negdje ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6318 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
route 66 je kod NSB-a
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6320 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zagrepčani.... ah, ne znaju ni svoj grad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6322 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
daj suti. Ja sam zalutao do peščenice trazeci bakinu kuhinju ![]() I onak panično Željac i ja zovemo Skya da dodje po nas. Siroče morao sjest u auto i onda sam vozio za njim. Kad smo dosli u bakinu bacio mi je plan grada u ruke i rekao: my young padowan use this map and have faith in force ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6323 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6324 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
specijalci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6326 |
Guest
|
Jooj, kad se sjetim tog dana...kiša lijeva ko iz kabla, petak popodne na Vukovarskoj (potez Baka- Konzum iza Heinzelove, čitaj : majka svih gužvi) i nazad, ja gladan ko pseto, Fleks se zabija u tipa na parkingu (sva sreća bez posljedica), opći smijeh kad smo se vratili...nezaboravno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6327 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ti i zac ste mi bila najbolji. Ja na savskoj kod zagrebčanke i velim zacu daj zovi SKYa di moramo skrenut. Ti kazes prva desno, on tvrdi druga. Ja onak na semaforu PRVI stojim i cekam da se vas dvojca dogovorite. Derem se: ''Di da skrenem?!?'' , a zac onak flegmatično veli: Daj cekaj malo i nastavi pričat sa tobom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6328 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
"Čuj stari, upravo sam u krevetu sa ***************enom brinetom, čujemo se kasnije" Pa nek se snađe..: evil : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6329 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() pazi da ja tebi ne pošaljem jednog TT vulkanca unutra.. a ja ću za svaki slučaj zvati službu za razminiravanje da otvore kovertu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6330 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
udario nekoga sa autom... ? tc tc tc.. a ne mogu vjerovat da nisi znao pronaći baku, stvarno žalosno... ja ličan da znam bolje zagreb od vas purgera... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|