|
![]() |
#6272 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uf, Buljo, kako izgledaš sitan pored mene.... Možda se na tebe mislilo kad se govorilo o bićencu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6274 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
@Lejdibag ![]() @Zule:Mogao si barem mesnicu zakopcati,da se ne vidi tvoje opcenje s kolegom ![]() @Mad_boy:Kewl smjesak @buljo:koje bićence : stoopid @Atha:Vidim našao si prijatelja..Bilo im je vruce,( citaj:topli) ![]() @Trio fantastikus za stolom:Zanima me kaj je u tim papirima kaj drzite u ruci i stavljate u usta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6275 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo probudio se i ja pa da kažem koju ![]() Ekipa fenomenalna, došli nam slavonci, nosili darove, Riječani se osjećaju već ko doma, nema šta jedino kaj ne znaju po gradu se vozit ![]() Ona grah-šalata sam uopće pozabil čija je, ali sam se je nažderal ko Bog. Ovaj put je hrane bilo uvrh glave (dečki, jedite i salate, a ne samo na meso... ![]() Pozdrav svima od mene... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6277 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Predobro je bilo.. Pogotovo sto smo cugali kod mene u kvartu pa sam se samo otumbao do stana ![]()
![]() |
#6278 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
I što se Ozy u parku veličine pola kvadratnog kilometra popišao u mali pješčanik gdje se dječica vjerojatno danas igraju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 01.07.2006. u 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6279 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Dobil je odgovor, samo ne po nama ![]() A Ozy ga je fino zalio, jadan djeca danas umiru od alkoholnih para koje je tam ostavil... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6280 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Tj. vješto skrivam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6281 | |
̣
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6282 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Neka, nije mi bilo zao.
![]() |
![]() |
#6283 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6285 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo slika od mene.. UPOZORENJE, sljedeće snimke su uvredljivog karaktera, nisu preporučljive djeci ispod 13g, a svaka slučajnost sa pravim osobama je namjerna i planirana... ![]() Panorama se pravi kao da zna fotografirati, rikta ekspoziciju, otvor blende, ali uzalud... ![]() RAK drži molitvu svojim podanicima... ![]() Renesis sa velikom koncentracijom sluša RAK-a i razmišlja o još jednoj boci vina.. ![]() Osoba odgovorna za mokrenje u pješčanik.. (hint:Ozy) ![]() Ekipa iz Rijeke predvođena Athom, i njegovim plavim paklenim strojem, gestikuliraju rukama i pokazuju neke čudne znakove, koje nitko ne razumije.. ![]() ![]() Pronađite uljeza na slici... hint: kockasto je i kad se toči ne pjeni... piće z a pifkice.. ![]() ![]() Dva najveća frajera na serveru... (moš mislit) - Atha i Zule, kasnije viđeni u grmlju.. ali pod prijetnjom bana sa servera i foruma, morao sam pred njihovim očima obrisati slike.. ![]() A ovo su dva najveća gay-a na serveru i okolici... pogađate: Vučko i Zed. OYSTERI! ![]() Ovdje Masni pokušava pogoditi u pješčanik, ali iz veće udaljenosti, kako bi obranio svoj teritorij od napadača iz Rijeke... ![]() i za kraj, jedna lijepa slika za wallpaper... ![]() Eto, obavezno pogledati sve slike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6286 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
mislim da ću imati trajne posljedice od sinoć... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6287 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Dobre Gabre, dobre...imaš biru drugi puta na Žderonjama !
![]() |
#6288 |
̣
|
Tko je ofaj kaj drzi sokich? @Atha:Mrak pilaaaaaaaaa....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6290 |
̣
|
..il je bio zaslijepljen tvojom ljepotom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6291 |
Warcraft III TFT
|
: sniper : : : : gabre
![]() |
#6294 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6295 |
Guest
|
Bilo je oke, malo sam se razveselio ajde. Morao gibati u skolu dost brzo po svjedodjbe, pa nastavit dalje. Drugim rijecima, moj je izlet zavrsio vracanjem s prvim tramvajima redovne linije u subotu ujutro i spavanje do 17:00 uvjeren da je nedjelja! ![]() |
![]() |
![]() |
#6298 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Koje slike, ideš ![]() Jedini koji su pili sokiće su bili Atha (ipak nas vozi) i Wolv (a koga pak on vozi???), pardon ako je bio još neko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6300 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, samo da nagovorimo našeg vozača i da doveze bus i evo nas... |
![]() |
![]() |
|
|