|
![]() |
#4021 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dolazim (s foticem) ![]()
![]() |
#4022 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4023 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
heh...
mogel bi i ja žicat JRa da mi solidarno iznajmi svoju Haubicu za jeden den?!!! Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Da nije naš prijatelj Tor??? ![]() Mitzek-nemoj to nositi, da ne bi nekom kad se uroče Žuje ispao iz masnih ruku... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas sam jel nekaj jako finoga Kupil sam slučajno u piceriji tu kod nas na bistrici. Radi se o: Tijesto za picu, odozgora je sve u siru onak malo masno i na siru su velki komadi špeka, oni to nazivaju "pogačica sir špek". Stvar je odlična ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja bi još jedamput brojil unatrag, mi se čini da bu Jelc peneze zvadil na pank...
![]() |
#4027 |
Prigorec po defaultu
|
![]() nema veze.... mi stojimo postojano kao klisurineee.... il tak nekak...glavno da sme pri apetitlinu,se druge je majne važne....juj hiće me tastof crnjak...ti bokca...postal sam weekenddrunker!!...hijaoooo baš sam rekel Jelcu, nakon protvanja Gravčeta sa sitno kosanim mesekom zi špicrebrica,par ljutih fefača i Vužgi ga Blaž!! je da bum jutri plakal čez obadva obraza..al vredilo je!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() a i sumnjam da bu se JR htel odrec svog Prešsssssssa.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Prigorec po defaultu
|
![]() jap.... da nebu sad i on pre-zaposlen..... ![]() ma jok,nebu, nije on Žid... on je fajn dečko ..od formata..a ja se nekaj z Jelcom prepisujem i dopisujem da bi trebali Paskeovu GĐU ljuubazno pro-siti da ga male pusti z lanceka(jes da je zlatni,al lancek je lancek) ...ak bu nas uopće htela videti ,jel.. a on... otpili me sa moba...okrene se od mene kad je lady znjim vu Cliu....joooj, pa nebumo ga pojeli..same ga male napijemo,pohincamo se i vrnemo ga dimof;kaj ne o Veliki Vogone?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4031 |
Premium
|
Sused Mitzek imam jen veliki problem, nisam još dobil Hitler Telekomov adsl, ima mene pomoći il bum još tutnjal na Karanetu i na pedeset . šest K |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
Super Moderators
|
Meni se čini da je Paske skroz-out ![]() Ništ od njega više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja bum, pa makar na jednoj štaki, kak njegov prezimenjak išel gospu Pasarićevu prosit, da ga pusti naj se z nama proveseli, črijevo napuni i peneze potroši. Već bu se neko našel ko bu ga doma pelal, pa makar i ja s štakom gasa i kuplunga tiskal. Nemre se baš tak presvetlog prezimena Pasarićkog zašmirati i nekavim babama, coprnicama reda dati tirati. Kak prosim lepo, Jelca i Mitzeka babe na veselicu pustiju, još im i v žepa nekaj penezih ftekneju, juhicu kiselu im, gda se doma vrneju pripraviju, obloga hladnog na čelo deneju i celi drugi dan ih bedinaju.... a kad projde sve od Žderonja i želučeki se v normalu vrneju, same v pac zajčeka deneju i žgančeke s jetricama na masti pripravljaju...Paske, došel je Vrag po svoje...
![]() |
#4035 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() koka,ne pali ti ni grubost..kad dojdeju,dojdeju...dotad šlajfaj ...na ru-ke(pedesetšestka) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4036 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
je...da se male otpo-čine od pranja rajngli....em je tak rekla!! ![]() ![]() ![]() moja je fest omekšala kaj se toga dotikavle,a i nehče bu lačen o-staal.... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 07.01.2006. u 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Ak' treba ja te bum vozil doma makar mi i nisi baš usput, ali nema veze mam maloga dizelaša kaj malo troši
Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 07.01.2006. u 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 |
mrzi zimu
|
lol: roller : ...sad klopam domaci kukurzni kruh, pohano meso od jucer i fetu...njam...i naravno, pijem kavu ![]() ...i smisljam sto bih mogla kuhati za rucak...:confused:
![]() |
#4041 |
Super Moderators
|
Ja sam još sinoć nasolio komad lopatice, uz to mlinci i zelena salata. I široki rezanci ![]() Zadnji put nam je pofalilo mlinci pa smo posebno skuhali malo širokih rezanaca i uvaljali ih u mast kao i mlince, malo zapekli...mljac, više sam njih jeo nego mlince. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4043 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam isto valjda tamo na klopi. Javim se oko 15 sto posto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4045 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ko me zna, dobi pivu, ko ne, shame on you ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4046 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Jedem masline ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
mrzi zimu
|
...ja sam jucer na kraju kuhala sljedece: krmice sam naglo prepekla i onda na njih stavia malo zelene paprike i pelate i sve to zajedno dinstala dok se nije napravio fini saftic...a uz to sam ispekla krumpire... ![]() danas se jednu ostaci od jucer i suho jer sam cijeli dan na poslu pa ne stignem kuhati ![]()
![]() |
#4048 |
Prigorec po defaultu
|
![]() aha..a ti Fleks dolazis na klopu,Zuju i popit batine ??? hint..ja samo slikam,nebum tukel..rekal je Jelc da te poslikam kad te sredi da imas lepi,neue avatar,jawohl!! ![]() sala,sala...ovo bu nam prilika da se i dobro isposvadimo svi uzduz i poprek, tak da nam posle Zderonja zivne forum... ![]() fali mi Rakonja...valjda bu ga privukel miris panje ,bas si mislim... ![]() ocekujemo odaziv u veelikom broju,da nam Zderonjski bal takoder posluzi i za laganini dogovor oko NaseAkcije... ![]() ajde,dodite nam u veeelikom broju.....baka nam daje bonus ak joj natrpamo salu....(bonus je narafno na platama!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4049 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana-sendviči od jučerašnje svinjetine i pola litre jogurta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() nakon dužeg i pobližeg razmatranja pravna služba žderonja u sastavu JA, i moj alter ego proglašavamo sretnog dobitnika u kategoriji 4000 post na žderonjama. Sretni dobitnik je: tor!, čestitamo! Dobitak je banda žednih i gladnih žderonja koji u sav glas vičeju runda! ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|