|
![]() |
#3241 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ima fakat malo stvari koje ne jedem uopće a to je jedna od njih. U stvari ne volim mak. Još uvijek razmišljam da li bi sendvič ili da se bacim samo na kolač i breskve...hmmm.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3242 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Vas 10 gleda krmića ko da je zlatni i bi/nebi ga zeli .... Paske fino dojde, uzme krmića, kruh, salatu i naždere se ![]() Nisam baš bil u formi doduše .... samo 3 krmića i sve kaj ide uz to ( mućila me probava jebiga ). Ali me barem ni bilo sram zeti si s pladnja na tanjur i žderat ( taj put nisam jel, već žderal ![]() Vidim ja da ste još novi u Žderonjama tm - tip: ako vidite starijeg člana Žderonja tm za stolom ( kap što je bio slučaj samnom ) žderi kaj brže možeš, inaće bumo ti zeli s tanjura ako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3243 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
primljeno na znanje ![]() e da moze me netko posvojit?zena ce me ubit(dobio sam vec prijetnju) ![]() ps ono za bresku cete mi platit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Sam kaj bi u tom slucaju, mogli ti stariji tanje proc ![]()
![]() |
![]() |
#3249 |
Super Moderators
|
Dečki-to vam je kao i u poslu, moraš brzo razmišljati i djelovati ![]() Osnovno je sljedeće: Kad vidite konobaricu/baku da nosi pladanj mesine treba se brže-bolje ustati i (šatro kavalir) ono...dajte baka bum vam ja pomogao.. Gorenavedeni pladanj mesine se uz krvničke poglede sporijih i nesnalažljivijih Žderonja stavi PRED SEBE i natrpa tanjur. ![]() I TEK ONDA se pladanj kulturno ponudi bandi slinećih i gladnih forumaša. ![]() ![]() ![]() Kaj vam moram gujdu pisat??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3251 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kako nam draga Britney ( aka Costa) još nije stavila slike s obže.. ovaj hranidbenog procesa moram ja staviti dvije slike koje pokazuju da i kod nas ima mjesta zdravoj hrani. To je najbolje iskusio naš dragi prijatelj sportaš Mc_fish ![]() ![]() A Bude pokazuje pravu dušu nas žderonja spustajući se čak na fishov nivo ( zadrav hrana je inače zabranjena tema u bratstvu) da nazdravi s njime ![]() Fish i zdrava hrana: ![]() Bude & Fish : ![]() @mrkonja ne druga runda je bila kad je došla još jedna plata mesine ukupno treća) a za kraj je bilo i nečeg za prigrist na onom tanjuru s mesinom aka Doggy bad za AMD-jca popularno zvanog palikuća ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3253 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dečaci, meni je jako žao kaj sma morao doma, al bolest je kriva, al budite sretni jer vam ja ostalo više klopice. Pozdrav do slijedećeg meetinga |
![]() |
![]() |
![]() |
#3254 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3255 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Heh vidim i da je bio dežurni pedaler mc fish! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3256 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
cura je kuhala, a ja sam se dosađivao pa slikao okolo... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 21.02.2006. u 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A kaj bi drugo ![]() Radio ja prošle godine po receptu ličke šnicle i bile su izvrsne ![]() Samo to baš i nije ono kaj naslov sugerira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Super Moderators
|
U lončini, (prerezani na pola svaki) se veselo kuhaju tri klipa kukuruza ![]() Taman u 0.45 su gotovi...mljac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3261 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ustvari oni dobiju staru kuruzu koja je stajala 48 sati u vodi i nakon toga se je kuhala 45 minuta u expres loncu ..... kakav to fini miris ima ... jooooooooj ... ... neznam dal je to bilo u drugim ducanima ali tu kod mene vu Krapini h konzumu su bili pecinjaki za kupiti ... bil sam kupil par i skuhal i nic nisu valjali ... opce nisu imali pravi okus ... fuuuj ... nist se nemre meriti s onim pravim domacim ..
![]() |
![]() |
#3263 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ovi su fini domaći, osam redova-stara ih svake godine sije za sjeme.(koliko ih spasi od mene ![]() Nego prasetino stara-nisi li se ti kad si došao na Žderonje hvalio kako si se napucal nekakve kuruze???:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 | ||
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3265 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ili je već počela penzionerska nesanica? ![]()
![]() |
![]() |
#3266 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
uuuuuuu...jelc..neces valjda samo preci preko ovakvih optužbi ![]() ![]() ...sto se klopice tice...trenutno sam na nekoj dijeti tako da ne jedem bas previse finih stvari ![]()
![]() |
#3267 |
Super Moderators
|
Uf, obećao sam AMD-ejcu taj recept za breskve u lisnatom, budem u četvrtak-petak kad se vratim... Kaj se tiče spavanja-ja već godinama imam režim pet sati po noći, sat i pol popodne/predvečer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
noup ... nisam nic osetil da dobi nekakav smrad ... ak je ona domaca prava bela kuruza ona opce nema mirisa dok ju namacem jedino ona zuta dobi nekakav .. ajde moglo bi se reci smrad kad ju tak dugo pustim
![]() |
![]() |
#3269 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Prvo su došle pečene tikvice... ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 14.09.2005. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Onda su se pojavile pečene paprike... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|