|
![]() |
#2581 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2582 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Ako si vec mislio na povrat novca, onda si to trebao traziti prije, a ne nakon sto ti je proizvod popravljen.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Told U So ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | ||||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kvar nije nedostatak. Tako da šeme sa povratom love ne vrijede. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sluzbeno, na njihov. Citiraj:
Moguce da je spomenuto, ali to je vjeciti problem - nepoznavanje razlike izmedju pojmova nedostatak i neispravnost. Zato treba to stalno ponavljati.
![]() |
![]() |
#2586 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() sad sam poslao njima pa budemo vidjeli. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Znaci da ponovim - logika kaze da onda anus medije i ostale kvazifirme ti mogu umjesto graficke dati sasvim ispravni proizvod - raznjic pa da si ga nabijemo tamo di sunce ne sija jer je to po zakonu tako. Zasto onda to ne rade? Mozda onda po toj logici ide: Ispravan proizvod prepostavlja isti proizvod. I sta se desava ako oni ne mogu ispostovati isto? Nije li jedino rijesenje prekinut ugovor i vratiti uplacenu svotu? A nismo li ustvrdili da (citiram gilberta) "Nedostatak ~ greška, neispravnost, mana http://hjp.srce.hr/ nije li proizvod s greskom onaj koji ne radi ili radi ali ne kako treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Premium
|
Citiraj:
Nedostatak je jasno definiran zakonom. To sto mi mislimo da je nedostatak (i sto gore u biti i je krivo prikazano, ono nisu sinonimi) ne znaci nista.
![]() |
![]() |
#2589 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 | |
Agent 0
|
Dobro što nisam linkao na ovo u predhodnom postu. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Registered User
|
.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Registered User
|
ili vrijedi raznjic ili vrijedi opet povrat love jer trgovac nije ispunio svoj dio - zamjenio stvar sa ispravnom. (govorimo o tome da nije tvoju XFX 8800 GT Pink Edition Limited series (only 1 produced) zamjenio za istu takvu pinki edition) (sorry na double postu.. mislio sam da editiram) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Agent 0
|
Gle, ako ti nude neadekvatan zamjenski proizvod, obrati se društvu potrošač i nadležnim institucijama, jer ovako samo pretačemo iz šupljeg u prazno. Ako se neće ljutiti vodstvo foruma, biti cu iskren i otvoren. Tko želi kuriti hardver i imati zaradu, neka kupuju isključivo u HGspotu i sve pet. Ostatak može kupovati jeftino, i neće proći loše ako dobiju zamjenski proizvod. Ako nemaju povjerenja u poštenje trgovine, mogu se direktno obratiti distributeru ili proizvođacu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Premium
|
Zakon o obveznim odnosima, clanci 401 - 422.
![]() |
#2595 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
|
![]() |
#2598 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Na kraju cijele priče svi ste jako glasni na forumu, ali licem u lice daleko tiši. Lako je urlati i dizati institucije na noge, boriti se za svoja prava i kaj ti ja znam dok ne treba ustati sa stolice i fakat krenuti to sve raditi. Nemože se jednostavno nazvati inspektorat i operaterki na telefonu reći - mene Ve-Mil mulja. Discuss. Već treba otići do njih i dignuti formalnu, daklem pismenu, žalbu. Društvo potrošać se mopže obavijestiti. Možeš im dati svoju punomoć da se bore za tebe, ali od toga rijetko koristi jerbo su prebukirani velikim zvjerkama ala T-Com. Opet se pojavljuje problem - dignuti sa stolice i otići kod njih. Skočiti do trgovca koji vas je zakinuo za garanciju je jedina realna opcija. U tom slučaju se derete na lika koji sa reklamacijom ima veze isto koliko i sa klimatskim promjenama na Veneri. Onaj tko je odlučio da reklamacija za te i te nema - nije tu. Ili ako je se ne javlja, a spomenuti lik na pultu će dobiti knjižicu u ruke ako ga cinka .... Doduše tu vrijede prijenje, da ne velim blefovi, sa raznim inspekcijama. Po principu APP - ako prođe prođe ... Svi smo mi jaki iza anonimnosti računala, ali jednom kad se čovijek pokrene i direktno se mora žaliti večina tog žara postaje žeravica. Jednostavna ljudska psihologija ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
3.14zda ®
|
Upravo zato sam ja i odustao sa natezanjem oko svog OCZ rama, jer dok bi izganjao who dunnit' i jel batler kriv, isteklo bi mi jamstvo, pa sam se bolje odlucio to poslati u NL na RMA i amen. Znam da moja noga vise nece krociti u Vemil/Anusmediu i slicne unutarnje organe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 | |
3.14zda ®
|
Evo, meni rijesena reklamacija kod OCZ RMA sluzbe... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Sad kad ti nasa lijepa carina nabije nekih 100 kn troskova ![]()
![]() |
#2603 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa valjda su momci u OCZ-u toliko pametni da su na carinskoj deklaraciji naveli da se radi o pošiljci - reklamaciji. Nije da se radi o nekom amateru koji prvi puta šalje takav paket tako da Krunoslav ne bi trebao dobiti neku šokantnu čestitku od carine ![]()
![]() |
#2605 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#2606 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se samo zove sreca. ![]()
![]() |
![]() |
#2608 |
3.14zda ®
|
Jednom mi je samo stvar zaglavila na carini, paket 10x 2032 litijevih baterija, vrijednosti valjda 20-ak kn, glumpavi kinez je zaljepio kovertu selotejpom na kojem je ogromnim slovima pisalo Made In Columbia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
®
|
evo kontaktirao sam ekipu iz logitecha,poslao im slike misonje,računa,prepisao sve brojeve koji su potrebni za prepoznavanje istog,poslao im adresu i sve ostale kontakt informacije.Ponudili su mi m705 i sad sam pitao jel imaju neku drugu opciju (ovaj mi ne paše baš),ako ne onda cu uzeti taj i mirna bosna.Svaka im čast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 | |
®
|
Citiraj:
Dear Mr. Glavašic, I've processed the replacement for your mouse, you will receive MX1100 within 7-10 business days. If you have any other concern regarding your product, feel free to email us back. You can also visit our website at www.logitech.com. Kind Regards, Valentine Seguira Logitech Europe SA European Customer Care like like like. Sad mi preostaje samo čekati ili? Što da radim s ovim mišem,jel to ja njima šaljem ili ce me zamoliti da ga uništim kao što su neke ljude prije (ako se dobro sjecam neka g15 je bila u pitanju)? Hvala svima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|