|
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
moze jedno pitanje kupio sam graficku u lokalnoj trgovini u pozegi a dobavljac je microline sad graficka je bila kod bratica i sad prdeknula ja sam je odneo na garanciju u lokalnu trgovinu oni prosljedili u microline i sad cekam od 26.06 karticu, bratic mi se vec popeo na glavu mozete misliti. sad me zanima dali netko zna do kada oni imaju rok popraviti graficku ili je zamjeniti novom ili vratiti novac jel mislim sad ce jos malo 2 mjeseca nekuzim da je toliko tesko ubosti graficku i vidjeti da radi ili ne jel sumljam da je moze popraviti ako je sto vrisnulo na njoj. hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#815 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo moj problem...ovako ide prica u feniks kompjuteru sam kupio msi laptop...i sada naravno doslo je do par kvarova...prvi servis zamjena maticne...neuspjelo....drugi servis je u tijeku vec je 23 dana tamo....doci ce sad neki dan..sanse da ga poprave jako malo...i sada mene zanima....posto je srvis druga firma tj renoprom..a vidio sam da se moze trazit povratnovca moze li mi netko malo objasnit moju situaciju...jel ja mogu trazit od msi da je moj laptop neispravan i trazit povrat novca koji sam dao...zvao sam neki dan fenix i kazu da oni nemaju veze sa tim i da nemohu zamjenit laptop za drugi model...eto zahval sam vec na svakom odgvooru jel sam vec ocajan jel imam losh laptop a ipak sam dao dosta naovaca kaj sam proslo ljeto radio i protraotio ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod laptopa je stvar što je teško reć da ne radi, tj da je pokvaren jer se svaki dio može popraviti/zamjeniti. Ukoliko bi ispalo da se ne može popraviti u tom slučaju bi mogao tražiti povrat love.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Točno problem je kaj se Laptop servisira kao cjelina a ne kao komponeta i zato ga je praktički uvjek moguće popraviti jer se uvjek može zamjeniti kaj treba, makar i cjela matična ili ekran, jedino da je mehaničko oštećenje casinga a onda nebi niti dobio garanciju... I imaju pravo na 45 radnih dana da ga servisiraju i nemožeš tražit povrat love osim ako ti zastupnik kojem oni to šalju odobri zamjenu, a i to samo u slučaju da ti nemogu dati identičan laptop... Trebao si bolja pazit pri kupovini tja...
![]() |
#828 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni su u Hg-u Vk zamijenili odmah cim sam doso. Objasnio sam im sto nevalja, nisu niti gledali, niti testirali, za 2 min sam bio vani sa potpuno novom grafom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Tako veli kolega kaj dosta dugo tamo radi. btw, i moja reklamacija je bila gotova 44 dan. Ako je nedavno kupljen proizvod, to je praksa svuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#834 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Hvala za info , nisam vec godinu dana srecom tamo nista reklamirao , a sad kad ovo cujem - necu ni u sljedecih godinu dana nista kupiti ... Imao sam iskustva u Dubravi u njihovoj poslovnici - donesem grafu , kazem sto ne valja i odmah covjek papir za povrat love ili zamjenu printa , a nisu bile one nove vec po ohoho mjeseci ali unutar garantnog roka ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Prije par dana naručivao nekaj u HG-u i veli kolega da neće imati dostave 10 dana ![]() No, ono bitnije...frajer je reklamirao neku grafu (crknuta, ne baca sliku) i vratila se nakon 30dana nepopravljena...vraćena ponovno u servis i sada je ukupno 60 dan reklamacije. Ovaj kolega pizdi jer stvarno je fer i marljiv i zna neki kujac o zakonima i sl. Zaključak: ima ih svakakvih tamo, tako da ima i raznih reakacija na HG. Ja ih osobno volim, jer znam da će reklamacija (kad tad) biti ostvarena meni u korist. ![]() Edit: ne znam jel smijem spominjati kako su Razerovom frendu zgubili ploču u HG-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A čuj ako si češće kupovao kod njih pa te upoznaju onda ti neki put odma rješe jer znaju da znaš o čem govoriš pa niti ne testiraju posebno... ![]()
![]() |
#837 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
bio bih zahvalan, ako mi može netko odgovoriti na pitanje. dakle, riknula mi je tv kartica, i ja sam ju isprobo na mojem i na sestrinom računalu, i odnio sam u ve-mil di je i kupljena, i oni su mi javili kao da njima radi normalno kartica. sad me zanima dal ja mogu njih tražiti da pred menom isprobaju karticu, pa da se uvjerim kako je ispravna, da nebi bilo da dodem doma s njom, pa da opet ne radi. Hvala! Zadnje izmijenjeno od: Tomekk_7. 27.08.2008. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovdje je tema za takve stvari, sad nije OT. ![]() Budi ljubazan i lijepo pitaj, ne vidim zašto ne bi mogli. Ja sam jučer bio u Recru na servisu, dan prije sam podignuo printer i kad sam ga odnio di sam trebao ispalo je da ne radi i da nisu niš napravili? A isprintano je sa njega da sve radi... I dođem ja tamo i kaže frajer da će pozvat servisera i on dođe, ja mu objasnim što je i on kaže da odem sa njim, i frajer pogleda, rastavi, zamjeni jedan senzor i sve radi ko beba, trajanje servisa 3 minute. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|