|
![]() |
#3571 | |||
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo dobih ovog casa odgovor iz mke moj upit: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
dakle sogor je donio stari nytro uredjaj i nakon pregleda (kaze da ga je djelatnik ukljucio i odma ustanovio u cemu je kvar) dobio sam novi uredjaj |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3573 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Pogledaj moj potpis za primjer dopisa. Napišeš im pismo u kojem navedeš šta je bilo, navedeš zakon i pitaš ih dali oni svjesno krše zakon i da ti napišu svoje tumačenje zakona. Zahtijevaj novu pismenu garanciju ili ćeš cijeli slučaj predati na DI. (online). Stavi to u kovertu, pošalji preporučeno s povratnicom (oko 10,50 kn) i ukoliko ne odgovore za 15 dana od primitka pismeno (daj još par dana pošti fore) - prijavi ih. Ako odgov ore negativno (sumnjam) - isto ih prijavi. Meni bi ova rečenica bila dovoljna da se idem natezati s njima: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
Premium
|
poslao sam im mail u kojem citiram zakon/clanak sa linkom na isti cekam da vidim sta ce odgovoriti edit: evo odgovora Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: baban. 29.12.2010. u 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Napad je najbolja obrana kažu ![]() Tako da je puno lakše složit pismo kakva ni Majka Tereza nije pisala nego napisat; jesmo pogriješili smo, ispričavamo se. Za nefalit, kad maknemo pusti sarkazam koji izvire iz ove umotvorevine ispada da je još čovjek kriv šta od njih traži ono šta ga pripada, mislim stvarno....
![]() |
#3578 |
Registered User
|
O bože. A neka mi onda objasne, što će oni sa ovim iz servisa? Ako je promijenjen opet ide nova garancija pa cijela ova priča ne drži vodu, a ako nije nego popravljen onda što? Dati će ga prvom kupcu kao novi? Kao što kaže kolega agent orange: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Njima je lakse dati novi primjenik nego starog servisirati ( citaj skuplje bi im bilo ).Oni su isli sebi na ruku, a ne tebi.Koji jazavci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3581 | |
Premium
|
nisam im stigao odgovoriti juce pa sam jutros evo i odgovora: Citiraj:
ajde bar cu dobiti novo jamstvo na uredjaj a tako je mogao odmah napraviti, ja to napisem ovdje i umjesto kritike evo odlicne reklame ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovaj mail gdje se on nada je baš za obajvu negdje u medijima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 | ||
Premium
|
ima jos, u ugodnijem tonu Citiraj:
jedino ako salju paket ![]() ili na ovaj nacin hoce doci do moga broja pa da se 'druzimo'..pa sto odmah nije pitao ![]() uglavnom sada cekam da vidim kada ce doci Citiraj:
sad gledam cjenik overseasa http://www.overseas.hr/osnovne-infor...k-dostave.aspx i ako je moja dostava u najboljem slucaju placam 33kn (do 2kg), u najgorem 50kn (jer me nema medju zonom 1-gradovima) prije ce biti ovo - ako hoces novo jamstvo sad ces ga i platiti ![]() Zadnje izmijenjeno od: baban. 30.12.2010. u 12:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Registered User
|
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link... Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link... Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link... Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 30.12.2010. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Premium
|
i ne mislim platiti a ako bude taj slucaj fino necu primiti posiljku i onda ide prijava DI takodjer i ako ne dodje do kraja iduceg tjedna ide prijava DI posto sad imaju link na ovaj podforum nadam se da 'citaju sa razumijevanjem' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Premium
|
Nevjerojatno kakav bezobrazluk u odgovorima. Kod mene nebi ostalo na tome. Bez obzira na ishod, definitivno bi trebalo poslati e-mail u centralu te ih upozorio na bezobrazno i nekorektno ponašanje pojedinih zaposlenika unutar firme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
brzinsko pitanjce kupljena roba na daljinu (web shop), primljena jučer dostavnom službom nezadovoljan proizvodom, vratio bih ga natrag po članku 45. ZOZP (7 dana) dali prvo šaljem samo dopis o raskidu ugovora/kupnje na daljinu ili šaljem i robu skupa s dopisom? pretpostavljam ovo prvo. kakva je dalje procedura? čekam odgovor ili šaljem robu čim primim povratnicu (uz prethodnu telefonsku najavu naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |
Registered User
|
Citiraj:
mada, pazi, rok im je 30 dana od datuma kad su primili dopis (taj datum će pisati na povratnici). Naravno, ako ne odgovore u roku od 15 dana pismeno - prijava na DI. Ako ne isplate u roku od 30 dana od primitka dopisa (ne robe) prijava na DI. Ako te zatežu sa 30 dana - možeš tražiti zatezne kamate po kamatnoj stopi njihove banke oročeno na 3 mj na taj iznos. ![]() (iako je to malo, na 5.000 kuna po mojoj računici ide 5.165 kn - ako ništa taman da se pokrije poštarina i ostane za pivu) Svakako napiši ovdje kako je prošlo.
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link... Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link... Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link... Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 31.12.2010. u 12:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Premium
|
evo meni jucer doslo novo jamstvo iz mke..nisam morao nista platiti a sve je moglo proci i bezbolnije po njih (nadam se samo da im je vrijedilo 'ponasanje' ove negativne reklame) uglavnom, sretna nova svima...zivili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Evo samo za info. Upravo me zvali i kažu da šalju Gigabyte GTX465. Nebi se smio žalit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.688
![]() |
![]() |
#3595 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
na moje divno čuđenje bez ikakvih pitanja postavljenih i bez ijednog telefonskog poziva lova je danas sjela na račun u petak sam poslao dopis, a jučer paket (o graf.kartici se radilo). povratnica mi je danas stigla i tek sam predveče mislio nazvat pošto sam paket jučer poslao. al eto, prestigli me, dočekao me mail i nakon provjere stanja preko netbankinga vidim da je lova sjela dopis sam napisao kako je kolega Alfa_R napisao tu negdje (ima link u njegovom potpisu ![]() kolegi zahvaljujem na pomoći ![]() inače, radilo se o Protisu, nije tajna, samo nisam želio izlazit pred rudo i pljuvat po nekome ako za to nema razloga. a kao što se vidi nije ni bilo. kupovao kod njih u više navrata preko webshop-a i svaki put je sve u najboljem redu prošlo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 | |
Registered User
|
Citiraj:
Drago mi je da sam pomogao. ![]() I lijepo je vidjeti da Protis poštuje zakonske odredbe. Samo nek tako nastave... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
hoću li ostvariti garanciju na skurenu memoriju?
Imam ispod stola prenaponsku razvodnu i prekidač na njoj. Nagazio sad ga nogom i na neku foru je razvodna riknula, a nakon 2-3 tjedna i ramovi. Sad, na ramove imam garanciju, ali nemam pojma dal da ih nosim u servis i dal im trebam neku priču prodati da bi ostvario garanciju. Imama cruciall balistix s ljepljenim heatspreaderima i kupljeno je u linksu.
![]() |
#3598 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Odneseš RAM-e, kažeš da su riknuli i kraj priče (kažeš ljepljeni heatspreaderi, jesu li to originalni gore ili neki drugi?). I nisu riknuli izravno od razvodne, da jesu, cijeli komp bi bio mrtav u roku odmah, a ne nakon 2-3 tjedna.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ma kupljeni s naljepljenim ![]() Ma to s razvodnom ni meni ne drži vodu, ali nemam drugog objašnjenja što se desilo. Već sam razvlačio tu po forumu, pa je to ispalo jedno od logičnijih objašnjenja, jer razvodna više ne radi, on se jedno vrijeme palio od druge, pa treće sve dok nije riknuo do kraja. Onda su ispali ramovi, a sad kad se vrate napravit ću punu dijagnozu. Hvala na pomoći, nosim ih na servis.
![]() |
#3600 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Bok svima. Zanima me koja su moja potrošačka prava kod T-mobilea. Prije 10-ak dana sklopio sam novi ugovor s njima te uz pomoć bodova, dobio aparat u sadašnjoj akciji (konkretno Samsung Galaxy S (9000i). Telefon je Ok. Ali ima nešto.... da, uvijek nešto. Wi-fi prijemnik koji je u najmanju ruku katastrofalan. Dok kolege sa LG -jem imaju puni signal, ja imam jedva jednu crticu. Stojim na 3 metra od kućnog modema i okrenem se leđima modemu, signal na mobitelu pada. OMG, pa jeli to normalno?? Sudeci po stranim forumima izgleda jeste. E sad, očigledno je da je Samsung zaj...o stvar s tim, što ja nisam znao. Ma na staroj Nokiji sam imao bolji signal. Pitanje: Da li mogu traziti zamjenu telefona nekim drugim koji ima bolji wi-fi prijemnik obzirom da ovaj ne udovoljava mojim potrebama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|