|
![]() |
#1171 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1172 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Prica o Frodi
Citiraj:
BTW. skužili smo nove smajliće, ne? hvala. sbp : goood :
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1173 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: cek,cek....
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1174 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Prica o Frodi
Citiraj:
![]() Pa ne bumo se valjda mi "muži" zajebavali sa kupovinom hardwarea ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Baš mi je guba kad vidim da ima puno istomišljenika u bližoj okolini. 188cm, 112kg, žena, klinac, najbolja riba je svinja, najbolje sjemenke čvarci, najbolje povrće luk... i još sam iz Laducha gdi je klopa mrak! Zadovoljavam dakle sve uvjete osim onog platit klopu i cugu bandi! Dakle platim vam malo k...! ![]()
![]() |
#1176 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
190/120kila/2 dece/"zmaj"/nema tice do prasice ni Zagrebackog ispod pol metra..... ali,dragi moj,iako zelimo povecati populaciju Zderonja, morat cemo nazalost zanemariti tvoje kvalitete jer naime:Zidova vec imamo u svojim redovima!!!(Paske,nisi ni sumnjal,jelda???) pa prema tome ,iako zadovoljavas vise-manje sve uvjete da zatrazis clanstvo pri nama i cast da sjedis s nama za stolom i uzivas skupa s nama u mesnim delicijama,moras shvatiti da je isto tako nuzna i "inicijacija! koja se sastoji u propisnom hranjenju i pojenju uzeg Vrhovnistva Zderonja i Pocasnih clanova! ak si u laducu,javi se Paskeu vu Zapresic, pa morete skupa grickati cackalice i salvete dok dijelite malu Zuju popola!!toliko od Z Mitzeka! takoder molim rukovodstvo za siri komentar!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: khem....
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
primjećujem...
Da nema administratora u ovom forumu... PC ekspert obstruira legitimni nedemokratski ustav Ž (doduše još uvijek u alfa verziji ali to i nije toliko bitno!) . To se mora ispraviti dok si rekel "Zagrebački" pa makar i bilo prvi april (hrvatski: travanj; engleski: april) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Moji Laduchani /frendovi/ nisu nikad jambrali za pojest i popit. Čak je i Seka "Kod Židova" znala zavrtiti rundu....a ti se sad tu...žril bi a caltal ne... Bacaš ljagu na poštene Prigorce. Dobro...znam ja da je pod normalno zajebati bližnjeg, podmetnuti susjedu, itd...ali kad se skupljaju Žderonje nema zajebancije sa cehom. I daj mi molim te objasni u kojoj se to birtiji kod tebe tak fino jede????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
|
insinuacija ili konfiguracija?
... dakle u mailu kaže: "Reply to post 'deronje'"... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1181 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Moderator
|
Re: insinuacija ili konfiguracija?
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1183 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: cek,cek....
Citiraj:
Kaj se tiče onog da mi je draga objašnjavla koji mi proc treba shvatil sam ja sam, samo mi je količina masti u krvi opala pa nisam funkcionirao.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Službeno molim Veliko vodstvo da mi se omogući test za mogućnost stjecanja kandidata potencijalnog pridruženog člana. Molim da se u obzir uzme slijedeće 25 let/190/90 Veliki alkoholni kapcitet, tanak nofčanik jerbo sam student! SIn božji koji posjeduje ability :"Grom z vedra neba", svemoćni stari. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Premium
|
Re: Re: insinuacija ili konfiguracija?
Citiraj:
Kako neshvaćen? Dokazao si suprotno ![]() Bolje neshvaćen nego propali :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda ak se ulovi kakvo vrijeme zabrijem u taj birc u Zapršiću pa se iskupim s kojom rundom. ![]()
![]() |
![]() |
#1187 | |
Premium
|
Citiraj:
Ispričavam se još jednom ak ste to ozbiljno shvatili, gdi ja nebi rundu platil!
![]() |
![]() |
#1188 | |
Super Moderators
|
Re: Re: khem....
Citiraj:
![]() Neko u Pušću, neko u Bistru, neko ostane, a neko u St. Križ ![]() Već se dogovaramo da isto onak po putu stanemo i ubijemo jednog masnog pu-ajceka tam kod štreke u Zaprasiću... Onak na brzaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Nakon kraćeg izbivanja sa žderonja vidim da to vodi rasulu. Pogotovo ovakve izjave: Citiraj:
![]() Bit žderonja nije imati više od 100 kila i da more popiti gajbu pive na tuđi račun ![]() ![]() Takav čovek mora biti žderonja u duši i znati kuhati, ali onak za dušu (ne preko kur.., a neračunaju se jaja, hrenovke instant krumpir i juhe iz vrečica). Stoga je potrebno čuvati čast žderonja pod svaku cijenu pa ak' treba i sa kuhanim buncekom, a naročito se treba paziti nekih novopečeni koji su možda i špijuni u našim redovima i rade za organizaciju "Zmaj" ili "Kobra". ![]() Pod točkom drugom moram Vam objaviti tužnu vjest (za neke možda i radosnu) da dajem ostavku na mjesto glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja. Razlog je teška bolest zbog koje se nemogu pridržavati strogih pravila Žderonja, iako sam u duši ostao onaj stari žderonja, ali makar krepal soja nejde u moja usta. Zato molim da se u što kraćem roku raspiše referendum za imenovanje novog glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja, a Vas sve prisutne molim da mi ako ništa drugo ostavite mjesto za počasnog člana. Živjeli mi sto godina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1190 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Božja strela vu Vas pukla
Citiraj:
Prfo nadam se da buš brzo ozdravil Pod drugo ak nije bit mat 100kil neg bit u duši žderonja i volet kuhat za sebe, onda neznam kaj neki nonstop imaju nekaj za reć protif mene ( zna dotični ), ak je tak rekel imenovatelj onda to tak valjd ai je. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Moderator
|
Re: Re: Re: insinuacija ili konfiguracija?
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1192 |
Prigorec po defaultu
|
![]() prvo...americanec i costa ..ne zachatavajte mi Zderonje!!!! ne jedna, nego cela kisa strela bozjih bu vas spucala ak brzo ne prestanete drobiti tu a da niste spomenuli hranu il pripremu hrane u barem svakom 2 retku!!! ak pravila postoje za forum, i Zderonje su dio foruma pa prema tome.....: bonker : kaj trebam sad ja na vas galamit ,kak na malu decu???kaj vi neznate da ste vec trebali zi kozicom od speka projti po zicama rostilja,zvadit meso z ledenice ili otrcat k Franceku mesaru po klaftru vratine il krmica,2-3 kile pecenica il rostilj klobasa,pripremit sve za pac---zasukat rukave i primit se pPravog posla kak saki pravi muz a nadasve ZDERONJA!!!??? ja jednostavno moram,ali moram zatraziti od Admina ,cast ili pravo da moderiram zderonje,jer mislim da imam dost autoriteta(kila i mracnu bodyguard proslost!!!),snage ,volje i entuzijazma da se ove nase Zderonjske stranice odrze u svoj svojoj snazi ,velicini i brojnim izvjestajima sa krk. pardon susreta sa jelom i picem,raznih.....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : recepata(normalno sa min 75 % mesine!!)... prema tome,ja se javljam za kandidata za mjesto Mrderatora na Zderonjama!! molim clanstvo i simpatizere da se izjasne na Demokratski nacin ,evt, da predloze protu kandidate...SAD!!!!! sima kulike Vas ima ...: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
cuj, naj mi tu drobiti sakakve gluposti ,same zate kaj ti je kriza i kaj vec 2 tjedna nisi papal "puajceka"....se ti bu dobre,nes se ti ni secal toga da si bil betezen...bus lipe pomale polafke pocel nazaj "grickati" kakof komacek sunkice oko Uskrsa...,pa bus rekel da ti je doktor preporucil bar jenput tjedno rostilj--da ti tijelo i um ne padnu u stanje soka ,radi nedostatka o najdrazeg,finog puajcekovog meseka!!evo,svi mi se dobrovoljno javljamo da ti "smazemo" sve kozice,masno pred tobom ,tebi ostavimo samo "krto" ,da ti siromaku ne skace taj vrazji tlak!! jel tak decki da se svi dobrovoljno javljamo za "Zrtvu " i pomoc u nevojli jednom Zderonji!!???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uostalom ,smo ti vec rekli ,a to ti i sam tvrdis..Zderonja si i u srcu i u dusi a ne samo vu zelucu!!! prema tome ne seruckaj nego brze-bolje pripremaj Natjecaj za popunu clanstva Zderonjskog klana i to u roku odma!!!! nadam se usrdo da bum skoro dobil i Radnu verziju pravilnika od DR Raka samo kad nebi bil jake zauzet z mojim Corsairom!!!!ti bokca ,vec 3 dana nema glasa od njega!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Super Moderators
|
Re: GRUNT!!!!!
Citiraj:
Kaj se tiče Žderonja. Nema smisla da nam se mješa u posel netko sa strane ![]() A nas više zbog sfecifičnosti životnog stila nas Žderonja. Pa kako čija bude imala PMS-uvijek netko bude tu. ![]() ![]() ![]() Za ostale teme bogme neznam...mi na Žderonjama nismo nikad imali problema, možda bi bilo bolje da imamo svoju "pod-temu" nego ovak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: GRUNT!!!!!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Headbangig Grunf!
|
O Veliko vodstvo kaj ste oglušili od silnog igranaj Sv. Jurja dima il se moram pomirit z tim da nebum nikad dobil priliku postat potencijalni pridruženi član.? ![]() mmh već mi z kuhinje mirši grah z klobasama, pardonček moram ijti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ne možeš postati član-dopisno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dakle-a u svezi glede i unatoč ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|