|
![]() |
#3901 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() nakon kolinja i silnih isprobavanja... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3904 |
Prigorec po defaultu
|
![]() to mi i žena priča... i veli mi da nahranim jadnog malog, gladnog ...a on........ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Imate skupa 200 kg ziher ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3908 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Meni stara spekla kolače za Božić, potamanil sam već prvu polovicu ![]() ![]() Puricaje već tu a odmah je zela i Patku za novu, sad još da se sarmice naprave... Krajem siječnja veliko žderonjsko obžd.., ovaj.... vijećanje. Dolazim ak bum bio ustanju hodat, kak jejrenulo bum si moral naručit prevoz za invalide od ZETa,bar da buju u nečem korisni.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
uf, ja tek razmisljam koje cu kolace peci:confused: nemam bas vremena, koma je to kad moras putovat svaki dan 80 km na posao ![]() no, mislim da cu danas poceti s onim suhima...išleri, vanil krancli i sl...a u subotu cu peci prave, s kremom ![]() jedino kaj imam je sarma ![]() ![]() i dok razmisljam o tome sto cu sve kuhati klopam neki "jesenski" kruh (jako je fin btw ![]() ![]() i pijem kavicu, ofkors ![]()
![]() |
#3910 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Punica me razveselila jučer(da ljudi i to je izgleda moguče) kad mi je u ruke dala plečku sušenu tip:livanjska domača!Narafski da je napomenula da ju nesmijemo do vikenda otvarat al moral sam ispitat kak bum ja to rezal pa sam i narezal malo! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3911 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kad smo već kod kolača. Top lista: Pita od jabuka. Slana štrudla od sira. Čokoladni sa rogačem i jabukama. Čokoladni parfe. Ajde-može proći i voćni. Onak-biskvit/voće/želatina/ Par puta ponoviti i obložiti šlagom, čokoladnim mrvicama i popikat gore višnje ili jagode. Tu su još i torte (čokoladne, nezdrave, sa hrpom maslaca i mekanim i sočnim biskvitom) ![]() "Kremaste" ![]() I to bi bilo više-manje sve. Jako slatke kolače ne volim. Sutra je predblagdanski ručak (samo punica i ja ![]() Hijaoooo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
M.U.P.
|
Kremšnite ![]() Mađarica Lambada Bijela pita Orahnjača,makovnjača ali dok je friško I svi kolači sa kremama:burn:
![]() |
#3915 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sestra radi madjaricu a za ostalo me zaboli ![]()
![]() |
#3918 |
M.U.P.
|
Lambada:neznam napamet budem prepiso recept pa stavio,Uglavnom puding od vanilije kuhan na juicu,standarndi biskvit+petit keksi i gore preljev od čkolade. Bijela pita je slična mađarici samo kaj je bjela krema ![]()
![]() |
#3920 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3921 |
M.U.P.
|
Jep:clap:
![]() |
#3926 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Svinjica je ispecena u krusnoj peci(cirka 35 kg ciste vage), francuska gotova i sve ljepo stoji a meni NEDAJU jesti prije Bozica!!! ![]() ![]() Od slatkog dijela vidio sam da su napravili mađaricu,boem(njam) i hrpice od corn flakesa!!!
![]() |
#3927 |
M.U.P.
|
A baš je svinjica od 35kg čistoe mesine:clap: ![]()
![]() |
#3928 |
Prigorec po defaultu
|
Amdejček, da nisi se slučajno usudil pozabit moju desetinu kad budeš dolazil sa donacijom..:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Prigorec po defaultu
|
![]() eto.. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Prigorec po defaultu
|
heh....
Amdejček je imal čast prvi degustirat probnu seriju sušenih klobasa... kak je pozabil donest desetinu, tak je i on dobil same za pod dvojkicu da omiriši.... židov je židov...... ![]() je, a kaj bum ja do ljeta rezuckal.... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|