Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.11.2008., 20:59   #361
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
nisam siguran al sinoc sam nesto bio ljut na cijeli svijet i quick save pa pobio megaton i rekao bi da je klinka naletila i poginula. Nazalost razletila se u komade pa nisam siguran no da, rekao bi da ju se moze ubiti
u komade
ja sam je uspio upucat slučajno i dobila je picki ali nisam ju mogao dokrajčit jer kad pretiščeć da puca na nnju on neće....mamu mu njegovu....u fallout 1 i 2 si barem mogao raznijeti klince, pa di ide ovaj svijet
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 21:04   #362
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Stari moj, jedva sam skuzio sta si htio napisat.

Oglas
Staro 04.11.2008., 21:17   #363
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
aktiviraj nuklearnu u megatonu i neće preživjeti...valjda...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 21:33   #364
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Original Power Armor

Necto je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 21:37   #365
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
aktiviraj nuklearnu u megatonu i neće preživjeti...valjda...
Je, pozovi socijalnu sluzbu koja ce ju oduzeti i baciti na ulicu kada navrsi osamnaest kada ce se poceti drogirati i na kraju ce ju ubiti jedina prijateljica koju ima jer ima heroina samo za jednu od njih dvije.

Poanta je obuci megapower"über"fist i okinuti djecurdliju u Xpm, a ne tu cijeli grad raznijeti samo da bi ubio dijete. Sjecam se ja dobrih vremena kada su me dva klinca opljackala u fallout 2, pa kad sam jednog raznio Bozarom, a Sulik je drugog sa Supersledgeom!.
  Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 21:50   #366
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

A tek kad ti ukradu tajmiranu bombu iz dzepa, hihi
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 10:55   #367
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
kog zanima kako buildat charactera (i opcenito sve o skillovima, perkovima, etc) nek ode na
http://www.wikicheats.com/index.php/...acter_Building

doista ima puno puno informacija na tom linku
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 13:14   #368
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
ljudi gdje kupovat na početku igre municiju? znači obavio sam par questova za onu kuju u megatonu (ona koja ima onaj crater supply) i otvorio lokacije big town, arefu i ostale u tom dijelu mape ali gdje ima još za kupit municije osim u megatonu?
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 13:23   #369
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

Odi do Arefe, pa se malo vrati nazad, do onog "drive in moviesa" ili tako nešt, otvoreno kino jbg zaboravio sam kak je onaj didica rekao da se zove. Odatle se vidi jedna kamion cisterna, navrati do nje pa pogledaj

BTW, ovo nije spojler
Učinite to pa ćete znat i zašto
-->

Odi do Arefe, pa se malo vrati nazad, do onog "drive in moviesa" ili tako nešt, otvoreno kino jbg zaboravio sam kak je onaj didica rekao da se zove. Odatle se vidi jedna kamion cisterna, navrati do nje pa pogledaj

BTW, ovo nije spojler
Učinite to pa ćete znat i zašto
Staro 05.11.2008., 13:50   #370
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
što znači press v for vauts??stišćem v ali se ništa ne događa,ja sam tek na početku u školi u silverstonu kosim one ripere.
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.11.2008., 14:24   #371
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Kad ciljaš nekoga onda moraš stisnuti V

VATS je ona pomoć pri gađanju, da zamrzneš vrijeme i biraš di češ pucati.

Normalno da se ništa ne događa kad stiščeš ako nema nikoga za ubiti ili nemaš oružje u ruci
Staro 05.11.2008., 14:26   #372
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
što znači press v for vauts??stišćem v ali se ništa ne događa,ja sam tek na početku u školi u silverstonu kosim one ripere.
moras naciljat neprijatelja (crosshair ti mora postati crven) i tek onda pritisni v za V.A.T.S.

vats ti je kad si u combatu pa vrijeme stane da mozes birati koje ces dijelove tijela nacijaljati na neprijatelju
Staro 05.11.2008., 14:31   #373
R2D2x2
Banned

btw lagano mi vec pocinju ic na zivce sve one metro stanice u washington DCu - vidis jednu, vidio si ih sve..

aj, bar sa novcima i municijom nemam problema (uvijek imam preko 1500 capsa)

oruzja se PREBRZO trose
shotgun iskoristis na 5 neprijatelja zaredom i padne mu condition za kojih 30%, pffft

da se kalasnjikov tako brzo trosi u stvarnom zivotu odustali bi od njegove proizvodnje nakon 5min..
Staro 05.11.2008., 14:32   #374
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja prošao 2 side questa, igrao sve skupa 2 sata u ovih 5 dana sto imam igru a već imam Flamethrower, Minigun, Hunting Rifle, Combat Shotgun + Sawed-Off, Assault Rifle i par vrsta pištolja
Staro 05.11.2008., 14:34   #375
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
btw lagano mi vec pocinju ic na zivce sve one metro stanice u washington DCu - vidis jednu, vidio si ih sve..

aj, bar sa novcima i municijom nemam problema (uvijek imam preko 1500 capsa)

oruzja se PREBRZO trose
shotgun iskoristis na 5 neprijatelja zaredom i padne mu condition za kojih 30%, pffft

da se kalasnjikov tako brzo trosi u stvarnom zivotu odustali bi od njegove proizvodnje nakon 5min..

de mi napisi kako zaradujes toliki cash ja muku mucim sa njime.... i sa municijom.... stalno svega fali
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 15:05   #376
R2D2x2
Banned

pa prakticki otvorim svaki kutiju, ormaric, pregledam svaku policu i mrtvog neprijatelja

najvise zaradjujem prodajuci municiju koju ne koristim (tipa railway spikes - svaki dodje 2 capsa, a tih spikeova imam preko 150.., zatim prodajem one nuklearke, itd)

oruzja i armor sam u pocetku prodavao dok mi je trebala lova, sad ih koristim za popravljanje vlastitog oruzja
iako se nadje i dosta armora koje uopce ne koristim (npr od onih raidera ili mercova) pa to onda prodajem posto mi nije od koristi

onih viskija i cola ima na bacanje tako da se i tu zaradi.. (imam preko 30 stimpakova zato sto sve ugl rokam iz daljine i ne dam da mi se priblize, tako da ne gubim puno healtha i ugl su mi dovoljne fontane u igri ili itemi poput vode da restoram health)

doduse imam visokg barter skill (preko 65) pa je vjerojatno i to jedan od razloga dobre zarade..

u pocetu sam morao kupovati municiju, sad jako rijetko otkako sam dosao u washington d.c.
armor ne kupujem, vec koristim dobiven iz questa (rileys mercs armor, daje 16 DR i jos neke dindje mindje)
najveci izdaci kod trgovaca su mi za dodatan popravak itema..

ugl, sto dalje napredujes u igri i izvrsavas sve vise questova vidjet ces da je relativno lako doci do vecih novaca

btw
kako volim one pljugere sto me love po cijeloj igri zato sto sam raznio megaton

cak su mi i od pomoci
pogotovo ako dodjem u neki dio washingtona gdje je hrpetina centaura i super mutanata
pa se uvijek pobiju medjusobno
-->
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
de mi napisi kako zaradujes toliki cash ja muku mucim sa njime.... i sa municijom.... stalno svega fali

pa prakticki otvorim svaki kutiju, ormaric, pregledam svaku policu i mrtvog neprijatelja

najvise zaradjujem prodajuci municiju koju ne koristim (tipa railway spikes - svaki dodje 2 capsa, a tih spikeova imam preko 150.., zatim prodajem one nuklearke, itd)

oruzja i armor sam u pocetku prodavao dok mi je trebala lova, sad ih koristim za popravljanje vlastitog oruzja
iako se nadje i dosta armora koje uopce ne koristim (npr od onih raidera ili mercova) pa to onda prodajem posto mi nije od koristi

onih viskija i cola ima na bacanje tako da se i tu zaradi.. (imam preko 30 stimpakova zato sto sve ugl rokam iz daljine i ne dam da mi se priblize, tako da ne gubim puno healtha i ugl su mi dovoljne fontane u igri ili itemi poput vode da restoram health)

doduse imam visokg barter skill (preko 65) pa je vjerojatno i to jedan od razloga dobre zarade..

u pocetu sam morao kupovati municiju, sad jako rijetko otkako sam dosao u washington d.c.
armor ne kupujem, vec koristim dobiven iz questa (rileys mercs armor, daje 16 DR i jos neke dindje mindje)

ugl, sto dalje napredujes u igri i izvrsavas sve vise questova vidjet ces da je relativno lako doci do vecih novaca

btw

cak su mi i od pomoci
pogotovo ako dodjem u neki dio washingtona gdje je hrpetina centaura i super mutanata

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2008. u 23:07.
Staro 05.11.2008., 18:55   #377
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
meni se igra smrzava.. slika stane i ne hebe me ni pol posto... zvuk dalje radi, onaj kenjac sa radia trabunja i dalje. end task nece, samo end process...
tko kakva ideja imati mozda?
p.s. vidio sam onaj post od jelca na prethodnoj strani i to mi ne pomaze...
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 20:48   #378
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005

btw

cak su mi i od pomoci
znači može se piti voda??bez straha od povećanja radijacije,znam da se povećava ako s ekonzumira radioaktivni stvari a sve su.
-->
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova

btw

cak su mi i od pomoci
znači može se piti voda??bez straha od povećanja radijacije,znam da se povećava ako s ekonzumira radioaktivni stvari a sve su.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2008. u 23:09.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 20:54   #379
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
koja je finta u igrici s "starim" nofcima? Jel ima tko to poslje čejnđa za ove "sadasnje" ili sta vec?
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 21:49   #380
R2D2x2
Banned

imas dirty i clean water u igri

dirty je radioaktivna a ova clean nije i daje +20 hpa

ugl, ta radijacija nije problem

ja zderem sve zivo i mrtvo radioaktivno posto vecina tih itema daje nezanemarivu radijaciju od +2 do +10

ako skupis preko +200 radijacije onda tek pocinjes gubis statse (ali to se brzo da rijesit sa rad away)

-->
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova

imas dirty i clean water u igri

dirty je radioaktivna a ova clean nije i daje +20 hpa

ugl, ta radijacija nije problem

ja zderem sve zivo i mrtvo radioaktivno posto vecina tih itema daje nezanemarivu radijaciju od +2 do +10

ako skupis preko +200 radijacije onda tek pocinjes gubis statse (ali to se brzo da rijesit sa rad away)

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2008. u 23:10.
Staro 06.11.2008., 11:06   #381
doktor1
Premium
Moj komp

doktor1's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Evo stranice sa modovima.
http://www.fallout3nexus.com/downloa...orderby=&order=
Osobno mi je najdrazi ova Level Cap Increaser

doktor1 je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 18:51   #382
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

može mi netko detaljnije pojasnit "Tag" perk

ahaaaaa, skužil sam, zaboravil sam da se na početku biraju tri glavna skill, a s tim perkom se k nijma dodaje četvrti

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 06.11.2008. u 19:08.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 20:33   #383
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

I na isto ti dođe, ovak imaš 3 perka bez Taga, onak češ imati 3 perka SA Tagom a Tag ti zapravo daje još jedan na sebe, a zapravo je beskoristan? JEli tako ili Tag još nešto poboljšava?
Staro 06.11.2008., 22:04   #384
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
tag ti daje 15 skill poena! e da opet sam prosao igricu! mislio sam da sam prvi put zaje... sto sam rjesavao uglavnom glavni quest i da nisam pol toga vidio! sad sam ju opet prosao sa istrativanjem i fakat me razocarala! nakon 20 lvl-a ne dobivas nove expirience niti mozes dobit novi lvl! mozes samo dosadno setati wastelandom i pucat po svemu sta se mice! u malim gradovim su imbecilni questovi koji nisu vrijedni spomena! izbor oruzja je isti od pocetka igrice do kraja (ne racunajuci unique oruzje koja dobivas s odredenim questom)! sve u svemu igrica koja se igra 20-30 sati i to je to! nista posebno! fakat sam ocekivao puno vise od te igrice! sad ak jos izje... diablo i mafiu ja cu kompjuter koristiti samo za filmove i net!
Ruky je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 22:44   #385
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Citiraj:
Autor Ruky Pregled postova
tag ti daje 15 skill poena! e da opet sam prosao igricu! mislio sam da sam prvi put zaje... sto sam rjesavao uglavnom glavni quest i da nisam pol toga vidio! sad sam ju opet prosao sa istrativanjem i fakat me razocarala! nakon 20 lvl-a ne dobivas nove expirience niti mozes dobit novi lvl! mozes samo dosadno setati wastelandom i pucat po svemu sta se mice! u malim gradovim su imbecilni questovi koji nisu vrijedni spomena! izbor oruzja je isti od pocetka igrice do kraja (ne racunajuci unique oruzje koja dobivas s odredenim questom)! sve u svemu igrica koja se igra 20-30 sati i to je to! nista posebno! fakat sam ocekivao puno vise od te igrice! sad ak jos izje... diablo i mafiu ja cu kompjuter koristiti samo za filmove i net!
Pa daj malo razmisli koliko je to 20-30 sati!?!?
Pa to je jako dugo vremena, ako je to tako ja je necu prijeci jos jedno 6 mjeseci...Nemam ja puno vremena za igranje...

Daten je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 23:13   #386
R2D2x2
Banned

igrica ima samo 20 sidequestova (ne racunam one male bijedne, tipa: nagovori sve -njih 4, i svi se nalaze u krugu od 10m... - stanovnike daves republic da glasuju na izborima ili "spasi" - u prijevodi reci joj da podje s tobom i ostavi lika - kurvu od jednog lika i odvedi je do rivet citya..)

nadam se da je main quest poduzi (bar 30h), inace cu biti razocaran

ne vidim zasto bih nastavio igrati igru kad ju jednom prijedjem - malo sidequestova i osrednji main quest, a izmedju toga puno napucavanja sa bijednim protivnicima (jos niti jednom nisam umro u borbi, a uopce ne nosim power armor ili ista slicne tezine..)

nadam se da ce mod zajednica to popraviti

oblivion je bio majka sto se tice questova
tamo si nadjes neki faction i treba ti bar 20h da prodjes sve questove vezane uz taj faction - da ne spominjemo koliko su bili zakon ti questovi (tipa joinas thieves faction i napredujes od bijednika do vodje factiona i najpoznatijeg lopova u igri..)

fallout je fora za prvo igranje, ali kasnije gubi car
90% mjesta u igri se svodi na sela sa bijednim questovima i mozda 3-4 NPCa tako da se nema bog zna sta radit vise

isto tako primjetio sam da je veliki naglasak na konvecionalnim oruzjima
energy weapons su prerijetki (dosad sam u cijeloj igri naisao na 3 energy weapona - od ta 3, 2 imaju preslab damage i beskorisni su u borbi) i ne vidim zasto bi itko igra s navedenima (isto vrijedi i za flamethrower...) i ulagao pointove u to

ono, svaka im cast na igri ali fallout 1 i 2 su i dalje kraljevi sto se tice humora, igrivosti, itema, lokacija, NPCova, price, combata i svega ostalog

-->

igrica ima samo 20 sidequestova (ne racunam one male bijedne, tipa: nagovori sve -njih 4, i svi se nalaze u krugu od 10m... - stanovnike daves republic da glasuju na izborima ili "spasi" - u prijevodi reci joj da podje s tobom i ostavi lika - kurvu od jednog lika i odvedi je do rivet citya..)

nadam se da je main quest poduzi (bar 30h), inace cu biti razocaran

ne vidim zasto bih nastavio igrati igru kad ju jednom prijedjem - malo sidequestova i osrednji main quest, a izmedju toga puno napucavanja sa bijednim protivnicima (jos niti jednom nisam umro u borbi, a uopce ne nosim power armor ili ista slicne tezine..)

nadam se da ce mod zajednica to popraviti

oblivion je bio majka sto se tice questova
tamo si nadjes neki faction i treba ti bar 20h da prodjes sve questove vezane uz taj faction - da ne spominjemo koliko su bili zakon ti questovi (tipa joinas thieves faction i napredujes od bijednika do vodje factiona i najpoznatijeg lopova u igri..)

fallout je fora za prvo igranje, ali kasnije gubi car
90% mjesta u igri se svodi na sela sa bijednim questovima i mozda 3-4 NPCa tako da se nema bog zna sta radit vise

isto tako primjetio sam da je veliki naglasak na konvecionalnim oruzjima
energy weapons su prerijetki (dosad sam u cijeloj igri naisao na 3 energy weapona - od ta 3, 2 imaju preslab damage i beskorisni su u borbi) i ne vidim zasto bi itko igra s navedenima (isto vrijedi i za flamethrower...) i ulagao pointove u to

ono, svaka im cast na igri ali fallout 1 i 2 su i dalje kraljevi sto se tice humora, igrivosti, itema, lokacija, NPCova, price, combata i svega ostalog

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.11.2008. u 00:46.
Staro 06.11.2008., 23:15   #387
R2D2x2
Banned

i molim modove da ne stavljaju spoiler tagove na moje postove

sve sto sam dosad rekao ne otkriva nista znacajno u igri (svi primjeri se odnose na beznacajne side questove koji se zavrse u roku od 5min)
Staro 07.11.2008., 00:40   #388
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Dobro kaj si ti zabrijao ? Briši to ili stavljaj u spoiler tagove. Ne želim ni pogledati onaj post.
Staro 07.11.2008., 01:07   #389
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Dobro kaj si ti zabrijao ? Briši to ili stavljaj u spoiler tagove. Ne želim ni pogledati onaj post.
a kaj si ti zabrijao?

aha, vjerujem onda da onda nisi pogledao niti jedan trailer za fallout 3? 2 dana nakon sto su rekli da rade na fallout 3 su prikazali megaton i objasnili quest u kojem ga mozes raznijeti ili deaktivirati atomsku bombu usred grada

na gametrailers.com su prije izlaska igre objavili hrpetinu developer videa sa rijesenjima questova
skoro svaki preview igre je spomenuo vise nego sto sam ja napisao u svojim postovima

ako si ti to sve izbjegavao i nisi nista od toga procitao i oslanjao si se na to da ce igra biti uspjeh bez da ista znas o njoj - svaka ti cast

nisam otkrio NISTA vezano uz glavni quest
od side questova nisam uopce ulazio u detalje (gdje, tko, sta, kada), samo sam spomenio 2 sidequesta koji su toliko nevazni da se ne isplate niti raditi

iznosio sam vlastito misljenje u svojim postovima i to je to

jedan poster me pitao kako dolazim do novaca u igri i ti savjeti su stavljeni pod spoiler?

samo sam mu objasnio mehaniku igre, ne kako da predje igru..

dajte molim vas..
Staro 07.11.2008., 08:59   #390
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

a cemu visoki tlakovi?

koga kaj zanima, nek te pita na pm, ti mojne javno nis pricat jer nebus dobro prosel zbog previse alergicara tu na forumu koji dobe osip cim otvore oci i to ti je to...recept protiv expert glavobolje
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno