|
![]() |
#452 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
SVE mliječne čokolade su smeće. Sve. Razlikuju se u okusima, ali su sve smeće za organizam. Ovo što mamutarka piše, to je čokolada prava, samo tko je može jest ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#455 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije govno nego se cuko posro ![]()
![]() |
#458 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
smanji si želudac. ali ne ko žak hudek, nego prirodno kad se trpate i trpate normalno da ti se proširi želudac i crijeva usput, naviknu na ''prežderavanje'' natjeraj se unosit MALO i češće, ali MALO, i vidit ćeš za mjesec - dva nećeš moć pojest cijelu pizzu
![]() |
#460 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Kako kome. Ja sam sa 136kg u trećem mjesecu 2017. krenuo jest manje, dakle SVE ali manje, plus se više kretat, isključivo hodanje jer sam za ostalo prelijeno krme. 31.12.2017. vaga je pokazala 98kg. Par dana prije toga se uselio sa zaručnicom u stan, pa se više nismo viđali na neutralnom terenu nego smo bili doma, pa se nismo jako kretali, plus ona kuha da mi restorani ne trebaju, i evo me kroz dvije godine opet na 130. Sad je vrijeme za opet spustit, brže ili polakše, jer ako ne fasovat ću kad mi dijete prohoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#464 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Sve to stoji, svatko jedne neku vrstu smeća i ima svoje poroke, pitanje je samo u kojoj količini. Volim slatko općenito, ali sve u relativnim granicama.
![]() |
![]() |
#467 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Poslali nas na sistematcki u firmi, povišeni urati ![]()
![]() |
![]() |
#468 |
Antimićanin
|
Uf to pazi. Ako to ne smanjiš, evo ti gihta. Moj kolega 45 godina, do lani "kaj klinac, ko bu meni kaj rekal...". Gemišt i odojac svaki drugi dan, kobase, špek, šunke, piva... Ok, radi ko konj i nije masan, životinja je. I eto giht sad svako malo. Hoda po firmi, kako napravi korak tak veli joj. I sad je prvo put u životu počeo pit jogurte i bioaktive... malo prekasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
2m, cca. 130kg, otkrio pred par godina teretanu i navuko se skroz na to i eto me sada, tenk. ![]() sad idem opet u deficit da otopim još to malo sala kaj je ostalo.. Brko ajd samnom premještat gvožđe malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
E nažalost to mi ima brat i to u tridesetima. Prije genetika, stres,, visok tlak, manjak kretanja nego prežderavanje. Nije jeo ništa više slano od mene, a ni masno. 192cm i 100+kg od osnovne, inače se mota oko 120kg, istina ima dosta mišićne, ali i viška.
![]() |
#473 |
Guest
|
izbaciti kruh, jesti sve umjereno. ko može više puta dnevno manje porcije. ali manje bitno. bitno jesti koliko tijelo treba energije, kalorija. ostalo je višak. večera ili kasni ručak ne kasnije od 18-19h. nije zabranjeno kasno grickanje sa cugom u društvu. ali ne svaki dan. ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
čak i ne mora tjelovježba, mrsavit ces u deficitu svejedno, medjutim bolje ubacit anaerobni trening dok si u deficitu da nebi i mišići atrofirali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Antimićanin
|
Ma đođo efekt se javlja najviše kod ekipe koja recimo kaže "e saću u korizmi lagano, samo jogurt-jabuka-ribice-sirići-voda". A onda nakon mjesec-dva takvog idiotluka krenu opet trpat u sebe ko da nema sutra. Pa onda se dogodi onaj naslov iz Mile(ta): "Do Usrksa izgubio 17 kila. Od Uskrsa do ljeta pronašao 24." |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Pa dajte, čitajte malo ![]() Kalorijski deficit, bez obzira kada je, je kalorijski deficit. Ove gluposti iza 18h, izbaciti kruh itd., su jednostavno netočna informacija. Šnita kruha ima točan broj kalorija. Ako ti se kaloriski unos uklapa u tvoj kalorijski deficit, ti možeš jesti i pol kruha kroz dan, ako su u deficitu, ideš dolje, nema jednostavnije. Jedino što je pametno, zadnji obrok (bilo tu u 20h ili 23h), neki sporo razgradivi protein (kazein), da ti tijelo radi cijelu noć (pošto je noć post od 8h). Tipa posni sir. Prije toga, možeš jesti što želiš. Idealno je nakon treninga (meni je trening oko od 18-19:30), pojesti neki post workout meal. Ja većinom oko 50g riže i 150g piletine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Banned
Datum registracije: May 2019
|
Citiraj:
Zato ces svugdje vidjeti da se preporuca postepeno skidanje kg tj postepeno spustanje deficita, u brojkama bi to bilo ~1% tjelesne mase tjedno, ovisno o tezini u pocetku to moze slobodno biti i malo vise. Za odrzavanje kilaze nije potrebna sad ne znam kakva disciplina sve dok je prisutna barem nekakva tjelesna aktivnost, a posto poslije iste endorfin cuda radi zivot sa dnevnom dozom aktivnosti i nije tako los ![]() edit: Bravo Mommistake |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Antimićanin
|
Tebe smo Mommistake čekali, gdje si tako dugo? Baš je to sve istina. Ne jest poslije 18h, kruh nikako. Ali ako već morate jest kruh, režite ga na tanje šnite. Takođet radite manju rupicu na vrećici od majoneze. I pijte puno vode. Može i čaj sa puno limuna i meda. Jabuka-jogurt idealna prehrana. Ako bubrezi otkažu nema frke, obnovit će se. I češljajte svog jednoroga samo u desnu stranu. I za kraj, klonite se propuha jer je on tihi ubojica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|