|
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da je bilo ponestalo tableta oko tog datuma pa se čeka da dođe nova pošiljka. Uskoro če opet biti za novi adsl tablet, ali Huawei meda pad 7 lite wifi, nezna se toćan model još. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
T-com je počeo dijeliti VDSL2 modeme,izvještava stanoviti korisnik newsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobila kuma kao novi korisnik nekidan isti takav ADB kakvog pokazuju na newsima. Otišo sam samo pogledat nabrzinu, nisam puno čačkao po njemu. Ogroman modem, al kod nje je obični dls od 4 mbit-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Kolko vidim to bi trebalo biti ovo? http://www.adbglobal.com/broadband/v...2n-family.html Ako je to to, posto fali V u imenu, onda je samo ADSL2+, kao sto pise u More Details tabu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Lažna uzbuna. Ajde barem ima dvije antene pa vlasnici wireless kartica sa dvije antene budu uživali u blagodatima MIMO tehnologije. A ni QOS nije za odbacit. Uglavnom, naspram Thompsona, ovo je pravi M-16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
|
Ima onaj drugi ruter koji su djelili, neznam ako ga i dalje djele thomson TG789ivn v3, on ima podršku za vdsl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da li je netko možda nosio onaj alcatel t10 tablet na reklamaciju ? zanima me koja je procedura za reklamaciju ako je tablet kupljen recimo preko foruma ? Da li mora onaj od kog je kupljen nositi ili može osoba koja ga je kupila ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
koliko mi je poznato račun za telefon na kojem je taj tablet naplačen, pa makar bio i za 1 kn, ti vrijedi kao garancija. ne znam da li će ti priznati išta ako nemaš taj račun.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ovo je odgovor Tkume na moj upit oko garancije za tablet: "potvrđujemo kako je navedena informacija, dobivena od strane agenta tehničke podrške, točna te račun na kojem će biti naplaćen tablet uređaj možete smatrati garancijom u slučaju kvara uređaja." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
A da li zna netko, mora li to osoba koja je kupila tablet nositi, ili mogu ja samo kolegi dati račun ili mi mora on dati tablet pa da ja nosim ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam slao one fotoaparate koje je t-com davao za produljenje prije par godina. Normalno sam kontaktirao servis dao im serijski kod, granciju i datum produljenja ugovora i ostvario reklamaciju. Nitko nije pitao ime niti išta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
jel netko ima problem sa sporom vezom van hrv u zadnjih 5 dana ? meni sve trokira stranice se otvaraju na max 20k/s no vecinom sa 5 download nejde preko 200 gasenje/paljenje rutera nepomaze
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
uz produljenje maxadsla se sad dobi tab, ali je potrebno i neki iptv potpisati, kaj je to tocnije i koliko se to placa naknadno uz adsl*
![]() |
#2602 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo, sve su ti rekli, biće kroz dva tjedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ima itko problema sa tcom vezom u zadnje vrijeme? Naime meni su problemi počeli prije nekih 2mj. Veza je pucala 5-10 puta dnevno, čovjek je došao pogledao i zakljucio da je linija vrhunska... istestirao router i sve ok. Zatim je zamjenio router nekim novijim koji je pak bio pokvaren (jer je veza pucala svakih 30 sekunda točno, a i kad sam ga vratio i njima nije radio) pa je vratio stari. Sve je bilo ok par dana i onda opet počeli problemi. Svaki put kad bi se router resetirao došla mi je poruka o prelasku na digitalnu liniju... nešto novo, nekakav IMS pojma nemam. Zvao sam tehničku podršku valjda 20 puta i svaki put se ponavljam i već mi je glupo... zatim sam se opet čuo sa likom iz tehničke podrške i dogovorilo smo da nas ne stavlja na tu digitalnu liniju jer to u centralni nije još složeno i kaj ja znam, a centrala šalje nekakve profile... ni sam neznam o čemu on priča. Veza i dalje puca svako malo... neznam više šta da radim, a neda mi ih se zvat jer svaki put pričam s nekim novim i ponavljam, a oni tam u službi za korisnike nemaju pojma. Evo router je prije 10min kvrcnuo i resetirao se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ekipa, jel postoji mogucnost da se na produljenje flat paketa dobije nes od nagrada? sutra mi istice pa neznam dal stavit flat pod ugovor pa da mi bude jeftiniji 20kn mjesecno il cekat nes od nagrada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Brod sa tabletima (Samsung) stiže 18.3. ![]() A s njime valda i moja dva komada
![]() |
#2609 |
Premium
|
Od danas za produljenje UO na adsl je mobitel LG Optimus L3 II. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Ako kog zanima sad je pocelo sa montiranjem novih rutera, zadnji je bio tg782, sad su pustili adb pirelli Ovaj sa slike nije isti po lampicama samo, idu malo drugacije al to je to u biti. Dosta je velik, od iza su malo glupavo napravili plastiku jer se ne moze stavit mali razdjelnik na phone1 npr jer smeta plastika. Nije me se bas dojmio ni prijavljivanjem u acs ali vidjet cemo sta kaze vrijeme,to su samo prvi dojmovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|