|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
The 9GHz Rendiathon
Već tjedan dana gledam ovo i divim se tipu i na ideji i na trudu. Nisam znao da li bi stavio na audio/video ili na modding, možda je ipak bolje tu. http://www.bit-tech.net/article/141 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
lol
ludo! da je barem napisao kako je podesio cluster ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Re: lol
Citiraj:
![]() http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=71534 Na ovo si mislio? Q:is there any way you can put all those processors together to run 1 opersating system? i mean combining them all into 1 so u have 9ghz there to play games and whatnot?? if so that would be well worth it A:You could cluster them using Linux. Eg. ClusterKnoppix is a readymade solution. Or you could compile your own gentoo kernel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa općenito sam mislio, još se nisam imao prilike susresti sa clusteringom face-to-face, tako da mi je idejno interesantno ![]() no, eto našao sam odgovor na njihovim forumima. 3dMax ima client/server setup, tako da to sve fino radi i pod Windowsima, bez standardnog clusteringa. Ovo je stvarno interesantan projekt, nema šta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Ma dobili bi se fini rezultati i sa dvije dualke ![]() Naprimjer jeftino se da složiti dualka sa AMD procovima, manje mjesta bi zauzelo a o napajanjima da ne pričam. I to sve za malu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Lijepo složeno, ali mislim kad bi Cat i ekipa bacili svoje dualke u cluster da bi isto fino radilo ![]() A mogli bi i na nekom LAN složit isto neš tako... Ja dok sam isto malo radio u Bryce-u 5, isto mi je bio problem renderiranja... Rješenje? Bryce isto ima client prog tako da je 10 p4 1.7 iz škole bilo fino iskorišteno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... hm ... uskoro bi se trebana pojaviti veća količina starih ABIT BP6 u mojoj garaži ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|