|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Za ljubitelje PRIME-a
Evo kako će ljudi sa HT procesorom zaokupit svih 100% Napravite 2 shortcuta na p3ime95.exe i pod Properties->Target nakon navodnika na prvi shortcut dodati -A0, a na drugi -A1 i pokrenuti ih. To je to Meni ga vrti več pol ure i temp mi je stupanj i pol viša nego obično. Sad je 52C
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad sam ga prekinuo jer idem u krpe. Temp se nije pomakla od 52 Prime se vrtio na 100% proca 2 sata i 41 min Smijem primjetit da mi je komp stabilan ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni se vrtio 48sati! Tad mi je dopizdio i zgasio sam ga!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Iako neam HT, stvar mi se sviđa ![]() Ja svoj već par dana vrtim na različitim FSB-ima i voltažama da vidim kolko mogu spustiti voltažu a da radi stabilno, svaki test oko 6 - 8 sati. P.S. Je li itko kad UNDERclockao proc. Ja sam svog sa 1600 na 990 i voltaža 1.2V. Stvar ladna ko kamen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo 1010Mhz, FSB 66(nekako mi je to poznato od prije ![]() Lako vam sa AMD-om kad možete mijenjati množitelj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
What's inside???
|
moj je underclockan, al ne fore radi vec zbog glupog matsonica! fsb mi je mjesto 800 na 400 mhz i imam p4 2,4c na 1,2 GHz! da na glupoj ploci mogu i undervoltat bilo bi zakon, ovak mi temp ne prelazi 33° C ![]() a evo i slike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Ja svog nemrem underclockat, al bi volio da mogu. |
|
![]() |
![]() |