|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bio sam u nedjelju na motocrossu (nelegalnom), šator, stolovi, klupice, roštilj, pijača itd. Sve već ozbiljniji ljudi (direktori firmi). Pa kad medvjed od 140 kila padne sa Husqvarne od 650 ccm, to trebate vidjet. Šteta što nisam snimio. Lako je voziti motor po ravnici i asfaltu, al' za ovo moraš biti lud.
![]() |
#62 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
@ Sam : Nisu problem budale koje voze aute, nego su problem BUDALE, vozili oni aute, motore, traktore, bicikle ili što već ne. Još mogu razumjeti da se nekom dogodi trenutak nepažnje, ali ne mogu razumjeti ljude koji namjerno idu izazivati sranja da bi nešto dokazali na cesti ili koji voze bez imalo odgovornosti i zdravog razuma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() To je fina mašina... : nuts : Edit: Sorry, nije ![]() Al su ful slični, bar iz ovog kuta... Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 21.07.2005. u 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
|
Ni motoristi nisu sveci...
To je tvrdnja koju sam vidio večeras u 22:10 sati kad sam išao s posla. Dolazim Ilicom iz pravca Črnomerca prema Kustošiji i stajem na križanju sa Kustošijanskom na crveno. Treći sam u koloni. Dolazi tip sa mrcinom od motora, zaobilazi me preko pune dvije linije odlazi u desno i provlači se između još dva auta da bude prvi na semaforu. Lagano gmiže gleda lijevo i desno i na čisto crveno prolazi kroz križanje iako još prolaze auti i to tak da se propne na zadnji kotač. Nekon 50 metara ponovno staje na crveno na križanju Ilica-Sokolska-Vatrogasna provlači se između auta i opet prolazi na crveno. Šta reč........ ![]()
![]() |
#69 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
@ IceFisherman: Ludilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
Troši od 6 do 8 dcl ovisno o vozaču i terenu. Način paljenja: 1 Okrenuti čok 2 Par puta stisnuti pumpicu za gorivo 3 Dva puta potegneš kurblu 4 Nakon drugog puta čuješ lagani brrr 5 Vratiš čok 6 Treći put potegneš kurblu i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Tak pali na -20 i +30. Pohvale Šveđanima, a naročito Šveđankama. Ista je stvar i sa motornom pilom Tomos-Husqvarna stara 20 godina. Staro ulje je dobro i za mješavinu kao i zamjena za Lancol ulje. ![]()
![]() |
#74 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
bah .. zastarjela tehnologija ... moja se pali na karticu ! ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kao zamjena za lancol pali al mjesavinu? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jebiga malo kasno palim a ne zovem se HONDA, cudno je to ![]() Evo bas je kolega uzeo prije cca 2 tjedna takodjer Hondu CBR1000 ali ne Repsol repliku, probao sam mali djiric i nemrem naci nikakvu manu. Jednostavno strasan motor. Puno sretnih kilometara zelim :burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Sad je izašla i 910ccm verzija
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Za nekog koji je tražio link za cpu throttling: Nemam više link ![]() Odo se ja đirivat sa repsolkom uz more... ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
Dodge Viper |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
od LemilicE
|
Ma glumac... Šta ćeš...
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
nije moj, dosao je na ugradnju alarma. Makar me auti ne zanimaju moram priznat da je to opaki stroj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
od LemilicE
|
Skinite ovaj film (28MB): http://www.einefetza.com/kjsp/stf_lost/lost.wmv Tu je onaj stuntman od prije spominjan. Marco Lurzerm ima kravlje krzno na motoru. Lud je ko šiba... A bome i pije. Napili smo se pošteno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Moderator
|
Citiraj:
Prvo auto je preuočljiv, a drugo preveč troši. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|