|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pomoć oko kupnje Divx-DVD playera
Ako mi mozete pomoci za koji player da se odlucim. Planiram kupit jedann od ovih: 1. Samsung DVD-P171 2. Sony DVP-NS36 3. Hyundai DVX-790SU 4. Isto neki Hyundai slican ovome gore (samo skuplji) Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Zasto ne Pioneer? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao što agm kaže, zanemari pioneer ako gledaš divxe. Inače je dobar. Fleks ima onog jeftinijeg philipsa pa ga PM-aj kak je zadovoljan. Oba philipsa imaju usb utor što je po meni super stvar. Da će ovaj skuplji philips bit lošiji od pioneera 600, živo sumnjam. IMHO, naravno.
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Oba navedena Philips playera temeljena su na MediaTek 1389xx čipsetu što znači da postoji sva sila moderskih alata i velika moderska zajednica koja za prodavanije modele s MTK čipsetima redovito izbacuje nove verzije firmware-a i na taj način nadogradnjom firmware-a dobiješ skoro savršen player (mislim, ništa nije savršeno, ali...). Pioneer DV-600 također je baziran na MTK čipsetu. Greške nema ni s jednim od navedenih modela, a sve ostalo su nijanse i osobne preferencije (dizajn, cijena, manje razlike u specifikacijama...). p.s. Zaboravih napomenuti - velika većina ovih poboljšanja odnose se na DivX podršku, prije svega na bolje titlove i file browser, jer s DVD-ima manje-više svaki player radi sasvim OK od starta.
![]() |
#10 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
quadro 933 možda će ljudi popljuvati, jer zna taj model biti zajeban kod nekih, ali meni radi bez problema i prezadovoljan sam. baš sam na njega ciljao zbog divx/xvida i još nisam naletio na dvd ili film / seriju koju nije htio učitati savjet: bježi od hyundaia. imao sam jedan modal JEDAN dan i vratio ga i zamijenio za ovaj quadro. titlovi loši, kvaliteta kao da će puknuti ako stavim ruku na nj, jednostavno loša izvedba je bila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
da slažem se još je najpovoljniji quadro 933 imam ga osobno već godinu dana koštao je nekih 350kn i radi dan danas besprijekorno nisam jos nikakav novi firmware ubacio, i što je najvažnije od svega po meni jest to što ima HR meni i veoma je jednostavan za korištenje za starije ljude i omaldinu koji se nekuže u te elektroničke naprave i šetanje po meniju ![]() dok za taj hyundai nekako mi čudno miriše nemam povjerenja u tetakve njima sličnima koje su lijeve marke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Znači, oba modela imaju upscaling video sadržaja ( povećavanje rezolucije SD materijala na HD rezoluciju, naravno, nije ni približno kao pravi HD, ali poboljšava solidno sliku). 5960 ima mogućnost upscalinga na rezolucije 720p i 1080i, a 5980 i na 1080p. To je mislim, jedina razlika u modelima, s time da 5960 ima nešto bolju podršku (firmware i dodaci). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|