![]() |
Pomoć oko kupnje Divx-DVD playera
Ako mi mozete pomoci za koji player da se odlucim. Planiram kupit jedann od ovih:
1. Samsung DVD-P171 2. Sony DVP-NS36 3. Hyundai DVX-790SU 4. Isto neki Hyundai slican ovome gore (samo skuplji) Hvala :D |
Zasto ne Pioneer?
|
ma i pioneer je dobar samo trazim neki sa audio L i R izlazima ili jos bolje 5.1 izlazima do 400-500 kn
|
|
kakv je ovaj 2. u usporedbi sa pioneer dv-600 (osim što je skoro duplo jeftiniji..) tj. u čemu je lošiji?
|
Ako je bitan divx, Pioneer i nije baš najbolji.
Jedan od ovih Philipsa koje je spomenuo fanatik bi bio odličan izbor. |
Kao što agm kaže, zanemari pioneer ako gledaš divxe. Inače je dobar. Fleks ima onog jeftinijeg philipsa pa ga PM-aj kak je zadovoljan. Oba philipsa imaju usb utor što je po meni super stvar. Da će ovaj skuplji philips bit lošiji od pioneera 600, živo sumnjam. IMHO, naravno.
|
a kakav je ovaj jači Philips, DVP 5980, koliko vidim u opisu vemila sve isto (osim dizajna)..
|
Oba navedena Philips playera temeljena su na MediaTek 1389xx čipsetu što znači da postoji sva sila moderskih alata i velika moderska zajednica koja za prodavanije modele s MTK čipsetima redovito izbacuje nove verzije firmware-a i na taj način nadogradnjom firmware-a dobiješ skoro savršen player (mislim, ništa nije savršeno, ali...). Pioneer DV-600 također je baziran na MTK čipsetu. Greške nema ni s jednim od navedenih modela, a sve ostalo su nijanse i osobne preferencije (dizajn, cijena, manje razlike u specifikacijama...).
p.s. Zaboravih napomenuti - velika većina ovih poboljšanja odnose se na DivX podršku, prije svega na bolje titlove i file browser, jer s DVD-ima manje-više svaki player radi sasvim OK od starta. |
quadro 933
možda će ljudi popljuvati, jer zna taj model biti zajeban kod nekih, ali meni radi bez problema i prezadovoljan sam. baš sam na njega ciljao zbog divx/xvida i još nisam naletio na dvd ili film / seriju koju nije htio učitati savjet: bježi od hyundaia. imao sam jedan modal JEDAN dan i vratio ga i zamijenio za ovaj quadro. titlovi loši, kvaliteta kao da će puknuti ako stavim ruku na nj, jednostavno loša izvedba je bila |
Citiraj:
|
Citiraj:
da slažem se još je najpovoljniji quadro 933 imam ga osobno već godinu dana koštao je nekih 350kn i radi dan danas besprijekorno nisam jos nikakav novi firmware ubacio, i što je najvažnije od svega po meni jest to što ima HR meni i veoma je jednostavan za korištenje za starije ljude i omaldinu koji se nekuže u te elektroničke naprave i šetanje po meniju :D dok za taj hyundai nekako mi čudno miriše nemam povjerenja u tetakve njima sličnima koje su lijeve marke :D |
Citiraj:
daj pojasni malo koji model može što, nelogično mi je ovo što si napisao.. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |