|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Izgubljeno 40gb podataka...kako recover napravit?
Pozdrav, cijeli dan komp je radio malo usporeno i navecer je izgasen.Ujutro kad sam ga upalio izbacio je da ima neki error pri bootanju.Pokuso sam reinstalirat windows xp ali ispalo je da je 40gb od 40gb free.Izvadio sam hard i stavio ga u externu ladicu da vidim otud jel mogu pristupit fileovima ali nista.Kaze da hard disk nije formatiran,hocu ili necu formatirati... Jeli itko zna sto mu se moglo dogodit i kako bi to mogao spasit?? ![]() Konfa je Intel Celeron 2.4 2x256ddr wd400 ma da vam to nece trebat eto cisto.. ![]() edit: e da ntfs je file system |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa da nije slučajno ušao neki zloćo s interneta pa ti sve obrisa. Ako je tako mislim da ti nema spasa ali pričekaj iskusnije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Program Get Data Back bi ti trebao pomoć. Iako se u My Computeru hard ne vidi, program ga prepoznaje i možeš skinut podatke s njega.
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
isti slučaj sam imao danas sa jednim starim kompom, jedna particija je nestala, odnosno, vidi se pod my computer, no windoze mi izbace da particija nije formatirana, bla bla.. i ništa, ošli podaci bye bye, a sad je i počeo jako zujati hard... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
R-Studio, EasyRecovery pro od windows rjesenja... No ako je neka "hardcore" situacija tu jedino pomaze Spinrite koji radi iz dos-a. Sve ima po torrentima.
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|