![]() |
Izgubljeno 40gb podataka...kako recover napravit?
Pozdrav,
cijeli dan komp je radio malo usporeno i navecer je izgasen.Ujutro kad sam ga upalio izbacio je da ima neki error pri bootanju.Pokuso sam reinstalirat windows xp ali ispalo je da je 40gb od 40gb free.Izvadio sam hard i stavio ga u externu ladicu da vidim otud jel mogu pristupit fileovima ali nista.Kaze da hard disk nije formatiran,hocu ili necu formatirati... Jeli itko zna sto mu se moglo dogodit i kako bi to mogao spasit?? :chears: Konfa je Intel Celeron 2.4 2x256ddr wd400 ma da vam to nece trebat eto cisto.. :respekt: edit: e da ntfs je file system |
Pa da nije slučajno ušao neki zloćo s interneta pa ti sve obrisa. Ako je tako mislim da ti nema spasa ali pričekaj iskusnije
|
Citiraj:
|
Program Get Data Back bi ti trebao pomoć. Iako se u My Computeru hard ne vidi, program ga prepoznaje i možeš skinut podatke s njega.
|
isti slučaj sam imao danas sa jednim starim kompom, jedna particija je nestala, odnosno, vidi se pod my computer, no windoze mi izbace da particija nije formatirana, bla bla..
i ništa, ošli podaci bye bye, a sad je i počeo jako zujati hard... :( |
R-Studio, EasyRecovery pro od windows rjesenja... No ako je neka "hardcore" situacija tu jedino pomaze Spinrite koji radi iz dos-a. Sve ima po torrentima.
|
thanx
ovaj easyrecovery pro je dobar :respekt: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:15. |