|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Error "Application Data"?
Prilikom otvaranja par određenih fajlova (radi se o .avi fajlovima) Windows Explorer mi izbacuje slijedeće: ![]() i kad kliknem na OK opet se isto pojavi, moram onda zatvoriti prozor Windows Explorera te opet na OK i onda se makne ![]() Radi se o Windows XP SP2 te .avi fajlu Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I to ti se događa kada otvaraš sa VLC playerom neke fajlove. I ja imam isti problem a nisam se stigao malo posvetiti. U mom slučaju je instaliran VLC+FFDSHOW probao sam unisntal obije "aplikacije" te ponovni instal..naravno nije pomoglo. Lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
malo sam se krivo gore izrazil, ja doduše niti ne otvorim datoteku (konkretno .avi fajl) nego samo otvorim folder u kojem se da daoteka nalazi i hopla - evo već errora (iako film mogu normalno pokrenuti i gledati) ali taj error živcira... p.s. koristim MPC + FFDShow ![]() EDIT: sad se ovo počelo pojavljivati sve češće... ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 13.02.2008. u 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
|
itko? ovo iritira strašno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pokušaj sa ovim: Disable Windows XP AVI Preview HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} Windows XP examines AVI files for its properties for a preview of it when exploring files. This can take a long time depending on how big the media is and how many you have. By placing a minus sign in front long string of alpha-numeric key, like so: -{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}, you can disable this yet still double-click and view media files normally. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
probao i ne šljaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi si thumbnails view...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|