![]() |
Error "Application Data"?
Prilikom otvaranja par određenih fajlova (radi se o .avi fajlovima) Windows Explorer mi izbacuje slijedeće:
http://www.max-save.org/thumbs/239407SNAG-0000.jpg i kad kliknem na OK opet se isto pojavi, moram onda zatvoriti prozor Windows Explorera te opet na OK i onda se makne :stoopid: zna li netko što je ovdje u pitanju i ima li načina da se to makne/zaobiđe, umjesto brisanja određene datoteke/fajla? Radi se o Windows XP SP2 te .avi fajlu Hvala :beer: |
I to ti se događa kada otvaraš sa VLC playerom neke fajlove. I ja imam isti problem a nisam se stigao malo posvetiti.
U mom slučaju je instaliran VLC+FFDSHOW probao sam unisntal obije "aplikacije" te ponovni instal..naravno nije pomoglo. Lp |
malo sam se krivo gore izrazil, ja doduše niti ne otvorim datoteku (konkretno .avi fajl) nego samo otvorim folder u kojem se da daoteka nalazi i hopla - evo već errora (iako film mogu normalno pokrenuti i gledati) ali taj error živcira...
p.s. koristim MPC + FFDShow ;) EDIT: sad se ovo počelo pojavljivati sve češće... :stoopid: zna li tko o čemu se ovdje radi? |
itko? ovo iritira strašno :( ne kužim uopće što se dogodilo, i sad se pojavljuje na sve više .avi fajlova...zna li itko kako ovo riješiti?
|
Pokušaj sa ovim:
Disable Windows XP AVI Preview HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} Windows XP examines AVI files for its properties for a preview of it when exploring files. This can take a long time depending on how big the media is and how many you have. By placing a minus sign in front long string of alpha-numeric key, like so: -{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}, you can disable this yet still double-click and view media files normally. |
probao i ne šljaka :( ali da, mislim da je tu problem - u tom previewu .AVI fajlova - ali kako da to disejblam ako ovako nejde?
|
Isključi si thumbnails view...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |