|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem sa Windows Explorerom
Poštovanje uvaženo društvo. Nadam se da sam stavio post u dobru rubriku, jer stvarno više neznam što napraviti... Problem je u tome što mi je Windows Explorer zamijenio klasičnu žutu mapu (ikonu), za IE (internet explorerovu) ikonu, ali samo kada podižem sa DVD medija, u ostalim medijima dobro radi, samo mi zamijeni sa optičkog uređaja.... Evo slike: http://img444.imageshack.us/my.php?i...xplorerya1.jpg Imam i alat (TweakUI) te sa njime napravim Repair->Rebild icons, sve mi odradi kako treba,dakle vrati ikone na izvorno, ali nakon odlogiranja ili restarta opet isto, ljudi pomagajte..... Hvala što uopče čitate moj post..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Deesni klik na Mapu(ikonu) >properties>customize tab >change icon> i tu odabereš folderovu ikonu.................
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Da se radi o klasičnom folderu ili USB-u ili Flopy-u, ne bih stavljao ovakav post na tako ozbiljan sajt... Kako mijenjati ikone na DVD-rom sučelju (mapi), tu se ne radi o običnom desnom kliku-nismo mala djeca, (mislim da je nešto u pitanju sa registrom samo neznam gdje i što tražiti) Dakle please..... Pozz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi gledao u Start>Control Panel>Folder options>tab "File Types" i tamo promjenit tu ikonu od foldera mozda tu stoj od IE umjesto klasicna od mape/foldera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|