![]() |
Problem sa Windows Explorerom
Poštovanje uvaženo društvo.
Nadam se da sam stavio post u dobru rubriku, jer stvarno više neznam što napraviti... Problem je u tome što mi je Windows Explorer zamijenio klasičnu žutu mapu (ikonu), za IE (internet explorerovu) ikonu, ali samo kada podižem sa DVD medija, u ostalim medijima dobro radi, samo mi zamijeni sa optičkog uređaja.... Evo slike: http://img444.imageshack.us/my.php?i...xplorerya1.jpg Imam i alat (TweakUI) te sa njime napravim Repair->Rebild icons, sve mi odradi kako treba,dakle vrati ikone na izvorno, ali nakon odlogiranja ili restarta opet isto, ljudi pomagajte..... Hvala što uopče čitate moj post..... :( |
Deesni klik na Mapu(ikonu) >properties>customize tab >change icon> i tu odabereš folderovu ikonu.................
|
Citiraj:
Da se radi o klasičnom folderu ili USB-u ili Flopy-u, ne bih stavljao ovakav post na tako ozbiljan sajt... Kako mijenjati ikone na DVD-rom sučelju (mapi), tu se ne radi o običnom desnom kliku-nismo mala djeca, (mislim da je nešto u pitanju sa registrom samo neznam gdje i što tražiti) Dakle please..... Pozz.. |
Jesi gledao u Start>Control Panel>Folder options>tab "File Types" i tamo promjenit tu ikonu od foldera mozda tu stoj od IE umjesto klasicna od mape/foldera...
|
Citiraj:
da ja ne dobim po nosu od drugih "ljudi" :D Da li si primjetio da se to počelo pojavljivati nakon instalacije IE7??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:14. |