|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Fable - slične igre
Evo otvaram ovaj thread zbog pronalađenja ekvivalentne igre. Odigrao sam Fable : The Lost Cahpters nekoliko puta na razne načine. Sada sam u potrazi za jednom igrom koja je dobara kako Fable. Naravno ja sam jedan od onih koji vole "realnije" igre. Sigurno će se neki pitati zašto Fable onda! Evo nekoliko prednosti i nedostataka Fablea: Prednost:
Sada pucajte prjedloge, a ja ću eventualno odgovorit ako sam probao ili nisam! ![]() EDIT: Zamolio bi MOD da preimenuje naslov u " Fable - slične igre" jer sam falio prije nego što sam počeo! (Rješeno!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Avencast - Rise of The Mage Nije bas realna -> ogromni pauci, kosturi i tak. Malo sam je igrao i cini mi se OK igra, svakak za isprobat. Kaj se tice zahtjeva na lapu je sa visokim detaljima igram poprilicno ok, tu i tamo usporenje zbog nagomilane mase na screenu. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
da fable je dobra igra...evo jedan naslov "Witcher" -igra je skroz ok..pa mogu cak rec i odlicna (al nisam ja taj da je sudim) -imas magije(sam radis napitke,bombe,i sl) -ima i elemente komedije(al u granicama) ![]() -a prica je odlicna..barem do dijela do kojeg sam ja doso..(jos je igram) -uglavnom akcijski rpg koji bi po meni morao svako odigrat jer ima malo takih igara... -jedino sto mi se nesvidja je loading svaki put kad udjes u neku prostoriju..al sve drugo ok.. - et to ti je moj prijedlog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
E sada ako hoćeš dio teksta može ga jednostavno kopirat i udarit tag "["quote]tekst[/quote"]" i to je to, ako te još nešto zanima javi! (bez navodnika!) Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 05.05.2008. u 17:43. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e da btw..kak citiras sam dio teksta..?? ![]() a ovu igru sto je panzer izdvojio nisam igro al cuo sam za nju. Zadnje izmijenjeno od: MinimalSB. 05.05.2008. u 17:38. Razlog: a ovu igru sto panzer navodi nisam igro al cuo sam za nju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
eee stari hvala na ovome ![]() nisam nikad cuo za ovu igru, pogledam na gamespotu, 7.5 ocjena... solidno pogledam ovaj gameplay na youtube odma me zaintrigirala http://www.youtube.com/watch?v=R5ArmxqNlC4 definitivno cu ju probati, (možda čak i danas ako nije prevelika ![]() jedino sto mi baš nije plus, izgleda nema otvorenih prostora ![]() ![]() bar na gameplay videima na youtubu, sve po nekim katakombama ![]() Witcher koliko god je genijalna igra malo mi je postala pre spora, tj, zaželio sam se malo više akcije pa kad se zasitim ovoga nastavim Witchera EDIT: hah, naš'o i rip ![]() ![]() igrat ću ju za pol sata ![]() ko hoće linkove nek javi na PP ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2008. u 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj gothic (dvojka je najbolja, meni osobno najbolja igra neuzimajući u obzir americas army), witcher..... A ako vam se pak svidjela Avancas igra koju je panzer preporučio, svakako probajte dungeon siege igru (novije nastavke)
![]() |
#9 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
dungeon sige i njegov add-on Legends of Arrana su obični hack'n'slahovi odlične igre, meni jedne od dražih, ali ne spada baš u ovu kategoriju kakvu je baja tražio... DS 2 jos nisam igrao, ali kako cujem, skoro ista kao i 1 al jos bolji od DSa je Sacred puuuuuuno bolji, H'n'S... al kakav H'n'S ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
DS 2 je super igra,igra koju sam sveukupno igrao oko 50h... mene isto zanima ako mi netko moze dati preporuku igre slicne radnje kao Fable. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
iskreno ova maticna i nije tak losa..ustavri dobra je.. ![]() a posto nemislim clockat...sasvim mi je dovoljna..kuis? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|