![]() |
Fable - slične igre
Evo otvaram ovaj thread zbog pronalađenja ekvivalentne igre.
Odigrao sam Fable : The Lost Cahpters nekoliko puta na razne načine. Sada sam u potrazi za jednom igrom koja je dobara kako Fable. Naravno ja sam jedan od onih koji vole "realnije" igre. Sigurno će se neki pitati zašto Fable onda! Evo nekoliko prednosti i nedostataka Fablea: Prednost:
Sada pucajte prjedloge, a ja ću eventualno odgovorit ako sam probao ili nisam! :chears: EDIT: Zamolio bi MOD da preimenuje naslov u " Fable - slične igre" jer sam falio prije nego što sam počeo! (Rješeno!) |
Avencast - Rise of The Mage
Nije bas realna -> ogromni pauci, kosturi i tak. Malo sam je igrao i cini mi se OK igra, svakak za isprobat. Kaj se tice zahtjeva na lapu je sa visokim detaljima igram poprilicno ok, tu i tamo usporenje zbog nagomilane mase na screenu. :) GMA950 RULES :D |
da fable je dobra igra...evo jedan naslov "Witcher"
-igra je skroz ok..pa mogu cak rec i odlicna (al nisam ja taj da je sudim) -imas magije(sam radis napitke,bombe,i sl) -ima i elemente komedije(al u granicama):) -a prica je odlicna..barem do dijela do kojeg sam ja doso..(jos je igram) -uglavnom akcijski rpg koji bi po meni morao svako odigrat jer ima malo takih igara... -jedino sto mi se nesvidja je loading svaki put kad udjes u neku prostoriju..al sve drugo ok.. - et to ti je moj prijedlog... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
E sada ako hoćeš dio teksta može ga jednostavno kopirat i udarit tag "["quote]tekst[/quote"]" i to je to, ako te još nešto zanima javi! (bez navodnika!) |
:D:D:Dneka neka, sam polako ja sam donedavno imao 256mb rama i 128 graficku a pogledaj sad..:) :). al igra je luda..barem meni a vidim i po reakcijama ljudi koji znaju sto je pravi rpg..:respekt:
e da btw..kak citiras sam dio teksta..??:D a ovu igru sto je panzer izdvojio nisam igro al cuo sam za nju. |
Citiraj:
eee stari hvala na ovome :care: nisam nikad cuo za ovu igru, pogledam na gamespotu, 7.5 ocjena... solidno pogledam ovaj gameplay na youtube odma me zaintrigirala http://www.youtube.com/watch?v=R5ArmxqNlC4 definitivno cu ju probati, (možda čak i danas ako nije prevelika :fiju:) jedino sto mi baš nije plus, izgleda nema otvorenih prostora :hitthewal::nono: bar na gameplay videima na youtubu, sve po nekim katakombama :nono: Witcher koliko god je genijalna igra malo mi je postala pre spora, tj, zaželio sam se malo više akcije pa kad se zasitim ovoga nastavim Witchera EDIT: hah, naš'o i rip :chears: 245 MB :care: igrat ću ju za pol sata :banana: ko hoće linkove nek javi na PP :fiju: |
Citiraj:
|
Probaj gothic (dvojka je najbolja, meni osobno najbolja igra neuzimajući u obzir americas army), witcher.....
A ako vam se pak svidjela Avancas igra koju je panzer preporučio, svakako probajte dungeon siege igru (novije nastavke) |
dungeon sige i njegov add-on Legends of Arrana su obični hack'n'slahovi
odlične igre, meni jedne od dražih, ali ne spada baš u ovu kategoriju kakvu je baja tražio... DS 2 jos nisam igrao, ali kako cujem, skoro ista kao i 1 al jos bolji od DSa je Sacred puuuuuuno bolji, H'n'S... al kakav H'n'S :care: nešto predobro |
DS 2 je super igra,igra koju sam sveukupno igrao oko 50h...
mene isto zanima ako mi netko moze dati preporuku igre slicne radnje kao Fable. |
Citiraj:
iskreno ova maticna i nije tak losa..ustavri dobra je..:D a posto nemislim clockat...sasvim mi je dovoljna..kuis? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |