|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() dojadilo mi natezanje sa žicom, stol mi je i položaj za njim u banani, i trebam bežični miš. e sad, preporučite nešto. Možda bih čak išao na opciju dva miša. MX518 koji imam trenutno ostaviti, i kupiti neki najjeftinji bežični miš (mora hvatati 2 do 3 metra kako bih onda ujedno lakše kontrolirao multimediju), a MX518 koristiti samo za igre. ili prodati MX518 i kupiti jedan bolji bežični.. novčani limit nek bude 300kn, a miš mora imati: -tipke back/forward pod OBAVEZNO, drugo manje bitno, bio bi poželjan i da ima bočni scroll, no ne nužno. -preferirao bih 2.4Ghz modele, a ne one koji rade preko infrared receivera... pucajte sa prijedlozima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
mx620? 330 u diskontu. ja imam 610 i prezadovoljan sam,jedino što mi se malo poceo klati sa wirelessom... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja se nisam puno bavio igrama,tako da ti to nemogu odgovoriti. @marq: tako da nekad mis pocne stekat(to se nikad prije nije događalo),pointer jednostavno nezeli gdje mu naredim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
i ja sa g7 imam problema sa wirlessom jer oboje rade na jakoooo slicnim frekvencijama kad previse podataka saljes preko mreze jednostavno mis zasteka...... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|