![]() |
Preporuka bežičnog miša
dojadilo mi natezanje sa žicom, stol mi je i položaj za njim u banani, i trebam bežični miš.
e sad, preporučite nešto. Možda bih čak išao na opciju dva miša. MX518 koji imam trenutno ostaviti, i kupiti neki najjeftinji bežični miš (mora hvatati 2 do 3 metra kako bih onda ujedno lakše kontrolirao multimediju), a MX518 koristiti samo za igre. ili prodati MX518 i kupiti jedan bolji bežični.. novčani limit nek bude 300kn, a miš mora imati: -tipke back/forward pod OBAVEZNO, drugo manje bitno, bio bi poželjan i da ima bočni scroll, no ne nužno. -preferirao bih 2.4Ghz modele, a ne one koji rade preko infrared receivera... pucajte sa prijedlozima.. :) |
mx620? 330 u diskontu.
ja imam 610 i prezadovoljan sam,jedino što mi se malo poceo klati sa wirelessom... ;) |
upravo gledam MX620, jako mi se sviđa, ergonosmki je ko MX400,koji mi je pasao.
samo pitanje kakav je u igrama, da li ima Lag-a? |
Citiraj:
jer ja imam jedan sličan problem ali neznam da li je do miša |
ja se nisam puno bavio igrama,tako da ti to nemogu odgovoriti.
@marq: tako da nekad mis pocne stekat(to se nikad prije nije događalo),pointer jednostavno nezeli gdje mu naredim :D |
meni se to događa jer imam blizu kabel od antene, a zbog čega mi nestane signala na wlanu to neznam jel od miša ili isto antenskoga kabela
|
i ja sa g7 imam problema sa wirlessom jer oboje rade na jakoooo slicnim frekvencijama kad previse podataka saljes preko mreze jednostavno mis zasteka...... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |