|
![]() |
#2 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Skini si Subtitle Studio i kad ga instaliraš pokreni taj titl, nađi koji ti je zadnji dijalog u filmu, nađi ga u fajlu i odaberi kvaćicu ispred njega. Onda dolje klikneš na split subtitles, odabereš including breakpoint up, split. rastavit će ti na dva dijela. prvi si snimiš ( imaš tamo sa lijeve strane izbornik). Onda klikneš na Next part, odbrjiš si koliko ti je od početka drugog cd-a do prvog dijaloga u drugom dijelu filma, i s lijeve strane imaš za dodavanje vremena i tamo upišeš to koliko si odbrojo ( naravno u frameovima - znaći sec*25 ). Apply i snimiš. To bi trebalo biti to. BTW moraš pripazit na Frame Rate. Znači nije isto ako je 23.976 ili 25. Ako si ripo sa DVD-a najvjerojatnije ti je 25fps-a. Nadam se da sam pomogao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ili s Nandubom i subadjustom. Pokreni SubAdjust i pod “Source File” izaberi titl sa nastavkom .SUB , klikni “Split File” i izaberi imena za nove titlove pod “Target File(s)” , izaberi pod “Options” “Adjust (mDVDP)” i klikni na “Auto” . Sada će se pojaviti “Open” prozor koji će tražiti da mu klikneš na prvi dio filma koji si ranije napravio . Postavit će ti još pitanje da li se frame-ovi preklapaju pa odgovori “No” . Klikni na “GO” i pričekaj par sekundi dok program obavi svoje i to je to. Ako hočeš cjepanje filma javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovo kaj tor veli samo u slicicama ![]()
![]() |
#7 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Efo znalci su ti dali jednostavniji način. Ali skini si subtitle studio. Program je zakon, super jednostavan i i ima pun ku*ac formata koje podržava. Možeš i Subtitle Workshop ( ja ih imam oba ), koji je puno bolji, ali se teže naviknit i dosta je teži. Ako si početnik, malo furaj ovaj, pa kad se ufuraš zabriješ na Workshop. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Stvar riješena!-Nandub i Subtitle studio. hvala |
![]() |
![]() |
|
|