|
![]() |
#1 |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
![]() Pozz, Prije nešto više od godinu dana kupio sam Geniusovog Erga 525. Radio je savršeno do prije par dana kad više nije htio upaliti... Kompjuter ga prepozna i laser svijetli, ali kursor se ne pomiče ![]() U device manageru piše "This device cannot start. (Code 10)". Probao sam na drugim kompjuterima, ali sve je isto. Ako netko ima ideje neka mi se javi Zadnje izmijenjeno od: stigla. 03.02.2008. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
reklamacija ? cekic od 10kg ? zid ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ne kuzim, sto onda trazis ? mis je umro, gotov je, kupi novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Polako s razbijanjem. Imao sam problem prije par mjeseci koji se manifestirao kao tvoj. Mis je svjetlio ali se cursor nije micao. Windowsi su ponekad javili to sto i tvoji javljaju, a ponekad ne. Onda sam skuzio da zezaju svi uredjaji na USB portovima i da je problem u struji. Nisam nikad saznao je li bio problem u ploci ili napajanju. Zamijenio sam i jedno i drugo, a mis(logitech) je ostao. I radi vec nekoliko mejseci. Ne znam kakav je taj tvoj mis, ali ako je skuplji nemoj ga tako olako bacati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nije problem u mom kompu zato što ne radi ni na drugim kompjuterima Citiraj:
![]() PS Ja nisam jedini s ovim problemom, na drugim forumima sam našao ljude s istim problemom, ali nigdje nisam našao odgovor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Nema se tu što rješavati, trk u trgovinu po novi jer od ovog više nema sreće. Eto, izašao ti je novi Ergo, 555 pa ćeš možda s njim imati više sreće ![]() Alternativa; razer, logitech, ako su ti novi preskupi potraži malo po newsima, oglasima, nađu se tu i tamo povoljni promjerci, ja sam svoj g5 prodao za 350kn s poštarinom starog par mjeseci, garancija ve-mil... Sada u vlasništvu G9.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|