![]() |
Ergo 525 NE radi :(
Pozz,
Prije nešto više od godinu dana kupio sam Geniusovog Erga 525. Radio je savršeno do prije par dana kad više nije htio upaliti... Kompjuter ga prepozna i laser svijetli, ali kursor se ne pomiče :( U device manageru piše "This device cannot start. (Code 10)". Probao sam na drugim kompjuterima, ali sve je isto. Ako netko ima ideje neka mi se javi |
reklamacija ?
cekic od 10kg ? zid ? |
1. opcija - prošla garancija
2. opcija - rado, ali nemam čekić od 10 kg 3. opcija - probao, ne pomaže |
ne kuzim, sto onda trazis ? mis je umro, gotov je, kupi novi.
|
A ako si nadobudan i spretan s lemilicom. Provjeri lemove i prelemi ih sve. Možda je negdje izgubio kontakt
|
Polako s razbijanjem.
Imao sam problem prije par mjeseci koji se manifestirao kao tvoj. Mis je svjetlio ali se cursor nije micao. Windowsi su ponekad javili to sto i tvoji javljaju, a ponekad ne. Onda sam skuzio da zezaju svi uredjaji na USB portovima i da je problem u struji. Nisam nikad saznao je li bio problem u ploci ili napajanju. Zamijenio sam i jedno i drugo, a mis(logitech) je ostao. I radi vec nekoliko mejseci. Ne znam kakav je taj tvoj mis, ali ako je skuplji nemoj ga tako olako bacati. |
Citiraj:
Nije problem u mom kompu zato što ne radi ni na drugim kompjuterima Citiraj:
http://www.3dnews.ru/documents/11346...525_inside.jpg PS Ja nisam jedini s ovim problemom, na drugim forumima sam našao ljude s istim problemom, ali nigdje nisam našao odgovor |
Nema se tu što rješavati, trk u trgovinu po novi jer od ovog više nema sreće. Eto, izašao ti je novi Ergo, 555 pa ćeš možda s njim imati više sreće :)
Alternativa; razer, logitech, ako su ti novi preskupi potraži malo po newsima, oglasima, nađu se tu i tamo povoljni promjerci, ja sam svoj g5 prodao za 350kn s poštarinom starog par mjeseci, garancija ve-mil... Sada u vlasništvu G9.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |