|
![]() |
#1 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Sada da vidi koja je najbolja MP igra po meni COD4 rastura,vjerujem da i vi tako kazete,ali primjetio sam de ljudi svadaju oko cod2,cod4,i daju razne kritike i komentare!!!! A sada ce mo rjesiti te svade i vidjeti jel ljudi vise igraju cod2,cod4 ili ostale MP igre... ![]() ![]() ![]() Zato evo jedne male ANKETE o MP igrama!!! PA GLASAJTE!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
America's Army, jedina koju igram i uz to najbolja ........
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
CoD UO je po meni najigriviji..
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
najbolji multi je hogs of war za playstation ;-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
1) unreal tournament 1 2) enemy territory 3) counterstrike 1.6/source (isti mi k) 4) quake 3 5) 2moons to su sva moja iskustva sa multiplayer igricama (a da sam ulozio bar mjesec dana igrajuci ih online) btw slazem se kako je ovo jedna od gorih anketa ikad napravljenih cod, cod, cod, bf, crysis wukulele raznovrsnosti li |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Znaci, first person shooteri su jedine multiplayer igre koje postoje, a nije ih bilo prije 2003. godine? OK, ako je tako onda odlicna anketa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja nisam niti glasao jb kad je anketa šupljikava da šupljikavija ne može biti jer nema F.E.A.R. COMBAT, Warcraft, Wolfestein, Unreal Tournament, i Quake 2 za PlayStation 1 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|