![]() |
Najbolja MULTIPLAYER igrica!?!?!?(anketa)
Sada da vidi koja je najbolja MP igra po meni COD4 rastura,vjerujem da i vi tako kazete,ali primjetio sam de ljudi svadaju oko cod2,cod4,i daju razne kritike i komentare!!!!
A sada ce mo rjesiti te svade i vidjeti jel ljudi vise igraju cod2,cod4 ili ostale MP igre...:D:D:D??? Zato evo jedne male ANKETE o MP igrama!!! PA GLASAJTE!!!!!!:lol2::D:D:D |
America's Army, jedina koju igram i uz to najbolja ........
|
CoD UO je po meni najigriviji..
|
Po meni CoD4
|
ma najbolja igra je Jazz Jackrabbit 2 :)
to mi je najbolji multiplayer ikada. http://ecx.images-amazon.com/images/...SL._AA280_.gif |
Koja debilna anketa za ne povjerovat :zrig
Mogel si stavit samo cod u anketu posto vidim da si samo za to cul + ti je jos neko dosapnul za bf i crysis - makar neznam ko opce igra crysis u mp-u :zrig |
Lol cs uopce nema, AHAHAHAHA:lol2::lol2::banned::D
|
1. Americas Army
2. Counter strike anketa je koma, nemas kaj odabrat..... |
Nema AA i CS ali ima Crysis???? Valjda je 5 osoba u Hr. igralo duze od 5 minuta multy od te igre.
|
najbolji multi je hogs of war za playstation ;-)
|
A di je tu Wolfenstein: ET?!?!
škovaca od ankete |
Dota Allstars
NFS 5 Porsche SC COD dok sam prvi put probal jedinucu bio je WOW efekt. skroz nekaj novu u pucačini |
a di mi je F.E.A.R. COMBAT na listi ??? :stoopid:
igra mi je odlična uz to je još besplatna i veselju nema kraja, naravno i COD2 je odlična igra :D |
nema MDK :(
|
Ljudi slucajno sam napisao crysis htje sam catera upisati sl morao sam ici negdje pa u brzini.sorryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!:offtopic:
|
Niti jedna od ponuđenih... Čak niti blizu...
|
Anketa ti je "šuplja". Očekivao sam par milisekundi prije nego što mi je brauzer otvorio temu da će bit sigurno WoW. Nije da ga igram, ali 8 milja ljudi pretpostavlja da valda zna što radi.
|
Citiraj:
|
1) unreal tournament 1
2) enemy territory 3) counterstrike 1.6/source (isti mi k) 4) quake 3 5) 2moons to su sva moja iskustva sa multiplayer igricama (a da sam ulozio bar mjesec dana igrajuci ih online) btw slazem se kako je ovo jedna od gorih anketa ikad napravljenih cod, cod, cod, bf, crysis wukulele raznovrsnosti li |
Znaci, first person shooteri su jedine multiplayer igre koje postoje, a nije ih bilo prije 2003. godine? OK, ako je tako onda odlicna anketa :rolleyes:
|
Citiraj:
|
ja nisam niti glasao jb kad je anketa šupljikava da šupljikavija ne može biti jer nema F.E.A.R. COMBAT, Warcraft, Wolfestein, Unreal Tournament, i Quake 2 za PlayStation 1 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:23. |