|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji LINUX je najbolji????
Obzirom da radim na još jednom kompu uz već postojeći koji je na XP-u, hoću na ovaj drugi staviti neki LINUX da vidim dokle su stigli sa LINUX-om, a neznam koji LINUX od silnih distribucija da stavim. Uzmite u obzir da nisam nikad radio u Linuxu, ali eto KINA, INDIJA, BRAZIL i tako to svi prelaze na Linux, pa me uhvatila volja da i ja nešto znam oko toga. Dakle koja distribucija, ako znate neki link ili forume za Linux, vaša iskustva i slično Unaprijed zahvaljujem svima na informacijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Koji LINUX je najbolji????
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Fedora Core 1, RedHat 9, , Mandrake 10.0.. Otprilike tim redoslijedom. Ja osobno koristim Fedoru Core 1 i Debian 3.0.
![]() |
#5 |
Premium
|
Linux koji se boot-a sa CD-a ???
Koliko je to uopće prolazno? Probao sam MandrakeMove koji su izdali na zadnjem CD-u časopisa Mreža i sistem se diže da bi na sredini objavio neke errore da ne kuži grafičku karticu ili tako nešto. Isprobao sam to na dva različita kompjutera i ne radi, sistem u oba slučaja prijavi grešku na adapteru (grafičkom). Zato smatram da je to bootanje Linuxa sa CD-a kao lutrija. Ako slučajno skuži hardver onda se vjerojatno i digne, ali meni treba Linux koji ću instalirati na HD i ne misliti više. Inače gore navedeni kompjuteri na kojima sam to isprobao su slijedeći: 1. Athlon 2500+ sa 512 MB DDR-a, Radeon 9600Pro 128 MB, HDD 120 GB ..... 2. Petium Celeron 500, 64 MB SDRAM-a, Matrox Milenium 2, 16 MB, HDD IBM 10 GB...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
|
kako bi moj frend reko najbolje iz pocetka. Linux from Scratch fora je da dok to radis znas tocno gdje ti je sta, i cemo sta sluzi.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Koji LINUX je najbolji????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Re: Linux koji se boot-a sa CD-a ???
Citiraj:
U doba prapočetaka najviše mi se svidijela Debianova distribucija sa CorelDraw full verzijom. Samo što je Corel bio puno sporiji od windows inačice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: koliko mi treba i kolko je koristan
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Re: Linux koji se boot-a sa CD-a ???
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#12 |
Premium
|
LOLČINA!!!! CARE, imaš ![]() KAKO SI ME DOBRO NASMIJO. Kaj je najbolje, prvo dve minute buljim u monitor i gledam koj ti je sad klinac, kaj sam ti ja skrivio. I onda mi dođe heureka i počeo sam se smijati ko lud. ![]() Uživaj momče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja dajem glas za SuSe. |
![]() |
![]() |
|
|